10 ország a leggyorsabb 4G LTE internetes hálózattal

Itt van a világ 10 leggyorsabb 4G LTE vagy mobilinternet-hálózatával rendelkező ország. Milyen szám Indonézia?

Korábban Jaka megvitatta 10 ország rendelkezik a leggyorsabb internettel a világon. Az ApkVenue ezúttal konkrétabban akar tárgyalni, nevezetesen a világ 10 leggyorsabb 4G LTE internetes hálózattal rendelkező 10 országáról a OpenSignal. Azok számára, akik nem tudják, az OpenSignal a vezeték nélküli lefedettség feltérképezésére szakosodott vállalat. A vállalat adatokat gyűjt a mobil szolgáltatók jelminőségéről szerte a világon.

OpenSignal 3G és 4G sebességet kutatott, világszerte 822 556 OpenSignal alkalmazás-felhasználó globális adatait sikerült összegyűjteniük. Érdekes módon az adatokból az is kiderül, hogy az okostelefon-felhasználók mennyi időt töltenek a WiFi hálózatokon. Körülbelül milyen sorrendben van Indonézia és melyik üzemeltető a leggyorsabb? Azonnal ez az ország a leggyorsabb 4G LTE internetes hálózattal.

  • 10 ország, amely a világ leggyorsabb internetével rendelkezik 2016-ban
  • Hogyan blokkolhatjuk az internet-hozzáférést bizonyos Android-alkalmazásokban
  • Ez a 9 böngészési trükk a Google-on VÉGLEGESEN mentse el az internetes kvótát

A világ leggyorsabb 4G internetes hálózatával rendelkező országok

Dél-Korea a leggyorsabb mobilhálózati internettel 2016 lesz az ország

A világ leggyorsabb internetével rendelkező országból indulva Dél-Korea átvette a vezetést azzal, hogy az internetet átlagsebességgel juttatta el polgáraihoz 41Mbps. A legközelebbi rivális az Szingapúr val vel 31Mbps, követte Magyarország tovább 26Mbps. Aztán egymás után vannak Ausztrália, Dánia, Norvégia, Hollandia, Litvánia, Japán és Svédország. Ne feledje, hogy ezeket az értékeket a felhasználó sebességéből számítják ki, nem pedig a kezelő által kínált elméleti maximumból.

Az okostelefon-felhasználók nagyon függenek a WiFi-kapcsolattól

Az OpenSignal legfrissebb adatai azt is mutatják, hogy az okostelefon-felhasználók mennyi időt töltenek a WiFi hálózatokon. 46 országban, az okostelefon-használók idejük több mint 50 százalékát WiFi-vel töltik. Közben be Indonézia egyedül 27,83 százalékot költött.

Magasabb Internet és adatcsomagok szükségessége korlátlan ami drága, arra készteti az okostelefonokat használókat, hogy ingyenes WiFi kapcsolatokat keressenek. Érdekes, hogy még a leggyorsabb internettel rendelkező országok, például Hollandia, Új-Zéland és Kína is több mint 60 százalékot költenek.

Indonézia Mire?

Annak ellenére, hogy Indonéziában nincs a világ leggyorsabb internettel rendelkező országa a top 10-ben, elmondható, hogy Indonézia meglehetősen gyors fejlődéssel rendelkezik a 4G LTE infrastruktúra tekintetében. Nyilvánvaló, hogy Indonézia a 68. helyet foglalja el, átlagos internetsebessége 5,73 Mbps.

Operátor a leggyorsabb internettel Jakartában

Megjegyzendő, most 6 szolgáltató nyújtotta a 4G LTE szolgáltatásokat. Ezek az operátorok CSAVAR, Telkomsel, XL, Indosat, Smartfren, és 3. Nos, az OpenSignal adatai szerint az a szolgáltató, amely Jakartában és környékén a leggyorsabb 4G LTE szolgáltatást nyújtja, sebességgel Bolt Letöltés13,4Mbps és feltölteni 2,3Mbps.

Telkomsel a második helyen áll, sebességgel Letöltés10,2Mbps és töltsön fel 4,1 Mbps. Következik az XL, sebességgel Letöltés6.1Mbps és töltsön fel 2,7 Mbps. Aztán az Indosat sebességgel Letöltés5,4Mbps és 1,3 Mbps feltöltés. Smartfren a Letöltés4.4Mbps és 1,3 Mbps feltöltés. Végül van egy 3-as kezelő, sebességgel Letöltés3,0Mbps és töltsön fel 1.7Mbps-t.

Mindez még mindig messze elmarad a világ többi országától, amelyek elérték a 41Mbps-t is, például Dél-Koreában. Ennek ellenére az ApkVenue tapasztalatai alapján a 4G LTE internetkapcsolat, különösen a fővárosban, egyre stabilabb és olcsóbb. A gyors internet valójában a közös álmunk, de a stabil internet sokkal fontosabb, nem? Ne felejtse el megosztani véleményét az internet sebességéről Indonéziában.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found