8 legjobb video streaming webhely a youtube mellett

A YouTube-on kívül vannak más videó streaming webhelyek, amelyek nem kevésbé klasszak és kiváló minőségűek. Itt a lista!

Aki nem tudja Youtube? Egy alkalmazás vagy videó streaming webhely Ezt a legjobbat és legnépszerűbbet naponta több száz millió látogató kereste fel különféle videotartalmak megtekintésére.

A YouTube-nak azonban számos hátránya is van, különösen a gyakran felmerülő rossz minőségű tartalom problémája. Tehát természetesen nincs semmi baj, ha a YouTube-on kívül más alternatív streaming webhelyekre is megpróbálsz bepillantani.

Akkor bármi a legjobb streaming webhely, amely a YouTube mellett megtekinthető? Ne aggódjon, itt vannak Jaka keresési eredményei!

1. Metacafe

Fotó jóvoltából: OSINT Base

Metacafe (//www.metacafe.com/) egy streaming webhely, amely milliónyi rövid videót tartalmaz, amelyek a következő kategóriákba sorolhatók: játékok, zene, filmek és TV.

Most az a jó, hogy ez a webhely egy speciális algoritmus rendszert használ, hogy később megnézhesse jó minőségű videók érdeklődésének megfelelően.

A klassz dolog az, hogy innen is ingyen kaphat pénzt, banda. A módszer nagyon egyszerű!

Csak erre a webhelyre kell feltöltenie egy videót, majd ha a videó több mint 20 000 megtekintést kap, akkor pénzt kap. Nem rossz, igaz, hogy alternatív pénzt kereső alkalmazássá teszi?

Előnyök:

 • Pénzt kereshet
 • Kiváló minőségű videók
 • Kategóriák nagy választéka

Hiány:

 • Többségük tele van külföldi alkotók videóival

2. Vimeo

Fotóforrás: változat.com

A YouTube-on kívül Vimeo (//vimeo.com/) egy népszerű videó streaming webhely, amely továbbra is növekszik 2020-ban. Nem csoda, hogy a Vimeo az legkeményebb rivális A YouTube eddig.

A Vimeót egyedülálló módon 2014 óta blokkolja az indonéz kormány. Ennek oka, hogy a Vimeo olyan tartalmat mutat be, amely ellentétes az indonéz kulturális értékekkel.

Valójában maga a Vimeo is sokkal jobbnak mondható a jobb minőségű tartalma miatt. Ettől eltekintve a Vimeo támogatja videó minőség 4K-ig. Nem csoda, hogy a Vimeo streaming minősége mindig jó és egyértelmű.

Előnyök:

 • Támogatja a 4K videót
 • Sok érdekes és minőségű videotartalom

Hiány:

 • Csak VPN használatával érhető el

3. Dailymotion

Fotó jóvoltából: Netsec

Nem sokban különbözik a Vimeótól, Dailymotion (//www.dailymotion.com/id) a következő videó streaming webhely, amely versenyezhet a YouTube-szal.

Ez érthető maga a Dailymotion megjelenése miatt hasonlóan a YouTube-hoz, kezdve felkapott videók a főoldalon, és ossza szét a videókat kategória szerint.

Videó streaming webhely székhelye Franciaország streaming minőséget kínál 720p-ig és természetesen a szakemberek különféle minőségi tartalma. Igen, bár van rendszeres látogatói tartalom is.

Előnyök:

 • Kijelző felhasználóbarát
 • Kategóriák nagy választéka
 • 720p streaming minőséget kínál

Hiány:

 • Nem minden tartalom ismert alkotóktól származik

4. Rángatás

Fotóforrás: PCMag

Ne állítsd igazi játékosnak, ha még soha nem hallottál erről a streaming webhelyről. A YouTube-on kívül Rángatás (//www.twitch.tv), így az egyik legkedveltebb webhely játékosok.

Ez a Twitch miatt van 100% odaadó frissítéseket nyújtani a játék világának fejlődéséről. Itt különféle videókat tekinthet meg élőadás játék

Ezen kívül élő játékok streaming videóit is megtekintheti, amelyek bizonyos játékok megbeszéléseihez kapcsolódnak. Te is megteheted csevegés más játékosokkal a Twitch használatával, és természetesen saját videók feltöltésével.

