7 legdrágább bőr a mobil legendákon, csak a szultáné van?

A Mobile Legends valóban ingyenesen játszható, de a kínált bőrök ára abszurd módon drága!

A státusz ellenére Ingyenes játék, nem kevés játékos Mobile Legends, profik és újoncok egyaránt, akik vagyont költenek bőröket vásárolni és Csillagfény-tag.

A skinek nem nyújtanak taktikai előnyöket játék közben, de a skinek hűvösebbé teszik a hősöket, hogy magabiztosabbak legyél játék közben.

De néha ezeknek a bőröknek abszurdul drága az ára, némelyikük akár 4 millió is lehet, banda! Kíváncsi? Itt az ApkVenue összefoglalja 7 legdrágább bőr a mobil legendákban.

  • 8 módja annak, hogy ingyenes bőröket szerezzünk a mobil legendákhoz: Bang bang
  • Hogyan küldhetünk mobil legendás bőröket barátainak
  • 7 ok, amiért a Mobile Legends jobb, mint a Vainglory

7 legdrágább bőr a mobil legendákban

A Mobile Legends játékosai számára a drága bőrök biztosan büszkeséget jelentenek. Nem csoda, hogy hajlandóak annyit költeni, hogy új bőröket szerezzenek.

Nos, itt van a 7 legdrágább bőr a Mobile Legends-ben.

1. Bane - Drakula gróf

Ezt a bőrt eredetileg a Halloween üdvözletére hozták létre. Ahogy a neve is mutatja, ez a bőr megváltozik Csapás lenni Drakula.

De ugyanakkor átdolgozni A Bane, a Mobile Legends egyik legdrágább bőre szintén változáson ment keresztül.

Ez a bőr megváltoztatja az árnyékot, hogy teljesen aranyszínűvé váljon, természetesen megegyezik a szultán szintjének árával, amelyet erre a bőrre állítottak be.

Fel kell készülnie 1089 gyémánt vagy majdnem azzal egyenértékű 300 000 IDR hogy ezt a bőrt hozza.

2. KOF Bőr

Mobile Legends együttműködni a játékokkal Harcos királya (KOF) előállításához KOF bőrök. Ezeket a bőröket közvetlenül a King of Fighter karaktereitől veszik.

Eddig 6 olyan hős létezik, akiknek KOF bőrük van, nevezetesen Karina, Guinevere, Chou, Aurora, Dyrroth és Gussion. Minden karakter fel van szerelve egy egyedi japán párbeszéd hozzáadásával.

A Guinevere, Chou, Aurora és Gussion bőr csak korlátozott események révén szerezhető be (korlátozott idejű esemény) KOF.

Ami a bőrt illeti Dyrroth-Orochi Chris kopott 1288 gyémánt vagy annak környékén 10 000 Rp3. Bőr Karina-Leona ingyenesen beszerezhető.

3. Zodiákus bőr

A Mobile Legends bemutatja Zodiákus bőr, amelyek a 12 állatöv szimbólum témájú bőrök. Ezeknek a bőröknek a kialakítása általában galaxisokat és csillagokat ábrázol.

9 hős kapta a Zodiákus bőrt, köztük Irithel, Martis, Aurora, Lancelot, Hilda, Minotaurusz, Selena, Karina, Zhask, Badang, Odette, Lunox és Helcurt.

Ez a bőr megváltoztatja a hős megjelenését és a készséghatásokat, szinte egyenértékű az Epic bőrével.

Zodiákus bőr megszerzéséhez játszani kell Zodiac Summon. Nektek költekeznetek kell 1500-1600 gyémánt vagy azzal egyenértékű 30 000 Rp3 nak nek 350 000 IDR.

Amellett, hogy drága, ez a bőr meglehetősen ritka a korlátozott vásárlási idő miatt.

4. Alucard - Obszidián penge

Bőr Alucard ez a legújabb Legend bőr a Mobile Legends-től. Természetesen a Legend státusszal sok változás történt.

Hívja Alucard megjelenésnek, fekete-lila akcentussal, amely hűvösebbnek tűnik. Ezen kívül változások történtek a készséghatásokban és alapvető támadás. Hatás visszahívás még Alucard animációt is ad motorozni, ami egyértelműen nagyon klassz.

Legend bőrként, ez az Alucard bőr nem vásárolható meg azonnal, mint más bőrök. Játszani kell Varázskerék hogy megszerezzem Varázskristály amelyet erre a bőrre lehet cserélni.

Ez kb 10 000-12 000 gyémánt vagy azzal egyenértékű 3-4 millió rúpia, banda! Annak ellenére, hogy az ára drága, természetesen más lesz, mint a többi Alucard.

5. Gord - Hódító

Gord általában a mágia és a kék szín szinonimája. Ez a Legend bőr azonban kissé drasztikus változást hoz.

Gord megjelenése ma már robot, és a készségek kék akcentusait most vörös és lila váltja fel.

Ezen felül készséghatások és visszahívás változásokat is tapasztalt. A készségek animációi „spirituális zuhany” más néven 3. készség. Az eredetileg kék színű Gord lila színűvé vált a villámlás hatására.

Csakúgy, mint az Alucard-Obsidian Blade bőr, úgy ezt a bőrt is csak a Magic Wheel játékával kapott Magic Crystal alkalmazásával lehet megszerezni.

6. Miya - Modena pillangó

Modena pillangó nagyon különbözik a bőrtől Miya Egyéb. A legnyilvánvalóbb változás Miya megjelenésében van, elegánsabb hajjal és íjjal, lila-kék színnel.

További változások a támadás animációja, a készséghatások és az effektusok visszahívás ami nem kevésbé klassz. Különösen a 2. készségben, ahol a nyilak sokkal tisztábbak.

A legenda bőrének megszerzése hasonló a Legend többi bőréhez, természetesen nem olcsó áron.

7. Saber - Codename Storm

A Mobile Legends egyik első hőseként Szablya szintén az első hős lett, aki megkapta a Legend bőrt.

Természetesen a Legend státusszal ez a bőr sok változást ad a Sabre-nak, nevezzük a Saber megjelenésének, ahogy lennie kell Gundam robotok.

Ezen felül készséghatások és visszahívás hogy sokkal menőbb legyen. Ennek ellenére, a Legend többi bőréhez hasonlóan, eleget kell költenie ahhoz, hogy megkapja ezt a bőrt.

Nos, ott van 7 legdrágább bőr a mobil legendákban. Hogyan, érdekel ez a bőr? Vagy vannak más drága bőrök, amelyek szerinted nem kevésbé klasszak?

Kérem Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is Android és iOS vagy más érdekes cikkeket a Ramadhanu Mulya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found