15 ajánlás a legjobb fantasy anime-hoz, a legmagasabb minősítéssel

Szüksége van a legjobb fantasy anime ajánlásokra a megtekintéshez? A következő műfajokban nézheti meg a fantasy animéket, a romantikus vígjátéktól a varázslatosig!

Fantasy anime A legmagasabb besorolású legújabb és legjobb 2020-at itt találhatja meg, a mágikus, romantikus vígjátéktól, természetfeletti, szuperhatalomtól kezdve a varázsiskoláig. Mint az eredeti japán animációs sorozat rajongója, megjegyezheti az összes listát, amelyet az ApkVenue bemutatott.

Ráadásul a lehető legjobban kihasználhatja az alábbi listát a szabadidejének kitöltésére, akár munka után, akár szabadságon van.

Kezdve az akció műfajú anime-tól az anime romantikáig, amely megtörhet. Nos, de ezúttal az ApkVenue áttekinti legjobb fantasy anime amelyet fel kell venni a figyelőlistára.

Kíváncsi? Itt az ApkVenue tárgyal fantasy anime ajánlások a legjobb varázslat a legmagasabb minősítéssel, amelyet 2020-ban megnézhet. Boldog olvasást és nézést!

A 2020-as legmagasabb minősítésű legjobb fantasy anime

Olyan ez, mint szinte az összes ma nézett animének fantasy műfaja, olyan cselekedetekkel, amelyek túlmutatnak a mindennapi emberi életen.

Kezdve attól, hogy képesek vagyunk kommunikálni a szellemekkel, kalandozunk a játék világában, egészen a kegyetlen óriásokkal teli világban való élésig. Duh csak feszültté teszi!

Jegyzet:


A Jaka alatti Fantasu animékről szóló információk és ajánlások értékelése az oldalról jelentett MyAnimeList.net. További információkért látogasson el a webhelyre.

A legjobb fantasy romantikus anime listája

1. Re: ZERO - Az élet megkezdése egy másik világban

A legtöbb epizódot tartalmazó isekai fantasy anime Subaru Natsuki, egy fiú kalandjait meséli el, akit hirtelen egy olyan fantáziavilágba hívnak, amely messze eltér attól a világtól, ahonnan származik.

Subaru részt vesz abban a konfliktusban, amely az imént meglátogatott nőbarátokkal találkozott Emiliával, Rem-kel és nővérével, Rammal.

Próbálnak kiutat találni ebből a nagy konfliktusból, amellyel találkoztak, Subaru pedig szépségének és kegyelmének köszönhetően beleszeret Emíliába.

Másrészt Remnek a Subaruban is nagy volt a kedve, és a szerelmi háromszöget még bonyolultabbá tette közöttük.

CímRe: ZERO -Az élet elindítása egy másik világban
Élő2016. április 4. - 2016. szeptember 19. (2013. ősz)
Epizód25
MűfajPszichológia, dráma, fantázia, romantika
StúdióP.A. Művek
Értékelés8.33 (MyAnimeList.net)

2. Ookami Koushinryou-hoz

Ookami Koushinryou-hoz vagy közönségesen Spice a Wolf néven is ismert Holo, a farkasisten, akinek létét a technológiai fejlődés miatt kezdték elfelejteni.

A középkori világban játszódó animében Holo találkozik Lawrence Kraft, kereskedő, aki eladja termékeit.

A motivációt elvesztő Holo végül segít Lawrence-nek visszatérni származási helyére, Yoitsu-ra.

Ezen az úton van mindkettőjük saját célja, ahol a történetet nagyon izgalmas követni.

CímOokamu to Koushinryou (Spice and Wolf)
Élő2008. január 9 - március 26 (2008 tél)
Epizód13
MűfajKaland, fantázia, történelmi, romantikus
StúdióKépzeld el
Értékelés8.33 (MyAnimeList.net)

3. Időjárás veled

A Weathering with You az egyik legjobb fantasy anime ajánlás, amelyet meg kell nézned, bandázni.

