zavart abban, hogy 32 bites vagy 64 bites operációs rendszert választ? próbálja meg először meglátni ezt az 5 fontos dolgot

A 32 és 64 bites operációs rendszerek közötti meghatározást gyakran összekeverik. Tehát, hogy ne a számítógépének megfelelő bitverziót válasszon, olvassa el az ApkVenue következő cikkét.

Nagyon fontos kiválasztani a megfelelő operációs rendszert a számítógépes rendszerünkhöz. Val vel a megfelelő operációs rendszer használata, természetesen a számítógépes rendszerünk optimálisan tud működni. Ha azonban rossz operációs rendszert választunk, nem lehetetlen, hogy ez rossz lesz számítógépes rendszereink számára.

Az egyik a 32 és 64 bites operációs rendszerek közötti meghatározás során. Nos, annak érdekében ne a rosszat válassza A bites verzió alkalmas a számítógépére, olvassa el az ApkVenue alábbi cikkét.

  • Hú, van egy 8 bites GTA játék! Játszhatsz régi iskolai okostelefonokkal!
  • Menő! Ez a Csillagok háborúja karaktereinek halála 8 bites videóban
  • Hűvös Android HD háttérképek gyűjteménye 8 bites formátumban

Így válasszon 32 bites vagy 64 bites operációs rendszert

A számítógépeinknek megfelelő operációs rendszer meghatározásakor a bitek gyakran meglehetősen zavaros szempontokká válnak. Ennek oka az, hogy nem lehetetlen, hogy a számítógép megfelelően fusson 32 bites operációs rendszer vagy 64 bites. De melyik a jobb?

Nos, ahelyett, hogy összezavarodna, fontolja meg ezt az 5 fontos dolgot Jaka-tól. Az ApkVenue fontos dolgokat mond el, amelyeket figyelembe kell venni annak meghatározásakor, hogy mely operációs rendszer bitek alkalmasak a számítógépes rendszerére. Itt van 5 fontos dolog.

1. Mi a különbség a 32 bites és a 64 bites operációs rendszerek között?

Az első dolog, amit tudnia kell, hogy meghatározza a megfelelő operációs rendszer bitet a számítógépén, természetesen különbség magától az operációs rendszer bit választásától. Általánosságban elmondható, hogy a különbség az másodpercenként számított sebességgel megteheti. Természetesen ez később befolyásolja a számítógépes rendszer teljesítményét.

További részletekért, mint például, történetesen Jaka már elkészítette a cikket. Tehát csak az ApkVenue cikkét kell meghallgatnia a következő linken.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ha még mindig zavart, talán ezen felül, akkor is hallgathat a következő videó. Ez a videó megpróbálja röviden megmagyarázni a 32 és 64 bit alapvető különbségeit.

2. A rendszerem támogatja a 64 bites operációs rendszert?

Ezután az a dolog, amit tudnod kell, mi a számítógépes rendszered támogatja a 64 bites operációs rendszert. Például, ha 32 bites processzorral rendelkező számítógépes rendszert használ, akkor ez természetesen megtörténik 32 bites operációs rendszert igényel. Ha azonban 64 bites processzort használ, akkor kiválaszthatja, hogy 32 bites vagy 64 bites operációs rendszert kíván-e használni.

Fotó forrása: Fotó: PC Advisor

Vagy ha kiderül, hogy a régi számítógéptermészetesen újra meg kell gondolni a 64 bites operációs rendszer használatát. Az ok nem lehetetlen járművezetők azok, amelyeket a számítógépes rendszeren szánnak, nem nyújtanak 64 bites támogatást.

3. Mennyi RAM szükséges?

Itt kell tudni, mekkora a RAM mennyisége amire szükséged van? De mielőtt tovább mennél, tudod, mi a RAM?

A RAM jelentése Véletlen hozzáférésű memória, szolgál, mint adattárolás amely nagy sebességgel ideiglenes és a rendszerfájlokhoz használatos.

Fotóforrás: Fotó: PC My Home Computer

Az OS bit meghatározásának összefüggése azért van, mert a 32 bites OS csak arra használható maximális RAM csak 4 GB méretű, míg a 64 bit akár 16 milliárd GB is lehet (a használt operációs rendszer verziójától függően). Ha 4 GB feletti RAM-ot akar használni, akkor természetesen fontolja meg a 64 bites operációs rendszer használatát.

4. Milyen előnyei vannak a 64 bites operációs rendszernek?

A következő dolog a 64 bites operációs rendszer előnyei. Például egy 64 bites operációs rendszer használatával a nehéz szoftver sokkal könnyebben fog futni, többfeladatos sokkal jobb, ha 64 bites operációs rendszert használ.

További részletekért részletesen láthatja a következő videó. Ez a videó részletes magyarázatot ad a következőkről: teljesítménybeli különbség amelyet akkor kap, ha 32 bites és 64 bites operációs rendszert használ.

5. Összegzésképpen: OS 64 bites vagy 32 bites?

Miután látta a fentiek egy részét, mindenképpen felveheti néhány következtetés mint a következő pontok.

  • Ha olyan processzort használ, amely 64 bitet támogat, akkor egy 64 bites operációs rendszert használ sokkal nagyobbá teheti a processzor teljesítményét.
  • Ha A RAM-ja meghaladja a 4 GB-ot, természetesen kötelező a 64 bites operációs rendszer használata. Ha nem, később a RAM-ot csak 4 GB fogja olvasni.
  • Gondoskodjon az illesztőprogram támogatásáról a számítógépes rendszerén már támogatja a 64 bites verziót. Ha nem, akkor később a számítógépes rendszerén nem lesz képes dolgozni ahogy lennie kell.

Így a Jaka cikke 5 fontos dolog minden, amit tudnia kell, mielőtt meghatározná a számítógép operációs rendszer bitjét. Remélhetőleg ez hasznos! Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan hagyja megjegyzésben!

Banner: Final Fantasy Wiki és Wide háttérképek


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found