egy egyszerű módja annak, hogy automatikusan frissítsék a nem play áruházbeli alkalmazásfrissítéseket

Hogyan frissíthetem a nem Play Store alkalmazásokat automatikusan? Biztosan kíváncsi vagy? Tehát, ha tudni akarja, olvassa el a következő cikket!

Mostanáig általában mi, mint androidos okostelefon-felhasználók továbbra is támaszkodunk rá Google Play Áruház mint eszköz Letöltéskülönféle alkalmazási igények a közösségi média alkalmazásokból, például a BBM és a Line, a dokumentum-feldolgozó alkalmazásokból, például a WPS Office, a játékalkalmazásokból, például az Onet vagy a jelenleg népszerűek, a Super Mario Run és sok más alkalmazásból.

Annak ellenére, hogy a Google Play Store annyi alkalmazást kínál, még mindig vannak olyan hűvös alkalmazások, amelyek nincsenek a Play Store-ban, és csak a néhány konkrét webhely az interneten, például alkalmazások Az akkumulátor töltöttségi határértéke, Android töltési korlátozások vagy Xposed Framework alkalmazások amellyel módosíthatja az Android APK-ját.

  • Fizetett alkalmazások letöltése a Play Áruházba pénzköltés nélkül
  • Ez az 5 fizetett alkalmazás INGYEN! Akar?
  • Ne telepítsen gondatlanul ingyenes alkalmazásokat, itt van a 4 veszély!

Könnyű módszerek az automatikus frissítések letöltésére a nem Play Áruház-alkalmazásokhoz

Nos, annak ellenére, hogy srácok már letöltött különböző jó alkalmazásokat a Play Áruházon kívül, te még mindig te vagy problémába ütközött mikor készül el frissítés. Fáradnia kell olyan webhelyek keresésével, amelyek frissítik az alkalmazást, ezért néha azt reméli, hogy ki tudja, van ilyen alkalmazás megkönnyítheti frissítéseket kaphat azokról az Android-alkalmazásokról, amelyek nincsenek a Play Áruházban, vagy automatikusan frissíthetik ezeket az Android-alkalmazásokat.

Szerencsére az ApkVenue nemrég talált egy alkalmazást, amely segíthet a problémán, amelyet hívnak APK Updater. Mint milyen előnyei vannak ennek az Android alkalmazásnak és hogyan kell használni? Vessen egy pillantást az ApkVenue áttekintésére!

  • Szokás szerint az első lépés, amelyet meg kell tennie, dsaját betöltés és telepítés ez az APK Updater alkalmazás az Android készülékén. A telepítés után ne felejtse el azonnal futtatni az alkalmazást.
  • Továbbá megteszi átirányította a főoldalra ezt az alkalmazást, ahol láthatja a telepített alkalmazások listája legyen az Androidodon alkalmazások a Play Áruházból sem az ön kérelme amely nincs a Play Áruházban amelyet annyira megkeresett.
  • Ezután meg kell adnia Beállítások először a képernyő jobb felső sarkában található. Ebben a Beállítások részben megadhatja az időt értesítés frissítése az Android-alkalmazásokhoz, különösen az Android-alkalmazásokhoz ami nem áll rendelkezésre a Play Áruházban.

  • Az ApkVenue itt ajánlja válassza a Napi opciót hogy mielőbb automatikus értesítéseket kaphasson kedvenc Android-alkalmazásairól.

  • Részéről Források frissítése, háromféle forrást választhat, nevezetesen APK Mirror, Google Play, és Pure APK. Tehát nem bonyolult, csak válassza mind a hármat.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Ha végzett, nyomja meg az ikont Frissítés a képernyő tetején, közvetlenül rajta a Beállítások ikon bal oldalán. A Frissítés ikon megnyomásával ez az APK Updater alkalmazás megtörténik azonnal ellenőrizze automatikusan frissül minden Android-alkalmazásához, beleértve azokat az Android-alkalmazásokat is, amelyek nincsenek a Play Áruházban.
  • Várjon néhány percet a Frissítés befejezéséhez, és helyezze át a helyre Frissítések fül ebben az alkalmazásban. Ezen a lapon látni fogja frissítésre váró Android-alkalmazásainak listáját, beleértve azokat az Android-alkalmazásokat is, amelyek nincsenek telepítve a Play Áruházban. Például az alkalmazás PokeTrack ApkVenue, aki nincs a Play Áruházban.
  • Ha kiválasztotta, hogy mely alkalmazásokat szeretné frissíteni, akkor ez elég érintse meg az alkalmazás ikont és az APK Updater élőben jelenik meg frissítéseket keres az Ön által választott Android alkalmazásból automatikusan.

  • Csak annyit kell tennie, hogy várjon néhány pillanatot. Amikor az alkalmazás befejezte a teljesítést keresési folyamatCsak le kell nyomnia a letöltés gombot az Android-alkalmazás frissítéséhez.

Nos, mit csinálsz? Kicsit hasonló, igaz? automatikus frissítés funkció a Play Áruházból? Ezzel az APK Updater alkalmazással, srácok ne zavartassa magátböngészés ide-oda keres olyan frissítéseket az Android-alkalmazásokból, amelyek nincsenek a Play Áruházban, mert ez az alkalmazás automatikusan működik az interneten való böngészésben és az Ön igényeinek megfelelő frissítések beszerzésében. OK, sok sikert és ne felejtsd el Ossza meg tapasztalata, ha kipróbálta!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found