3 módszer a fényképek mentésére az Instagramról alkalmazás nélkül

Kiderült, hogy sokféleképpen lehet Instagram-fotókat menteni további alkalmazások használata nélkül. Nézze meg a teljes oktatóanyagot az Instagram-fotók mentéséről!

Fotók mentése az Instagramról vagy módon mentés Az Instagram-fotók valójában meglehetősen egyszerűek. Ezt többféleképpen teheti meg.

Az Instagram napjainkban az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben használt közösségi média platform.

Ez az alkalmazás fel van szerelve egy egyszerű fotó- és videószerkesztő alkalmazással, vonzó szűrőkkel, így nagyon népszerű. Sok jó fotót és videót találhatunk az Instagramon.

Jelenleg görgetés Az Instagram-on találhat egy fényképet egy jó eredményről, és el akarja menteni. Sajnos, ellentétben a Facebook-tal, amely nagyon könnyen tárolható és tölthető le képeket, az Instagram tartalmának különleges módon kell megmentenie.

Ahelyett, hogy zavarodna a tetsző tartalom mentésében, ezúttal az ApkVenue megosztja hogyan lehet további alkalmazás nélkül menteni az Instagram-fotókat. Nézze meg ezt a cikket teljes egészében, igen!

Itt van 3 módszer az Instagram-fotók mentésére további alkalmazások nélkül

Többféle módon teheti meg, ha fényképeket szeretne menteni az Instagramról. Az ApkVenue által megosztott módszer nagyon egyszerű, mert nincs szükség további alkalmazások telepítésére.

Olyan egyszerű, mint te Letöltés Instagram-videók további alkalmazások használata nélkül is. Annak érdekében, hogy még kíváncsibbak legyetek, itt az ApkVenue teljes körűen összefoglalta, hogyan mentse el a fotókat az Instagramról.

1. Hogyan lehet Instagram fotókat menteni a funkciókkal Mentett fotók

Az első tipp a fényképek Instagramról történő mentésére a használat az Instagram jellemzői maga.

Az ikont megnyomva elmenthetjük a fényképet Mentett fénykép minden feltöltéskor az Instagramra. Így mentheti az Instagram fényképeit a Mentett fénykép funkcióval:

  1. Koppintson a Könyvjelző ikonra a menteni kívánt fénykép jobb alsó sarkában.

  2. A fotó a galériába kerül Gyűjtemények ban ben Profil fülre Az Instagramod.

  1. Ha meg szeretné tekinteni az összes korábban elmentett fényképet, csak meg kell nyitnia őket Profil majd érintse meg a ikont a Mentett fénykép vagy Gyűjtemények.

2. Hogyan lehet fotókat menteni az Instagramról a Downloadgram webhelyen keresztül

A következő módszer azok számára, akik el akarják menteni a fényképeket az Instagramról, a használat egy speciális webhely Downloadgram néven. Ehhez a módszerhez szükség van más webhelyek segítségére, de az a pozitívum, hogy nem kell új alkalmazásokat telepíteni, amelyek helyet foglalhatnak okostelefon csak 1 fénykép tárolásához.

Ezen a webhelyen keresztül könnyedén elmenthet Instagram-fotókat és videókat okostelefon. Itt van az oktatóanyag az Instagram-fotók mentéséhez a Downloadgram használatával:

  1. Az első a csap három függőleges pont ikonra amely a menteni kívánt Instagram-fotó felett van. Akkor válassza Link másolása.

  2. Ezt követően nyissa ki böngésző ban ben okostelefon Ön és hozzáfér a webhelyhez downloadgram.com.

  3. Paszta vagy másolat link kattintson a menteni kívánt Instagram-fotóra Letöltés.

  1. Várj míg Betöltés Kész. Ezt követően megjelenik egy gomb az Instagram fotók mentésére.

  2. Koppintson a Kép letöltése hogy az Instagram-képeket elmentse a okostelefon Ön. A folyamat után Letöltés kész, a fénykép automatikusan belép a galériába.

3. Hogyan lehet fényképeket menteni az Instagramról a Pillanatkép

Az Instagram-fotók mentésének harmadik tippje a használat jellemzők képernyőképek ami minden bizonnyal ott van okostelefon Legújabb Android.

Az Instagram-fotók ilyen módon történő mentéséhez a lépések nagyon egyszerűek. Nézze meg a következő rövid oktatóanyagot:

  1. Amikor te jó fotókat találni, csak mentse az Instagram fotót a képernyőképek. Minden mobiltelefonnak más és más módja van képernyőképek ban ben okostelefon.
  1. A legtöbb módon képernyőképek az Androidon van nyomja meg a hangerő gombokat és erő egyidejűleg. Átrendezheti az eredményeket képernyőképek Ön és módosíthatja a mentett Instagram-fotók méretét.

Ott van hogyan lehet fotókat menteni az Instagramról további alkalmazások nélkül Jakából. A módszer egyszerű és praktikus, igaz? Nem kell zavarnia Letöltés és telepítsen más alkalmazásokat.

Kövesse a legfrissebb információkat és híreket a JalanTikus.com webhelyről. Ne felejtse el megosztani ezeket az információkat és híreket a barátaival, így ők is új ismeretekre tehetnek szert.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazások vagy más érdekes cikkeket a Ilham Fariq Maulana