Ez az anime film Hina Amano, egy középiskolás diák történetét meséli el, akinek különleges ereje van a nap megidézésére és az eső megakadályozására.

Hina ezután megismerkedett Hodaka Morishimával, aki megpróbálta megmenteni őt attól, hogy üldözzék az emberek, akik megpróbálták őt megbántani.

Amellett, hogy elbűvölő animációval van ellátva, ez az anime is tele van eredeti filmzene ami fülbemászó, garantáltan otthon fogja érezni magát a nézés közben.

CímIdőjárás veled
Élő2019. július 19
Epizód1
MűfajSzelet élet, dráma, romantika, fantázia
StúdióKépregény hullámfilmek
Értékelés8.58 (MyAnimeList.net)

4. Akatsuki no Yona

Az Akatsuki no Yona az egyik olyan természetfeletti fantázianime, amely a legmagasabb minősítéssel rendelkezik, amelyet meg kell néznie, főleg, hogy a történetet nagyon érdekes követni.

Ennek az animének a főszereplője egy Yona nevű vörös hajú hercegnő. Önző emberré nőtt fel, mert az apja túl elkényeztetett volt.

Később a fantázia varázslatának főszereplőivel folytatott különféle találkozók még izgalmasabbá és kihívást jelentővé teszik a történetet. Meg kell nézned ezt az animét!

CímAkatsuki no Yona
Élő2014. október 7. - 2015. március 24
Epizód24
MűfajAkció, kaland, vígjáték, fantázia, romantika, Shoujo
StúdióStudio Pierrot
Értékelés8.07 (MyAnimeList.net)

5. Üvölteni nem Ugoku Shiro

A következő legjobb fantasy kalandanime, amelyet meg kell néznie, az Howl no Ugoku Shiro. Az animék főszereplője Sophie, egy 18 éves lány, aki kalapkészítőként dolgozik.

A nővérével való találkozás során Sophie megismerkedik a jóképű boszorkánnyal, akiről a nők gyakran beszélnek, Howlval. Különböző konfliktusok kísérik Sophie teljes útját a végéig.

Képzett Stúdió GhibliEz az anime rendkívül sima és éles látványt ígér, olyan jellegzetes részletekkel kiegészítve, amelyeken csak Ghibli tud dolgozni. Garantáltan elégedett leszel nézni!

CímÜvölteni nem Ugoku Shiro
Élő2004. november 20
Epizód1
MűfajKaland, dráma, fantázia, romantika
StúdióStúdió Ghibli
Értékelés8.67 (MyAnimeList.net)

A legjobb fantasy vígjáték-animék listája

1. Nincs játék Nincs élet

Az anime és a játékok rajongói számára a legjobb fantasy anime címet viseli Nincs játék, nincs élet ebbe érdemes belemenni figyelőlista te vagy.

Ez a fantasztikus vígjáték-fűszeres anime testvérek történetét meséli el, Sora (testvér és Shiro (öccs), akiről azt mondják, hogy profi játékos a való világban, Kuuhaku becenévvel.

Egy nap mindketten kapnak egy furcsa e-mailt, amely kettejüket egy olyan fantáziavilágba vonzza, ahol a játékokkal meghatározható az élet és a halál.

Tragikus, valamint nagyon izgalmas követni srácok!

CímNincs játék, nincs élet
Élő2014. április 9. - június 25
Epizód12
MűfajJáték, kaland, vígjáték, természetfeletti, Ecchi, fantázia
StúdióŐrültek háza
Értékelés8.39 (MyAnimeList.net)

2. Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku jaj!

Készülj fel arra, hogy hangosan kacagj, a címet viselő animén keresztül Kono Subarashii ni Shukufuku jaj! vagy más néven Konosuba ez.

Ennek a fantázia varázslatnak az elejétől kezdve a Kazuma nevű főszereplő ostobán halt meg.

A történet Kazuma aki otaku, ostobán kell meghalnia sokkban meglátott egy nőt, akit el akart ütni egy traktor srácok.

E nevetséges halál révén Kazuma végül egy fantáziavilágba kerül, ahol furcsa, boszorkánynak öltözött emberekkel találkozik.

