10 képszerkesztő alkalmazás az Android 2019 elmosására

El akarja homályosítani a fotóit? Nincs kettős kamerás mobiltelefonod? Most könnyedén használhatja az elmosódott képszerkesztő alkalmazást a fotók bokeh készítéséhez. (Android)

A hármas kamera funkció mára kötelezővé vált, különösen az okostelefonok esetében zászlóshajó álnév, amely a piacot célozza csúcsminőségű.

A jobb képminőség mellett a fotók bokeh hatása is jobb benyomást kelt.

Nos, itt az ApkVenue felsorolja az ajánlásokat elmosódott képszerkesztő alkalmazás amellyel a mobiltelefon képes olyan fotókat készíteni, mint egy DSLR fényképezőgép, bokeh effektussal.

Gyerünk, lásd alább teljes egészében!

Android Bokeh képszerkesztő alkalmazás

Azok közül, akiket gyakran elcsodálnak az elmosódott hatású fotók, más néven bokeh, más emberek a közösségi médiában, képesnek kell lenniük arra, hogy fényképeket készítsenek, amelyek nem kevésbé klasszak.

A legfontosabb az Android számára elérhető elmosódott képszerkesztő alkalmazás használata. Íme a legjobb Android bokeh képszerkesztő alkalmazások, amelyekkel elmosódott hatást adhat fényképeihez.

1. Elmosódás

Az első az alkalmazás Elhomályosít amely különféle érdekes elmosódási funkciókat biztosít a mobiltelefon fotóihoz.

Nemcsak fényképeket szerkeszthet, hogy homályos benyomást keltsen, hanem a fénykép egyes részeit is elhalványíthatja.

Ettől az objektum fókusza még jobban ragyoghat. Az alkalmazás használata szintén nagyon egyszerű és ingyenesen letölthető.

Kasumbi Töltse le a videó- ​​és hangalkalmazásokat
RészletElhomályosít
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4.0 (10,123)
Játékméret2,4 MB
Android minimum4.4 és újabb

2. AfterFocus

AfterFocus Ez lehetővé teszi, hogy elmosódott hatást adjon a galéria már meglévő képéhez vagy az imént készített fényképhez.

Kétféle mód van itt, először intelligens mód amellyel egyszerűen kiválaszthatja, mely részekre kell összpontosítania és melyeket kell elhomályosítania azzal, hogy egyszerűen határot rajzol az ujjával.

A második a manuális mód, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, mely részek maradnak fókuszban. Ez a módszer bonyolultabb, de jó élességet eredményez.

Alkalmazások letöltése
RészletAfterFocus
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4.2 (172,668)
Játékméret15 MB
Android minimum4.0.3 és újabb

3. Teleportálás

Nos, a következő az Teleport amely a legegyszerűbben használható bokeh képszerkesztő alkalmazás. Ez az alkalmazás automatikusan feldolgozza a fényképeket.

Csak annyit kell tennie, hogy fényképet készít az alkalmazáson belül vagy a galérián keresztül. A bokeh folyamat befejezése után csak annyit kell tennie, hogy a kar balra vagy jobbra tolásával állítsa be a fénykép elmosódásának intenzitását.

Alkalmazások letöltése
RészletTeleport
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4.4 (6,123)
Játékméret51 MB
Android minimum5.0 és újabb

4. PicsArt Fotóstúdió

Olyan alkalmazást keres, amely a fényképeket különféle funkciókkal képes bokeh-be szerkeszteni?

PicsArt Photo Studio ez lehet a válasz, banda. Mivel 5 elmosódási effekt áll rendelkezésre, nevezetesen normál, intelligens, mozgásos, fókuszos és radiális.

A PicsArt képes képkollázsokat is létrehozni, meglehetősen teljes számú szerkesztő eszközzel. Különösen, ha követi az előfizetését PicsArt Gold amely számos teljesebb funkciót fog biztosítani.

Nem tagadhatjuk, a PicsArt az Android egyik legjobb képszerkesztő alkalmazása. Szép!

PicsArt Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS
RészletPicsArt Photo Studio
Értékelés12 évnél idősebbek
Pontszám4.5 (8.495.028)
JátékméretVáltakozik
Android minimumVáltakozik

5. Cymera kamera

Cymera kamera egy olyan fényképszerkesztő alkalmazás, amelyre támaszkodhat, mert számos érdekes funkcióval rendelkezik, és kiváló fényképminőséget produkál.

Azon kívül, hogy elmosódott képet ad a fotóiról, számos vicces szűrőt is alkalmazhat, mint pl Karácsonyi szelfi nak nek Újévi szelfi.

