13 horror játék a legjobb HD grafikával az androidon

13 legjobb horror játék Androidon HD grafikával.

Mi jár a fejedben horror játék? A horror játékokat sokszor megvitatva természetesen mindig ijesztő szellemekről vagy szörnyekről fog beszélni. Ahogy a felület Az Android, a horror játékok szintén a játékkedvelők egyik kedvenc választása.

A kérdés az, hogy minden játék képes-e reális élményt nyújtó horrorjátékot hozni? Ezért az ApkVenue összeállította az Android 13 legjobb horrorjátékát HD grafikával. A következő az áttekintés.

  • 7 legfélelmetesebb pillanat egy horror játékban
  • Ez az 5 horror játék a legszörnyűbb démonokkal nem a gyáváknak szól
  • HORRY! 5 horror játék, melyeket igaz történetek ihlettek

13 legjobb horror játék Androidon HD grafikával

1. Fahrenheit: Indigó jóslat

Nagyon jól ismert játék PC, Fahrenheit: Indigó jóslat egy interaktív drámának titulált játék. Játékmenetez egészen egyszerű, ahol a mozi játékokat több fejtörővel kombinálják. Érdekes, hogy még PC-ről sincs jelentős különbség az Android verzióban, még a grafika is meglehetősen megegyezik. Bizonyára még mindig érezhető a félelem, még ha csak a színfalak mögött is okostelefon.

2. Az iskola: Fehér nap

Ez az egy játék szintén a remake című legendás PC-játékból Fehér nap: Labirintus nevű iskola, amely az Android-t átnevezte Az iskola: Fehér nap. Valójában 3D-s grafikával ellátott játék készült belőle. Mert mesterségesből származik fejlesztő eredet Dél-Korea, SONNORI, ebben a játékban egy iskolai téma vastag ázsiai árnyalattal. Azok számára, akik szeretik a K-Pop kultúrát és a horror játékokat, biztosan nem szabad kihagyniuk ezt az egy játékot.

3. Öt éjszaka Freddy-nél: nővér helye

Az első játékban való megjelenése óta Öt éjszaka Freddy-nél érdekes szenzáció lett a horrorjáték szerelmeseinek, most a játék elérte ötödik sorozatát. Öt éjszaka Freddy-nél: nővér helye folytassa az előző játék történetét. Annak ellenére, hogy számos újítás van benne, ez a játék még mindig összhangban áll az éttermi őr és az animatronikus háttérrel emberevő. Minden este hajózni kell, miközben megvédi magát a gonosz Animatronic támadásoktól.

4. A-2481

A-2481 egy nemrég megjelent horror játék, de már olyan szenzációt hoz, amely örömet okoz a horror játék szerelmeseinek. A háttér egy újságíró története, aki nyomozni akar a bunker titok a katonai korszakban Szovjetunió kóddal A-2481. Körülnézni fog bunker amely állítólag az irányítás kutatási helye az emberi agy. Sötét folyosók és különféle hátborzongató lények fognak megijeszteni.

5. A félelem sötétje

Mielőtt megvitatnánk a játék kérdését, van egy meglepő tény A félelem sötétje egy horror játék indie amelyet eredetileg az készített 18 éves diák, Yiyeoseo. Amit most fejlesztett ki fejlesztőNarancssárga mobil játék. Ez a 3D grafikával készült játék egy riporter történetét meséli el, aki egy személy után nyomoz titokzatos nő. Aztán a végén srácok mélyen játszanak pszichiátriai kórház izgalmas.

6. A jelenség

A jelenség egy játék túlélési horror epizódos, nagyon jó történettel. A főszereplő Barry Nellan, paranormális kutató, akinek munkája az egész világon ismert. Az első játék során egy nagyon széles területet fedez fel, ahol paranormális kutatást kell végeznie. Ijesztő élményt fog érezni a asztrális lény ami szörnyű.

7. A halottak gyertyái

Szeretne egy horror játékot játékmóddal FPS feszült? A halottak gyertyái a válasz. Ezenkívül ez a játék lenyűgözőnek tűnik a lenyűgöző 3D grafikával is. A te munkád itt van örökítsd ki a szellemeket hogy van a régi ház a kísérteties. Segíteni fog egy lelkésznek David ebben a játékban.

8. A félelem: hátborzongató sikoly ház

A szeretetről beszélve nem lehet elválasztani a féltékenységtől. Ez a történet háttere A félelem: hátborzongató sikoly ház. Mesél egy meghalt feleségről, Marta, aki szellem lett, és meg akarja ölni férjét, aki újból férjhez megy, és új családja van. A balszerencse ebben a játékban egyenesen Az első 5 perc. Továbbra is félni fog a kísértetjárta házban. Járj, mint hullámvasút, a hátborzongató munkamenet soha nem mulasztotta el a játék minden percét a végéig.

9. Gabriel Knight: Az atyák bűnei

Gabriel Knight: Az atyák bűnei, az is eredmény remake a korábbi játékokról, amelyek abban az évben híresek voltak 1993. Az Android ezen verziójában készült remake-ben fejlesztő jobb grafikákkal és kiegészítésekkel változtathatja meg kirakós játék ami vastag horrorjátékokkal. Itt lesz egy karakter, akinek feladata egy sorozat megoldása vad gyilkolási rituálékamelyek léteznek New Orleans. Innen azonban megtalálja a főszereplő történetét.

10. Karcsú ember eredete 3: Elhagyott iskola

Karcsú ember nagyon híres kitalált karakter a világon. A Karcsú Férfi egy tervpályázattól indulva különféle horrorjátékokat léptet fel. Karcsú ember eredete 3: Elhagyott iskola az előző játék folytatása, amely egy iskola gyermekeiről mesél eltűnt éveken át. Főszereplőként felfedjük ezt a titokzatos esetet.

11. Paranormális terület 2

AGaming + egy fejlesztő Android, amely köztudottan jó horrorjátékok készítésében. Az egyik az Paranormális terület 2 ami megragadó feszültséget hoz. A történet akkor kezdődik, amikor üzenetet kap egy idegen embertől, és elmondja, hogy az misztikus esemény házukban. Így van, az a feladata, hogy kivizsgálja ezt a paranormális tevékenységet, és felkészüljön az ijesztő démonokkal való találkozásra.

12. A Descent HD

A játék akkor kezdődik, amikor hirtelen egy barlangban találjuk magunkat a semmi közepén. Aztán a karakterünk fut, mert üldözik emberevő óriás óriás. Kiderült, hogy a kezdet a főszereplő múltjának tükröződése. A kísérteties múlt miatt mély A süllyedés, befejezed a múltadat, ha visszatérsz a barlangba.

13. Libabőrös rémképek éjszakája

Az utolsó a legendás horror játékból származik, amelyet behoznak felület Android. Goosebumps Night of Scares „gyönyörű” rémálmot hoz a horrorjáték szerelmeseinek. Köteles, hogy túlélje a házban R.L. Stine, ahol a ház tele van mindenféle furcsa élőlénnyel. A szellemektől, démonoktól kezdve az ijesztő szörnyekig.

Ez a 13 legjobb horror játék Androidon HD grafikával. Szóval melyiket szeretnél játszani? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found