CímKono Subarashii Sekai ni Shukufuku jaj! (Konosuba)
Élő2016. január 14 - március 17
Epizód10
MűfajKaland, vígjáték, fantázia, varázslat, paródia, természetfölötti
StúdióDeen Stúdió
Értékelés8.18 (MyAnimeList.net)

3. Kamisama Hajimemashita

A Kamisama Hajimasita fantasztikus romantikus vígjáték-animék közül választható a legmagasabb minősítéssel, amelyet meg kell néznie. Ebben az animációban van egy természetfeletti történet is, amelyben a Föld Istent nevezik meg Tomoe.

Ez az anime történet körül forog Nanami Momozono, egy gyönyörű lány, akinek el kellett viselnie családja terhét, amíg szülei el nem hagyták.

Egy nap megmentett egy férfit az utcán, és szállást kínált neki. De ki gondolta volna, ez az ember egy régi templomba vitte, ahol megismerte Tomoe alakját.

És mi lesz a következő történettel Nanami és Tomoe találkozóján? Jobb, ha csak azonnal megnézed!

CímKamisama Hajimemashita
Élő2012. október 2 - december 25
Epizód13
MűfajVígjáték, Démonok, Természetfölötti, Romantikus, Fantázia, Shoujo
StúdióTMS Entertainment
Értékelés8.13 (MyAnimeList.net)

4. Jitsu wa Watashi wa

Szüksége van a legjobb fantázia romantikus vígjáték animékre a legmagasabb minősítéssel? Megpróbálhatja megnézni a 2015-ben megjelent Jitsu wa Watashi wa-t.

Ez az anime egy Asahi Kuromine nevű diák történetét meséli el. Egyedülálló vonása van, nevezetesen az, hogy nem titkolhat és nem hazudhat.

Ez pozitív? Látszólag nem igazán, banda! Volt idő, amikor nem tehetett róla, de megpróbálta megváltoztatni a karakterét. Az, hogy a? Csak nézze meg a teljes történetet!

CímJitsu wa Watashi wa
Élő2015. július 7. - 2015. szeptember 29
Epizód13
MűfajVígjáték, természetfeletti, romantikus, vámpír, fantázia, iskola, Shounen
StúdióTMS Entertainment, 3xCube
Értékelés7.00 (MyAnimeList.net)

5. Kobato

A legjobb fantasy anime 2020-ban, amelyet legközelebb meg kellene néznie, a Kobato. Állítólag ennek az animétörténetnek a cselekménye nagyon egyedi, és képes felkavarni a közönség érzéseit.

A Kobato nevű lányból indulva megpróbálta összegyűjteni Konpeitot egy üvegben. Ez azt jelenti, hogy belső sebekből meggyógyíthatja az ember érzéseit.

Kobato egyedülálló módon ezt tette az egyetlen módja annak, hogy feltámadhasson a halálból, és úgy élhessen, mint más emberek. Friss vígjátékkal ízesítve ez a fantasy anime szórakoztató nézni fogja!

CímKobato
Élő2009. október 6. - 2010. március 23
Epizód24
MűfajVígjáték, dráma, romantika, fantázia
StúdióŐrültek háza
Értékelés8.00 (MyAnimeList.net)

A legjobb Fantasy Action Anime listája

1. Fullmetal Alkimista: Testvériség

Duh, próbáld ki közületek, aki még mindig kétségbe vonja a történetet animéből Fullmetal Alchemist: Testvériség?

Legyen minden idők egyik legjobb animéje is, két testvér kalandtörténete, Edward Elric és Alphonse Elric természetesen nagyon izgalmas, hogy kövesse.

A két keserű múltú testvér eggyé vált alkimista megbízható, a fizetés és a legnagyobb sajnálat kifejezése iránt.

CímFullmetal Alchemist: Testvériség
Élő2009. április 5. - 2010. július 4. (2009. tavasz)
Epizód64
MűfajAkció, kaland, vígjáték, dráma, fantázia, varázslat, katonaság, Shounen
StúdióCsontok
Értékelés9.24 (MyAnimeList.net)

2. Vadász x Vadász (2011)

Az egyik népszerű manga alapján is, Vadász X vadász szintén megérdemli, hogy bekerüljön minden idők egyik legjobb fantasy akció-animéjébe.

