hogyan lehet több online fiókot telepíteni androidra

Szórakoztató lehet, ha több LINE fiókot telepíthetünk saját okostelefonunkra, anélkül, hogy két különböző mobiltelefonon vagy különféle eszközökön kellene használnunk.

Nagyon jó lenne, ha több fiókot telepíthetnénk VONAL saját okostelefonon, anélkül, hogy két különböző mobiltelefonon vagy más eszközön kellene használnunk. A következő cikken keresztül értesítjük Önt Hogyan telepíthetünk több LINE-fiókot egyszerűen egy Android telefonra.

Ez a módszer valójában nem csak a LINE alkalmazásra vonatkozik, hanem más alkalmazásokra is, mint például az Instagram, a Facebook, a Twitter és még sokan mások. Kész? Kezdjük lépésről lépésre-övé.

(Figyelem: Ezek a tippek teljes root hozzáférést igényelnek. Ha mobiltelefonja még nem gyökerezik, akkor a következő tippek abszolút nem lehetségesek. Olvassa el a következő cikket arról, hogyan kell rootolni az Android telefont.)

  • KIADOTT, VONAL matrica kiderül, hogy felnőtteknek szóló tartalmat tartalmaz!
  • 1200+ LINE klónazonosító a LINE Game Prize Hunters számára

Hogyan lehet több LINE fiókot használni az Android rendszeren

  • Ebben a tippben lemásoljuk az Androidról származó profilt, hogy több profilja legyen, amelyet különböző igényeknek megfelelően lehet használni. Ehhez szükségünk van egy alkalmazásra SwitchMe több fiók. Töltse le és telepítse az alkalmazást SwitchMe az alábbi letöltés gombra kattintva.
Termelékenységi alkalmazások Fahrbot LETÖLTÉS
  • Ha igen, futtassa a SwitchMe alkalmazást. Ebben nincs sok beállítás bonyolult, amit meg kell tennie. Csak meg kell nyomnia egy gombot Következő a képernyőn Üdvözöljük, és tetszés szerint töltse ki a fő profilnevét. Ha igen, nyomja meg a gombot Teremt a jobb alsó sarokban.

  • A SwitchMe főoldalán nyomja meg a gombot + a jobb alsó sarokban, majd válassza a lehetőséget Profil létrehozása.

  • Szükség szerint írja be a második profiljának nevét.

  • Tehát most elkészült a második profilod. Ha át akar váltani az imént létrehozott profilra, csak nyomja meg ikon három ponttal a kiválasztani kívánt profil jobb felső sarkában, majd válassza ki Kapcsoló. Várjon néhány percet a mobiltelefonjára újrakezd egyedül.

  • NE LEPŐDJ MEG! Android-mobiltelefonja úgy fog visszatérni, mint egy új mobiltelefon beállítás vissza a normális állapotba. A régi alkalmazások is eltűnnek az új profilból. De itt van az előny. Telepíthet új LINE-t, amelyet más fiókokhoz telepíthet.

Naver Social and Messaging Apps LETÖLTÉS
  • Ha vissza szeretne térni a fő profilra, és más alkalmazásokat szeretne használni, mint korábban, csak újra kell nyitnia az alkalmazást SwitchMe, majd érintse meg a három pont ikont a fő profil jobb felső sarkában. nyomja meg Kapcsoló Gyere vissza.

Most már két különböző profil van egy Android telefonon. Így több LINE fiókot használhat egy Android telefonon. Sok szerencsét!

Naver Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found