10 legjobb kredittermelő alkalmazás és játék

A kredittermelő játékok gazdaságosabbá tehetik Önt. Töltse le a leggyorsabban hitelt generáló alkalmazásokat és játékokat itt!

A pulzusgeneráló játékok némelyik számára valami irreálisnak tűnhetnek. Hogyan játszhatunk csak úgy, hogy ingyenes hitelt kapjunk?

Valójában jelenleg sok pénzkereső alkalmazás és játék létezik, amelyeket több csoport is használ kiegészítő jövedelemforrásként.

A játékban kapott nyeremények is változnak. Kezdve okostelefon, utalvány vásárlás, GoPay-egyenleg és a legcélzottabbak az ingyenes impulzusok.

Kíváncsi vagy mire? Gyerünk, nézd meg az ajánlásokat a legjobb impulzusgenerátor alkalmazások és játékok Az ApkVenue teljes verziója lent van, banda.

Ajánlott ingyenes útdíj-generáló alkalmazások és játékok Androidon

Szabadidőben játszani szórakoztató tevékenység, különösen most, amikor különféle játékválasztási lehetőségek vannak online multiplayer hogy játszhatsz a barátaiddal.

Mi van azonban akkor, ha ez nem csak szórakoztató, de hitelt is generálhat, ami természetesen hasznos például az internetes kvóta vásárlásához?

Ezért próbálhatja ki a legújabb pénzkereső alkalmazások és játékok 2020 amelyet az ApkVenue ajánl.

Nem csak az unalom kiküszöbölése, hanem impulzusokat generáló játékokkal is hatékonyabban töltheti el idejét.

Hogyan kell játszani a leggyorsabb impulzusgeneráló játékot

A kreditnyereményekkel bíró játékok saját szabályokkal rendelkeznek, amelyeket be kell tartanod gyorsan hitelt gyűjthet.

Az egyetlen legegyszerűbb módja annak, hogy gyorsan betöltsük a játékot, ha mindent követünk esemény kínált az alkalmazás is ez a játék.

Minden impulzusokat generáló alkalmazásnak más-más rendszere van. De, átlagosan ugyanazt a mintát alkalmazzák hogy több időt töltsön a játékban.

Kövesse a játékban leírt utasításokat. Ne felejtse el felfedezni az alkalmazást, hogy megtalálja az esetleg rejtett küldetéseket. Már a tippek, azonnal nézzük meg a játékot.

1. HAGO kredittermelő játék

Van egy játék, amely Indonéziában az első és első népszerű hitelgenerátor HAGO amely közösségi média alkalmazásként is besorolható. A játékosok ugyanis kölcsönhatásba léphetnek más emberekkel benne.

A HAGO több mint 80 szórakoztató játékot tartalmaz, és játszhatsz más emberekkel körülötted, bandában.

Ahhoz, hogy hitelhez jusson ebben a játékban, kövesse az úgynevezett szegmenst HAGO Pénzfa ahol lehetősége van hitelt szerezni, amelyet közvetlenül a telefonszámára küldünk.

RészletHAGO - Játssz új barátokkal
FejlesztőHago Games
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le a HAGO-t itt:

LETÖLTÉS Apróságok játékok

2. MAGER - Gabut-ellenes díjakért

Ha a leggyorsabban kredittermelő játékot akarja játszani, van egy játék neve MAGER hogy számíthat sok ingyenes hitel megszerzésére.

A HAGO-hoz hasonlóan ez a MAGER alkalmazás agilis és okos harci játékok gyűjteményét is tartalmazza, ahol a játék megnyerésével olyan pontokkal jutalmazzák, amelyeket impulzusokra lehet cserélni.

Ezeket a pontokat számra is kicserélheti GoPay-egyenleg amelyet az alkalmazás GoBills menüjének használatával vásárolhat hitelt.

Annak ellenére, hogy a MAGER-t új alkalmazásnak tekintik, több mint 50 ezer felhasználó telepítette, így nem kell tartania attól, hogy kipróbálja a MAGER játékjellegű játékokat, amelyek hitelnyereményekkel járnak.

