kiderült! az "astra" névtelen hackertag titkos alakja

Az egyik névtelen személy, aki állítólag Astra nevet viseli. Ki az Astra, tag-e vagy mi, honnan tudhat az Anonymous-ról? Gyere, nézzük meg a történetet!

A világ egyik leghíresebb hackercsoportja, mégpedig az Anonymous. Ez a legszörnyűbb és legismeretlenebb hackerek csoportja. Megjegyezték, hogy a helyszín számos áldozatát megtámadta ez a hackercsapat.

Az egyik névtelen személy, aki állítólag Astra nevet viseli. Ki az Astra, tag-e vagy mi, honnan tudhat az Anonymous-ról? Gyere, nézzük meg a történetet!

  • Legyen biztonságban! Hogyan készítsünk Hacker Antidote Flash fegyvert
  • Letartóztatott barátok, hackerek igazságtalanságot hangoztattak Indonéziában!
  • Duh megrémült! 7 Black Hat hacker híres bűncselekményeiről

Halálos hackelési támadások 6 egymást követő évben

Fotóforrás: Kép: Newsmobile

Astra fekete kalapos hacker, aki itt kezdte karrierjét a 2002. év. Mély internetes fórumon kezdve, míg végül támadásokat hajt végre a megnevezett katonai vállalatok ellen A francia Dassault Group a következő 6 évben.

Ez a katonai társaság elleni támadás tette végül híressé. Különböző típusú információkat, fegyvereket, repülőgépeket és másokat lopott. Az összes adatot országonként értékesíti, becslések szerint minimális jövedelmet kap 3,3 billió IDR.

Fedett információk, ismeretlenek

Fotóforrás: Kép: Közös álmok

De sajnos tovább 2008. év Astrát elkapták. Ismeretes, hogy 58 éves görög matematikus volt. Az eset után az Astráról szóló hírek zavarosak lettek. Egyesek szerint munkába állították, megölték, bebörtönözték és mások.

Nem csak az utólag nem voltak egyértelműek a hírek, kiderült, hogy magát az Astra esetet is nyilvánvaló ok nélkül leplezték. Például a valódi nevet eddig nem hozták nyilvánosság elé, mert maga az Astra is csak kódnév-hacker.

A névtelen maszkkészítők mögött álló személy?

Fotó forrása: Kép: Komplex

Az Astra titka mögött állítólag az Anonymous-hoz kapcsolódik. Azt mondják, hogy az Astra az egyik alapító. Ha megnézzük az idővonalat, az nagyon illik. Egy évvel azután, hogy az Astra elkezdett cselekedni 2003. év Névtelen felállt, aztán tovább 2008. év Anonymous sokkproblémákat tapasztal a csatlakozással kapcsolatban LulzSec.

Azt is mondják, hogy az Névtelen tevékenységek egyik legnagyobb finanszírozása valójában az Astrától származik, egyrészt az Astra Névtelen vásárlókat szerez. Ez kissé kétértelművé teszi, egyesek szerint ugyanaz a személy, de mások szerint mások.

Az Astra név titkával csak természetes, hogy ő a világ egyik legjobb fekete kalapos hackere. Mit gondolsz, vannak-e más Astra titkok, amelyeket Jaka nem árult el? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Ó, igen, feltétlenül olvassa el a Hackerekhez kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: ShutterStock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found