Ezen felül számot is kap matrica és smink eszköz ami fényesebbé teheti az arcodat. nem áll meg itt, van egy egyedülálló funkció az arcok szerkesztésére, hogy mosolyogjanak.

SK Communications Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS
RészletCymera kamera
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4.4 (2,452,482)
JátékméretVáltakozik
Android minimum4.0.3 és újabb

Egyéb Bokeh fotószerkesztő alkalmazások ...

6. Lencse elhomályosítása

Ha a fenti alkalmazás zavarttá tesz sok funkciója miatt, akkor támaszkodhat rá Lens Blur. Ez az alkalmazás könnyen hozzáadhat egy bokeh effektust a fotó hátteréhez.

Használatához válassza ki a fotónak azt a részét, amelyre összpontosítani kíván, és ez az alkalmazás automatikusan feldolgozza a fényképet.

Alkalmazások letöltése
RészletLens Blur
Értékelés3 éven felüli
Pontszám3.7 (512)
Játékméret17 MB
Android minimum4.4 és újabb

7. Kép ​​elmosása

Szeretne egy erőteljes elmosódott képszerkesztő alkalmazást?

Kép elmosása az Ön választása lehet, mert képes olyan fényképeket készíteni, mint a DSLR fényképezőgép felvételei. Természetes elmosódási hatása kielégíti az Ön igényeit.

A fotó elmosódását manuálisan és gyakorlatilag is beállíthatja, valamint a nagyítás funkciót a pontos szerkesztés érdekében. Az elmosódás intenzitását is annyit állíthatja be.

Alkalmazások letöltése
RészletKép elmosása
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4.0 (138,630)
Játékméret9,1 MB
Android minimum4.1 és újabb

8. Pont elhomályosítása

A következő az Point Blur, egy kiemelt alkalmazás, amelyet el kell választania, hogy elmosódjon a fényképein. A teljes funkciók mellett ez az alkalmazás is könnyen használható.

A Point Blur kényelmes kezelőfelülettel rendelkezik, és érdekes funkciókkal rendelkezik, mint pl szabadkézi és egyenes elmosódás. Ezen kívül vannak más fotóeffektusok is, amelyek használhatók, mint pl háromszög és pixeláció.

Ha az elkapott fénykép színe nem vonzó, ez az alkalmazás számos lehetőséget kínál a kontrasztnak a színhőmérséklethez való igazítására. Érdekes igaz?

Alkalmazások letöltése
RészletPoint Blur
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4.3 (44,577)
Játékméret2,6 MB
Android minimum4.4 és újabb

9. Blur Camera: Square Photo Blur

Blur Camera: Square Photo Blur egy olyan alkalmazás, amelyet a Lolo Apps készített, és amely megérdemli, hogy az egyik választása legyen. Amellett, hogy fényképeket készít a bokeh-ból, ez az alkalmazás számos érdekes funkcióval rendelkezik az Ön számára.

Használhatja ezt az alkalmazást olyan szöveg, szűrők és effektek biztosítására, amelyek maximalizálják a fotó eredményeit. Ettől eltekintve van egy létrehozandó funkció is elmosódott elrendezés.

Alkalmazások letöltése
RészletBlur Camera: Square Photo Blur
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4.0 (3,027)
Játékméret28 MB
Android minimum4.1 és újabb

10. Square Art Photo Editor

Utolsó az Square Art Photo Editor amely alkalmas Instagram fotószerkesztőként való használatra, mert érdekes fotóeredményeket nyújt.

Ez az alkalmazás révén a fotók bokeh hatással bírnak, tökéletesek az Instagram-fiókokba és más közösségi médiába történő feltöltéshez. Ezen kívül ennek az alkalmazásnak vannak funkciói is kollázs.

Ha ez nem elég, több mint 100 professzionális szűrő létezik, amelyek alkalmasak arra, hogy a fotóin felhasználhassák. Nagy!

Alkalmazások letöltése
RészletSquare Art Photo Editor
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4.4 (94,396)
Játékméret12 MB
Android minimum4.1 és újabb

Ez az tíz legjobb bokeh képszerkesztő alkalmazás a JalanTikus verzió. Tegye fotóit professzionálisnak vagy művészi megjelenésűvé, a téma mögött elmosódott vagy bokeh effektussal.

Most könnyen elvégezheti az elmosódott képszerkesztési folyamatot az Android rendszeren, annak ellenére, hogy okostelefonján nincs kettős kamera funkció. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy ír Reynaldi Manasse Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found