RészletMAGER - Anti-Gabut-díjakért
FejlesztőSIDJI Stúdió
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret48 MB
Letöltés50 000 és több
Értékelés4.4/5

Töltse le a MAGER - Ossza meg az Anti Gabut-díjakat itt:

MAGER - Anti-Gabut-díjakért

3. AppNana - Ingyenes ajándékkártyák

A következő kredit nyereményjáték ott van AppNana amely ajándékot ad neked formájában ajándékkártya vagy utalvány. Annak ellenére, hogy nem generál impulzusokat közvetlenül, utalvány ez még mindig hasznos, tudod.

Például a feltölt UC PUBG Mobile, a Steam egyenlegének feltöltése, játékok vásárlása a Google Playen, egy olyan PayPal-egyenleg feltöltése, amelyet pénzbe lehet készíteni, bandák.

Ahhoz, hogy nyereményeket szerezzen az AppNana alkalmazásban, csak a benne található alkalmazás letöltésével kell elvégeznie a feladatot.

Játékokat is játszhat, hogy pontokat szerezzen, amelyek neve: Ananász ez. Fiók létrehozásával már kaphat 10 000 ananászt és 400 ananászt Belépés napi.

RészletAppNana - Ingyenes ajándékkártyák
FejlesztőAppNana Jutalmak
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le az AppNana alkalmazást itt:

Apps Utilities LETÖLTÉS

4. Pénzkeresés: készpénzjutalmak és ajándékkártyák (a játék megkönnyíti a hitelt)

Hiteltermelő online játék Pénzkeresés: készpénzjutalmak és ajándékkártyák lehetővé teszi, hogy pénzt kapjon a PayPal-számláján, bandán keresztül.

Pénzkereséshez csak néhány egyszerű feladatot kell elvégeznie. Mint például videók megtekintése, ingyenes alkalmazások kipróbálása, felmérések kitöltése, vélemények nyilvánítása és még sok más.

Garantált likviditás mellett nem csoda, hogy a Make Money-nek van felülvizsgálat pozitív a Google Playen, több mint 1 millió letöltéssel, tudod. Gyerünk, siess, játssz és szerezz hitelet!

RészletPénzkeresés: készpénzjutalmak és ajándékkártyák
FejlesztőTech2Cash
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret3,8 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le a Pénzt itt:

Alkalmazások termelékenysége EarnCash App LETÖLTÉS

5. Milliárdos tábla, játék kredit- és kvótadíjakkal

Játék hitelnyereményekkel Milliárdos igazgatóság küldetést ad a felhasználóknak, hogy minél több érmét gyűjtsenek és vonzó nyereményeket kapjanak minden nap.

Ebben a milliárdos társasjátékban kalózkapitányként fog játszani, és küldetése, hogy megverje a többi játékost, hogy pontokat gyűjtsön.

Ez a játék hitelnyereményekkel lehetővé teszi, hogy 10 ezer rúpiától 100 ezer rúpiáig kezdjen hitelhez jutni, attól függően, hogy hány érme gyűlik össze, bandád.

RészletBillionaire Board - Ingyenes ajándékok minden nap
FejlesztőNusantara Game World
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret56MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le a milliárdos táblát itt:

Milliárdos ranglista a Google Play Áruházon keresztül

6. PopSlide

A következő ajánlás az PopSlide, egy mechanizmussal impulzusokat generáló játék pénzvisszafizetés amely számos ajándékot nyújt a felhasználói vásárlásokból.

Itt hitelhez vagy egyenleghez juthat a vásárláshoz online különböző megbízható indonéz online vásárlási alkalmazásokban.

A nyeremény megszerzésének követelményei egyszerűek. A vásárlás mellett kredittermelő játékokat is játszhatsz rulett napi, mini játékok, végezzen felméréseket és játsszon vetélkedőket.

E követelmények teljesítésével számos pontot gyűjthet, amelyeket nyereményekké lehet cserélni. Könnyű és érdekes, helyénvaló az egyik leggyorsabban kredittermelő játékot játszani.

RészletPopSlide: Cashback, kedvezmények, ingyenes díjak
FejlesztőYOYO HOLDINGS PTE. KFT.
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret12 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés3.9/5 (A Google Play)

Töltse le a PopSlide alkalmazást itt:

Alkalmazások termelékenysége YOYO HOLDINGS PTE. KFT. LETÖLTÉS

7. Jackpot Horgászat

A következő játék lehet hitel Jackpot Horgászat aki meghív téged horgász játékokra, bandára.