Előnyök:

 • A legnépszerűbb játék streaming webhely
 • Nagy a választék a videók közül
 • A csevegés funkció elérhető

Hiány: -

5. Veoh

Fotó forrása: veoh.id.aptoide.com

Veoh (//www.veoh.com/) a streaming szolgáltató webhelye San Diego. Ez a webhely különféle videókat tartalmaz, beleértve anime és népszerű zenei videókat.

A webhely előnye, hogy bármilyen méretű videót feltölthet. Ez ennek a webhelynek köszönhető nincsenek korlátai méret feltölteni videó is nagyszámú fájlformátumot támogat videó.

Nem rossz, igaz, ezért nem kell csökkentenie a videó méretét, ami minden bizonnyal bonyolulttá teszi!

Az egyszerű megjelenésnek köszönhetően az oldal egy kicsit gyorsabb a fellépés során Betöltés nagy tartalom. Itt azonnal megnézheti kedvenc videóit!

Előnyök:

 • Nincs feltöltési méret korlátozás
 • Sok videoformátumot támogat

Hiány:

 • Az oldal megjelenése kevésbé vonzó

6. Videó

Fotóforrás: Vidio

Videó (//www.vidio.com/) egy video streaming weboldal szolgáltatás, amelyet 2014 októberében alapítottak. Jelenleg a tulajdonjog az Emtek Group kezében van. Így van, ezt az oldalt saját nemzetünk alapította, tudod!

A Vidio általában népszerű műsorokat mutat be, amelyek Indonéziában jelenleg forróak, beleértve a különféle események vagy sportmérkőzések élő közvetítését.

Emlékezzen még az eseményre 2018 Ázsiai Játékok és 2018 Asian Para Games? Mindezeket az eseményeket a Vidio közvetítette élőben. Nem csoda, presztízse mindeddig nőtt.

Ennél is érdekesebb, hogy megnézhet számos legújabb filmcímet, mind hazai, mind külföldi produkciókat. Igen, bár a könyvtári lista nem annyi, mint a speciális film streaming webhelyek.

Előnyök:

 • Videotartalom nagy választéka
 • Online TV funkció elérhető

Hiány:

 • Egyes videókat csak a prémium fiók előfizetők nézhetnek meg

7. TED

Fotóforrás: TED Blog - TED Talks

Ideges? Agyhalott? Inspirációra van szüksége? A TED a válasz! TED vagy közismert nevén TED Talk (//www.ted.com/), a YouTube-tól eltérő videómegtekintő oldal, amely tökéletes az Ön számára, különösen az évezredes generáció számára.

Maga a TED az nem provizáló szervezet amely különféle inspiráló videókat tartalmaz; Legyen szó akár beszélgetős műsorokról, szemináriumokról, akár fontos világfigurák beszédeiről, amelyek mind az eseményből származnak TED Talk megszervezik.

Például Bill Gates, Michelle Obama és Ferenc pápa a TED Talk vendégszereplői voltak. Garantáltan, miután megnézték a videóikat, az életed nyugodtabb és boldogabb lesz, banda!

Előnyök:

 • Nagy választék érdekes és inspiráló videókból

Hiány:

 • Csak angol nyelven érhető el

8. Internetes archívum

Fotóforrás: Internetes archívum

A következő, a YouTube-on kívüli videó streaming webhely az Internetes archívum (//archive.org/details/movies). Ez a webhely nagyon sokféle videotartalmat kínál, kategóriák széles választékával.

Érdekes, hogy ezen a video streaming oldalon nemcsak újabb, hanem néhány régi videotartalmat is megtalálhat. Például a Charlie Chaplin-film, amely még mindig fekete-fehér.

Ja, nem annyira különbözik a YouTube-tól. Ezen a webhelyen feltöltheti videotartalmait is, hogy azokat sokan megnézhessék!

Előnyök:

 • Nagy választékot kínál a videók különböző kategóriákból

Hiány:

 • Néhány videotartalom kevésbé érdekes és régi iskola

Ez néhány ajánlás volt a YouTube-on kívül a legjobb és legújabb videó streaming webhelyekhez 2020-ban.

Annak ellenére, hogy nem tagadható, hogy a YouTube videotartalma frissebbnek tűnik, és a mai alkotók töltik meg, mindenképpen alternatívát kínálhat a videó streaming webhelyek fenti listájához.

Melyik oldal a kedvenced, bandád?

Olvassa el a cikkeket is Streaming webhelyek vagy más érdekes cikkeket a Diptya.