a youtube-fiókot betiltották? tehát kerüld ezt az 5 dolgot

Ezért az ApkVenue tippeket vagy módszereket ad, ha YouTube-fiókját tiltják, az alábbi 5 dolog elkerülésével!

Legyen a YouTuber most a legtöbb ember gyakorolja. Nem ok nélkül, hogy a tartalom létrehozója ban ben Youtube valóban számos előnnyel kecsegtet, köztük nagy jövedelemmel és hírnévvel. Ez azonban nem jelenti azt, hogy könnyű megtenni.

A YouTube maga is számos szigorú szabályt alkalmaz a fióktulajdonosokra vonatkozóan. Ezen szabályok némelyikének megsértése olyan következményekkel jár, amelyek nem játékokat jelentenek, nevezetesen a Youtube-fiók ideiglenes vagy akár végleges tiltása esetén, ha a jogsértést súlyosnak tekintik. Ezért az ApkVenue tippeket vagy módszereket ad, ha YouTube-fiókját tiltják, az alábbi 5 dolog elkerülésével!

  • Hogyan továbbíthatjuk a YouTube-ot számítógépes pufferelés nélkül
  • Hogyan juthat el a YouTube "Play Button" díjához
  • Havonta vásárolhat autót! Így nézheted meg a YouTube-on Raditya Dika és más YouTube-használók fizetését

Kerülje el ezt az 5 dolgot, ha nem szeretné, hogy YouTube-fiókját betiltják!

1. Profil- és borítófotók

Fotóforrás: Fotó: YouTube / JalanTikus

Lehet, hogy ez triviálisnak tűnik, és a YouTube-felhasználók, különösen a kezdők, ritkán veszik észre. Ez azonban buktató lehet, ha gondatlanul használ képeket a profiljához és a borítójához csatorna Ön. A YouTube nagyon nem szereti a szerzői jogok megsértését, beleértve a fiókjában lévő fotókat is.

Emiatt a YouTube-felhasználók általában feltesznek egy fényképet és borítót a csatornájukra, amely egy google képkeresésből származik. Annak ellenére, hogy ez a YouTube-on szigorúan tilos, mert sértheti a szerzői jogokat. Ezért használjon eredeti fényképeket vagy saját készítésű képeket, hogy felvehesse profilját és csatornájának borítóját.

2. A videó címe és indexképe nem egyezik a tartalommal

Fotóforrás: Fotó: YouTube / JalanTikus

Igen, talán láttál egy videót címmel vagy indexképa videó nem egyezik a meglévő videó tartalmával. A YouTube-on is szigorúan tilos, mivel átverésnek számít.

A címek és az indexképek készítésekor a lehető legvonzóbbaknak kell lennünk, hogy az emberek meg akarják nézni a videóinkat. Vigyázni kell azonban, mert ha nem illik rá, és úgy tűnik, hogy csak üldöz Kilátás, csak idő kérdése, csatornádat a párt betiltja Youtube.

3. Túlzott leírások

Fotóforrás: Fotó: YouTube / JalanTikus

Az on-site SEO követése a fő követelmény, hogy videóidat sokan könnyen megtalálhassák és megnézhessék. Persze, ez a technika ígéretes, de vigyázni kell a használatára.

Bizonyos esetek akkor fordulnak elő, amikor a videó leírása nem egyezik meg a videó tartalmával, ahol sok népszerű szó beágyazódik a SEO keresésébe. Ez megkönnyíti a videód megtalálását, de a YouTube is könnyen betiltja. Igen, mert a nem megfelelő és túlzott szavakat úgy fogják tekinteni levélszemét a YouTube-on keresztül.

4. Redundáns metacímkék

Fotó forrása: Fotó: Seo-hacker

A leíráshoz hasonlóan a YouTube-videók metacímkéje is hasznos, így a videód könnyen megtalálható és a YouTube első oldalán található. De most a YouTube szigorítja az egy részre vonatkozó szabályokat.

Igen, még mindig ugyanaz, mint a leírás, nem szabad túlságosan beírni a címkét, csak azért, hogy a videód könnyen megtalálható és nagy közönséghez jusson. Mivel a túlzott, vagy akár a videó tartalmától eltérő címkéket a YouTube spamnek fogja tekinteni, és a jutalom az, hogy a fiókját minden bizonnyal betiltják.

5. Más videók újratöltése

Fotó forrása: Fotó: Bangers és Nash

Mint az első pontban elmondtuk, a YouTube valóban utálja a szerzői jogok megsértését. Töltse fel újra a tulajdonos engedélye nélküli videók olyan dolgok, amelyek miatt a YouTube véglegesen kitilthatja Önt.

Javasoljuk, hogy ha továbbra is feltölteni szeretné, kérjen engedélyt a kérdéses videó tulajdonosától, vagy használhatja a videót nyílt forráskódú licenccel. Ezen kívül vannak olyan emberek, akik beágyazzák mások videofelvételeit. Félő, hogy ez „vihart” idézhet elő a fiókjában történő betiltás miatt. Jobb egy kicsit csinálni szerkesztés a videofelvételeken.

Igen, ez a helyzet, ha a YouTube-fiókját tiltják, akkor kerülje a fenti 5 dolgot. Remélhetőleg ez hasznos azok számára, akik intenzíven töltenek fel videókat a YouTube-ra.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found