A különbség az, hogy itt nem halászatra halászik. De különféle díjakat ingyen kaphat.

Ehhez csak részt kell vennie a tornán, amely fel van osztva Ingyenes versenyek és Gem Tournament. Minden tornának van díja lojalitási pont amelyet eredeti nyereményekre lehet cserélni.

A kreditnyereményektől kezdve legfeljebb okostelefon és kamera tükör nélküli megszerezheted ebben a Jackpot Fishing játékban, bandában.

RészletJackpot Fishing - Online horgászdíjak
FejlesztőPont módosítása
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret45 MB
Letöltés10 000 és több
Értékelés3.0/5 (A Google Play)

A Jackpot Horgászat letöltése itt:

Szimulációs játékok letöltése

8. Gold Mine, egy játék, amely ingyenes hitelt generál

Jönni valahonnan fejlesztő ugyanaz, mint a Billionaire Board, játékok Aranybánya arra is kéri, hogy gyűjtsön minél több érmét, hogy vonzó nyereményekké váltson.

Az Aranybánya játék számos számot is tartalmaz esemény gyorsítani előrehalad érmék gyűjtésében a játékban.

Az impulzusokon kívül itt akár nyereményeket is kaphat mobiltelefonok formájában okos óra amelyet szerencsés esetben megnyerhet.

Mit csinálsz, kacarászj az Arany Bánya játékról, amely egy hitel- és kvótadíjjal rendelkező játék.

RészletAranybánya - ingyenes ajándékok minden nap
FejlesztőNusantara Game World
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret28 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le az aranybányát itt:

Aranybánya a Google Play Áruházon keresztül

9. Ajándék pénztárca

Szeretne ingyen pénzt szerezni, amelyet később hitelt vásárolhat? Miért nem próbálja ki az úgynevezett Android alkalmazást Ajándék pénztárca, banda.

Itt csak az alkalmazásban megadott játékokat kell elvégeznie. A pontok megszerzéséhez számos feladatot is el kell végeznie.

Az összegyűjtött pontokat ezután vonzó nyereményekké válthatják, PayPal Cash, Google Play egyenleg és mások formájában. Szeretne kipróbálni?

RészletAjándék pénztárca - Ingyenes jutalmak
FejlesztőWellGain Tech
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret14 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le az ajándéktárcát innen:

10. Cashtree, útdíj-generáló online játék

Utolsó az Cashtree amely lehetőséget nyújt vonzó nyeremények megszerzésére különféle küldetések révén, például alkalmazások kipróbálásával vagy bizonyos webhelyek megnyitásával.

A Cashtree alkalmazáson keresztül nyereményeket kaphat készpénz akár napi 100 000 IDR, banda.

A hitelnyeremények megszerzéséhez össze kell kapcsolnia telefonszámát, ahol a Cashtree támogatja a különféle mobilszolgáltatókat, mint például a Telkomsel, az Indosat, az AXIS, az XL, a Tri és a Smartfren.

RészletCashtree: A díjak megosztása folytatódik
FejlesztőPT Cashtree Indonézia számára
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret17 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés3.7/5 (A Google Play)

Töltse le a Cashtree-t itt:

Termelékenységi alkalmazások VITI GLOBAL LIMITED LETÖLTÉS

Videó: Napi 1 milliót kereshet? Ez a legjobb pénzkereső alkalmazás, amelyet ki kell próbálni

Ez néhány javaslat az Android-telefonok legjobb pulzusgyártó alkalmazásaihoz és játékaihoz, amelyek ingyenesen játszhatók. Nem rossz, ha sikerül hitelt szerezni, igaz?

Az ApkVenue által ajánlott játékok ezen listájával produktívabban és irányítással töltheti el szabadidejét.

Kipróbálta már a fenti játékokat? Ha igen, próbálja meg megírni tapasztalatait az alábbi megjegyzések oszlopba, és sok sikert próbálja ki a szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Credit Generator vagy más érdekes cikkeket a Novan Surya Saputra.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found