Ennek az animének a története abból indul ki Gin Freecs, aki vadásznak vágyik apja, Ging Freecs keresésére.

Kalandjai során más figurákkal is találkozik, mint pl Kurapika, Leorio és Killua amelynek célja is van még mindig.

Ez az anime meglehetősen hosszú és több részre oszlik ív, így hétköznapokon pontosan illik nézni.

CímHunter x Hunter (2011)
Élő2011. október 2. - 2014. szeptember 24. (2011. ősz)
Epizód148
MűfajAkció, kaland, fantázia, Shounen, szuper erő
StúdióŐrültek háza
Értékelés9.11 (MyAnimeList.net)

3. Shingeki no Kyojin

Shingeki no Kyojin nem egy meteoron keresztül mutatja be az emberi világ apokalipszisét és így tovább. De egy olyan titánok támadása, akik fel akarják emészteni az emberiséget.

Ebben az animében kb Eren Yeager aki meg akarta bosszulni a Titan kezei miatt meghalt anyát azzal, hogy csatlakozott a cserkészlégióhoz.

Ez a kaland a titánokkal teli világban gyermekkori barátját is elmeséli, Mikasa és Armin.

A történetet meglehetősen bonyolult megérteni, de szórakoztató azok számára, akik szeretik az elemekkel való cselekvést alvadt vér.

CímShingeki no Kyojin
Élő2013. április 7. - szeptember 29. (2013. tavasz)
Epizód25
MűfajAkció, katonai, rejtély, szuperhatalom, dráma, fantázia, Shounen
StúdióWit Studio
Értékelés8.48 (MyAnimeList.net)

4. Egy darab

Beszélünk a legjobb fantasy anime-ról, olyan nagy nevekről, mint Egy darab nem hagyhatja ki, hogy Jaka biztosan átnézze.

1999 óta tartó adása óta az One Piece anime és manga nem adott jeleket arra, hogy ez az Eiichiro Oda-ban gazdag sorozat befejezi és befejezi kalandját.

Néhányat még filmekké, sőt One Piece témájú játékokká is adaptáltak!

A One Piece anime története a kaland körül forog Majom D. Luffy kalóz társaival együtt szerte a világon, a One Piece kincset keresve.

CímEgy darab
Élő1999. október 20. - jelen (1999. ősz)
Epizód???
MűfajAkció, kaland, vígjáték, szuperhatalom, dráma, fantázia, Shounen
StúdióToei animáció
Értékelés8.53 (MyAnimeList.net)

5. Tsubasa krónika

A Tsubasa Cronicle egy ajánlás a következő szuperhatalmi fantasy animéhez, amelyet érdemes megnézni, különösen, ha kedveled az akciószagú és heves csaták animéjét.

Kezdetben ez az anime egy Syaoran nevű régész küzdelmének történetét meséli el, hogy visszaszerezze a neki tetsző gyönyörű Sakura nevű szép lány emlékét.

A tér és az idő közötti dimenziók utazásával sok mindent megtalál, ami még az eszén kívül is áll. Akkor Syaorannak sikerült helyrehoznia Sakura emlékét?

CímTsubasa krónika
Élő2005. április 9. - 2005. október 15
Epizód26
MűfajAkció, kaland, fantázia, varázslat, romantika, természetfölötti, Shounen
StúdióMéhvonat
Értékelés7.56 (MyAnimeList.net)

Tehát ezek az ajánlások minden idők legjobb fantasy animéihez, amelyet meg kell néznie ezen a hétvégén. Mindenesetre ez el fogja képzelni magát.

A legjobb fantázianime mindig barát lehet a szorongás és a fáradtság felszámolására, amely tökéletes hétvégi nézésre.

Van valamilyen ajánlása más animékkel kapcsolatban? Ne habozzon írni az alábbi megjegyzések oszlopba. Jó szórakozást!

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found