hogyan lehet megoldani a teljes képernyőn elakadt Windows 10 start menüt

Nem tudom, mit tettél, hirtelen a Start menü elakad a teljes képernyős képernyőn. Így oldhatja meg a Start képernyőt a teljes képernyőn elakadt Windows 10 rendszerben.

Különböző pozitív és negatív megjegyzések jelentek meg a Windows 10-ről. Különböző kérdések követik az utána tapasztalt problémákat frissítés a Microsoft legújabb operációs rendszeréhez. A legtöbb ember, aki megjegyzi a jót, a tipikus Windows Start menü visszatérésének köszönhető, és újszerű megjelenést kölcsönöz neki, a negatív pedig azért, mert az ismeretlenség miatt nehézségekkel küzdenek.

Az egyik probléma, amellyel találkozhat A Windows 10 Start menüje megragadt teljes képernyőn. Nem tudom, mit tettél, hirtelen a Start menü megragadt a kijelzőn Teljes képernyő, és csináld újrakezd nem segített.

  • A Windows 10 keresés kijavításának nem működése
  • Hogyan lehet a Windows 10-et kevesebb mint 10 másodperc alatt elindítani
  • 4 mód a Windows 10 frissítés kikapcsolására | Garantáltan hatékony és állandó!

Hogyan javítható a Windows 10 Yang Megragadt teljes képernyős képernyőn

Ez a probléma akkor merülhet fel, ha teljes érintőképernyős laptop eszközt használ Windows 10 rendszerrel, és véletlenül aktiválja a Tablet Mode opciót, vagy a Windows tabletként észleli. Ellenőrizze és állítsa vissza a következő módszert.

  1. Belép a Start menübe, majd válassza a Beállítások lehetőséget. Ha nem jelenik meg a Start menüben, akkor kattintson a bal felső sarokban található 3 sávos menüre.
  1. A menün Beállítások, kérlek válassz Rendszer. Ez a képernyőn, az értesítésekben, az alkalmazásokban és az eszközön lévő Windows 10 rendszerrel kapcsolatos egyéb dolgokra vonatkozik.
  1. A kijelzőn Rendszerbeállítások, válassza ki Tablet mód a bal oldali. És ellenőrizze váltani írás Tegye a Windows-t érintésbarátabbá, amikor eszközét táblagépként használja, BE van kapcsolva? Ha TOVÁBB, akkor az a feladata, hogy helyzetbe hozza KI.
  1. Ezután próbálja meg bezárni az összes futó alkalmazást. És próbálja meg újra elérni a Start menüt.

Hogyan? Remélem, hogy azoknak segíthet, akik hasonló problémákkal küzdenek.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found