7 legjobb és legújabb 2020 Ari Irham film, nagyon izgalmas!

Ki nem ismeri Ari Irham-et? Ez a fiatal színész gyakran játszott szappanoperákban és filmekben, például Ari Irham filmjeinek következő felsorolásában.

Ki ne ismerné Ari Irham alakját? Ez a jelenleg növekvő tehetséges fiatal DJ és színész sok ember, főleg nők bálványává vált.

Nem csak bájos megjelenése miatt, sok nő is bálványozza a számtalan tehetsége miatt. Kezdve a zenélést DJ-ként, regények írásától a filmek játékáig.

Ha már a filmekről beszélünk, tudta, hogy Ari számos játékfilmben játszott? Ne legyek kíváncsi, lásd a hetedik felülvizsgálatot Ari Irham legjobb filmje a következő.

Legjobb és legújabb Ari Irham filmek 2020

Ez a tehetséges, 2001-ben született színész különböző filmcímekben játszott, különböző szerepekkel, a mellékszerepektől a főszereplőkig.

Ne legyek kíváncsi, íme 7 Ari Irham főszereplésével készült film amelyet különféle oldalakon lehet megtekinteni indonéz filmek megtekintéséhez. Figyelj, menjünk!

1. Szeretlek U 38 000 lábról (2016)

Ari Irham gyermekszínészként kezdte pályafutását a legjobb című indonéz filmben Szeretlek 38.000 Lábból. Ebben a filmben Michelle Ziudith és Rizky Nazar is szerepel.

Az ILY 38 000 Ft igaz történeten alapszik, nevezetesen az AirAsia 2014. december 28-i balesetének tragédiáján, amely egy Khairunnisa Haidar Fauzi nevű légiutas-kísérőt is megölt.

Ez a film olyan fiatalok történetét meséli el, akik beleszeretnek egymásba. Aletta (Michelle Ziudith), egy 18 éves lány, aki úgy dönt, hogy elszökik otthonról és Balira megy.

CímSzeretem U-t 38 000 lábtól
Élő2016. július 5
Időtartam1 óra 30 perc
TermelésForgatókönyv-filmek, örökölt képek
RendezőAsep Kusnidar
ÖntvényMichelle Ziudith


Tanta Ginting

MűfajDráma, romantika

2. Ígéret (2017)

Ari Irham az ígéret című indonéz romantikus filmben cameót játszik. Ari mellett ebben a filmben Dimas Anggara, Amanda Rawles és Mikha Tambayong is szerepel.

Ígéret eltér egy egyedi előfeltevéstől, nevezetesen a bentlakásos gyermekek életéről, akik korábban introvertáltak voltak, majd változásokat tapasztaltak Európában utazva.

Ahogy a cím is mutatja, ez a film a szeretet ígéretének történetét is elmeséli, amelyet be kell teljesíteni. De a dolgok bonyolultabbá válnak, amikor újra találkoznak különböző helyzetekben, bandákban.

CímÍgéret
Élő2017. január 5
Időtartam1 óra 50 perc
TermelésForgatókönyv-filmek, örökölt képek
RendezőAsep Kusnidar
ÖntvényDimas Anggara


Micah Tambayong

MűfajDráma, romantika

3. Micin vs Kevin generáció (2018)

A Generation Micin vs Kevin című film szintén egyike Ari Irham főszereplésével készült filmeknek. Ebben a filmben Ari alakítja Aldót.

Micin generáció a kínai család három átmenetének történetét meséli el, az Új Rend korától kezdve, majd belépve a reformkorba egy olyan generáció számára, amely szabadon bármire képes.

A 2018-ban megjelent film Ari Irham főszereplésével szintén kiemeli a Z generáció életét, és bebizonyítja, hogy ez a generáció nem olyan mikroszkopikus, mint azt elképzelték.

CímMicin generáció
Élő2018. október 18
Időtartam1 óra 28 perc
TermelésPT. Charisma Starvision Plus
RendezőFajar Nugros
ÖntvényKevin Anggara


Ari Irham

MűfajDráma, vígjáték

Egyéb Ari Irham filmek ...

