7 legjobb és legizgalmasabb Xbox 360 játék 2020-ban

Xbox 360 konzol, amely ma is népszerű. Valójában néhány játékot még mindig sok rajongó szeret, például a következő legjobb Xbox 360 játékok.

Aki nem tudja a Microsoft által tervezett népszerű játékkonzol ez? Ez a 2005-ben megjelent játékkonzol ma is népszerű.

Ez a PlayStation 3 és Nintendo Wii rivális az első játékkonzol, amely vezeték nélküli botot használ. Nem meglepő, hogy az Xbox 360 jelenlétét akkoriban nagyon szerették.

Számos Xbox 360-játék szintén sikeres volt, és sok rajongót fogadott eddig a játék izgalma és az általuk hordozott grafika egyedisége miatt.

Akkor bármi a legjobb Xbox 360 játékok a múltból a jelenbe? Nézze meg az alábbi teljes beszámolót, banda!

Minden idők legjobb Xbox 360-játékai

Az Xbox 360 által kínált online képességek és grafikai minőség valóban lenyűgöző. Nem csoda, hogy eddig még mindig sok játékos játszik ezzel a játékkonzollal.

Nos, ezúttal az ApkVenue tárgyalja a sorokat minden idők legjobb Xbox 360 játéka ami függővé teheti bandát. Figyelj, menjünk!

1. Grand Theft Auto V

Ki ne ismerné ezt az Xbox 360 játékot? Grand Theft Auto vagy a GTA a drogdílerekkel és más bűncselekményekkel azonos játék.

Játék közben különböző küldetéseket kell végrehajtania a GTA V-ben, például összetett és veszélyes rablásokat, bandákat kell végrehajtania.

GTA V nem sokban különbözik az előző verzióktól. Ebben a játékban van egy fantasztikus forgatókönyv, amely három komplexumra összpontosul Los Santos városában.

RészletGrand Theft Auto V
FejlesztőRockstar North
KiadóRockstar Games
Kiadási dátum2013. szeptember 17
MűfajAkció-kaland

2. Helló 3

Ebben a 2007-ben megjelent játékban Master Chiefként fogsz játszani, ha folytatod a sztorit Hello: Combat Evolved és Helló 2.

1080p felbontással kényelmesebbnek érezheti magát ebben a legjobb Xbox 360 játékban. Van egy nagy teljesítményű négy játékos online szövetkezet és térképszerkesztő, a banda is.

Ebben az első személyű shooter műfaji játékban van egy játék, amely nagyon szórakoztató, nevezetesen az idegenek felrobbantása. Garantáltan izgalmas!

RészletHelló 3
FejlesztőBungie
KiadóMicrosoft Game Studios
Kiadási dátum2007. szeptember 25
MűfajElső személyű lövöldözős

3. Batman: Arkham menedékjog

A híres szuperhős-karakter, Batman kiderül, hogy jelen van az Xbox 360 játékban, és minden idők egyik legjobbja. Valójában ez a játék a legjobb PC-s játék is.

A főszereplő Batman-ként meg kell vizsgálnia a Joker által adott rejtvényeket, összesen akár 240 rejtvényrel.

Batman: Arkham menedék harcba is bevonja. Később használhatja azt az ikonikus fegyvert, amelyet Batman általában használ.

RészletBatman: Arkham menedék
FejlesztőRocksteady Stúdió
KiadóEidos Interactive, Warner Bros. Interaktív szórakozás
Kiadási dátum2009. augusztus 25
MűfajAkció, kaland

Egyéb legjobb Xbox 360 játékok ...

4. Red Dead Redemption

Red Dead Redemption egy Xbox 360 játék, amely egy volt bűnöző történetét meséli el, amikor igazságot keres, hogy helyrehozza az általa elkövetett hibát.

Ő van John Marston aki New Austinban él, olyan városban, ahol nincsenek törvények. Úgy, hogy egyedül kellett összetörnie a banditákat.

Vad vad sivatagban helyezkedik el, amikor a legjobb Rockstar Games játékot játszik, különféle vadállatok ellen is harcolni kell, amelyek bármikor támadhatnak.

RészletRed Dead Redemption
FejlesztőRockstar San Diego
KiadóRockstar Games
Kiadási dátum2010. május 18
MűfajAkció-kaland

5. Lego Star Wars: A teljes saga

Ha Ön Star Wars rajongó, Lego Star Wars: A teljes saga természetesen nagyon alkalmas a legújabb kedvenc játékodnak, bandádnak lenni.

Ez a gyerekeknek szánt Xbox 360 játék népszerű a felnőttek körében is. A szórakoztató játék mellett ezen a játékon mini méretű Star Wars karakterré is válhat.

Ezenkívül ezt a Star Wars játékot többen együtt is játszhatják, más néven multiplayer. Tehát alkalmas családi összejövetelekre.

RészletLego Star Wars: A teljes saga
FejlesztőAz utazók meséi, az Amaze Entertainment
KiadóA Walt Disney Company, Lucasarts, Warner Bros. Interaktív szórakozás, Feral Interactive
Kiadási dátum2007. november 6
MűfajAkció-kaland

6. A War of Gears 3

Ez a többjátékos Xbox 360 játék a trilógia izgalmas csúcspontja Epikus játékok kissé brutális és érzelmi rémes játékmenet bemutatásával.

Csakúgy, mint az előző sorozat, GOW 3 továbbra is jelen vannak a főhős és antagonista karakterekkel, akik keménynek tűnnek, miközben nagy fegyvereket támogatnak.

Az Epic Games legjobb játékai szintén sikeresnek tekinthetők a jó látvány, lenyűgöző szörnytervek és támogató csatamérleg bemutatásában.

RészletA Gears of War 3
FejlesztőEpikus játékok
KiadóMicrosoft Studios
Kiadási dátum2011. szeptember 20
MűfajHarmadik személy lövész

7. Just Dance 2019

Just Dance 2019 egy olyan játék, amelyet a Ubisoft játszott, egy- vagy többjátékos módban, legfeljebb 4 fő számára. Karaktert is választhat, ahogy akarja.

Egyedülálló módon ez az Xbox 360 Kinect játék okostelefonnal, kontrollerként is játszható egy ingyenesen letölthető alkalmazással.

Ezenkívül az egyik legújabb, 2019-es Xbox-játék több mint 400 dalt is tartalmaz, amelyeket ízlés szerint választhat. Tényleg izgalmas, igaz?

RészletJust Dance 2019
FejlesztőUbisoft
KiadóUbisoft
Kiadási dátum2018. október 23
MűfajZene

Ez minden idők 7 legjobb Xbox 360 játéka, amelyet ki kell próbálni. Olyan izgalmas, hogy az ApkVenue garantálja, hogy azonnal rabja leszel az első lejátszáskor.

Az online képességeknek és a kínált grafikai minőségnek köszönhetően nem csoda, hogy az Xbox 360 továbbra is népszerű és sok rajongóval rendelkezik.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found