4. Miután találkoztunk (2019)

Ari Irham és Yoriko Angeline filmje, amely a romantikus dráma műfajában szerepel, egy playboy férfi történetét meséli el, akinek genkje kihívja, hogy legyen barátnője.

A klassz dolog az, hogy az After Met You egy film, amelyet a főszereplő, Ari Irham legkelendőbb regényéből adaptáltak. Ez a film a második azonos című regényen is alapul.

Nem csak, hogy ennek a filmnek az eredeti hangsávja vagy OST-je jogosult Miután találkoztunk, közvetlenül a két főszereplő, Ari és Yoriko énekelte. Üdvözöl!

CímMiután találkoztunk
Élő2019. január 10
Időtartam1 óra 47 perc
TermelésRA Képek, Mega Pilar Képek
RendezőPatrick Effendy
ÖntvényAri Irham


Naufan Raid Azka

MűfajDráma, romantika

5. Túl szép (2019)

Túl szép Ari Irham 2019-es filmjeinek egyike a webtoon alapján, azonos címmel. Ebben a filmben egy Mas Kulin nevű fiút alakít.

Ebben az indonéz vígjátékfilmben Kulin nem akar rendes iskolába járni, mert túl jóképű arca van. Szép megjelenése zavargást is kivált, amikor a házon kívül van.

Ez aggasztotta a családját, különösen a szüleit, nevezetesen Mr. Archewe-t és Bu Suk-ot. Megtervezik azt a tervet is, hogy Kulin belépjen egy teljesen férfias iskolába, a Horridson High School-ba.

CímTúl szép
Élő2019. január 31
Időtartam1 óra 46 perc
TermelésVisinema Pictures
RendezőSabrina Rochelle Kalangie
ÖntvényAri Irham


Rachel Amanda

MűfajDráma, vígjáték

6. A Sötét Művészetek Királynője (2019)

Ari Irham egyik legújabb filmje az azonos nevű indonéz legjobb horrorfilm újraindítása, amelyet korábban 1981-ben adtak ki és amelyet Suzzanna banda játszott.

A Sötét Művészetek Királynője új lehetőség Ari Irham számára egy horror műfajú filmben. Ez a film az első horrorfilmje, és őt választották Sandi karakterének ábrázolására.

Ez a film egy Murni nevű nőről mesél, akit egy sziklába dobnak, mert azzal vádolják, hogy káosz forrása egy faluban. Egy sámán azonban megmentette és fekete mágiával látta el.

CímA Sötét Művészetek Királynője
Élő2019. november 7
Időtartam1 óra 39 perc
TermelésÜgyes filmek, Sky Media
RendezőKimo Stamboel
ÖntvényArio Bayu


Ari Irham

MűfajHorror, rejtély

7. A 90-es évek generációja: Melankólia (2020)

Ebben a legújabb indonéz filmben Ari Irham Abbyt, a legfiatalabb gyermeket alakítja, aki depressziós, mert egy repülőgép-balesetben elvesztette testvérét.

Ez az Ari Irham 2020 film egy családról mesél, amelynek szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy egyik tagja elhunyt. Szóval, ez a film mindenképpen hagymát tartalmaz.

Eltérő, 90-es évek generációja: Melankólia tanítja a hallgatóságot a szeretteinek feladásának folyamatára is. Mielőtt megnézné ezt a filmet, ne felejtsen el előkészíteni egy papírt!

Cím90-es évek generációja: Melankólia
ÉlőTBA
Időtartam-
TermelésVisinema Pictures
RendezőM. Irfan Ramli
ÖntvényAri Irham


A feladat neve

MűfajDráma

Ez volt a hetedik Ari Irham filmje a legjobb és a legújabb, amit meg kell nézned, banda. Annak ellenére, hogy csak több filmben játszott mellékszerepet, színészi játékát mégis megérdemli, hogy megbecsüljék.

A különféle játékfilmekben való szereplés mellett több is van szappanopera, Ari Irham játszik más fiatal színészekkel, például Aisyah Aqilah-val együtt.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found