nonton dráma korea az én abszolút barátom (2019) sub indo

Szeretne egy új romantikus koreai drámát megnézni, amely nem egyhangú? Gyerünk, itt nézheted meg a Korean Drama My Absolute Boyfriend (2019) teljes epizódjait!

Műfaji filmek románc továbbra is a koreai drámák egyik vezető műfaja. Az ilyen filmeknek sok rajongója van nemcsak Koreából, hanem a világ minden tájáról.

Az egyik film románc a legújabb dolog, amit megnézhetsz, a My Absolute Boyfriend. Ez a dráma a egyedi árnyalattal rendelkező szerelmi dráma.

Ez a film alternatívát jelenthet azok számára, akik nem szeretik a mozikban jelenleg lejátszott filmeket, mint például a Vér és hús és a Fagyasztott II.

A Saját abszolút barátom című film összefoglalója

Fotóforrás: amazon.com

Ez a film a kapcsolatáról mesél Da-Da (Bang Min-Ah) és humanoid robotok Young-Goo (Yeo Jin-Goo).

Da-Da valójában hosszú ideje kapcsolatban áll egy feltörekvő színésszel Wang Joon (Hong Jong-Hyun).

Da-Da és Wang Joon kapcsolata feszültté vált Wang Joon elfoglaltsága miatt úgy, hogy kettejük kapcsolatának végre meg kellett szűnnie.

Tragikus szerelmi történetük olyan mély sebeket ejtett Da-Da-ban, hogy úgy döntött, hogy humanoid kapcsolatban áll.

Ez a film arról mesél szerelmi háromszög utazás Da-Da, Young-Goo és Wang Joon között.

Érdekes tények az abszolút barátomról

Fotó forrása: themoviedb.org
  • Ez a dráma a manga: Yuu Watase azonos címmel. Ezt a mangát rendszeresen 2003 és 2004 között kezdték kiadni.
  • Ez a dráma megváltoztatja a címét az eredeti koncepciótól. E drámának eleinte rokokó címet adtak vagy Romantikus vígjáték-király, de végül az Abszolút barátomra változott.
  • Yuu Watase mangája Japánban és Tajvanon adaptálták. Ez a koreai dráma a harmadik dráma, amely adaptálja ezt a mangát.
  • Ez a dráma dráma romantikus komédia betétekkel tudományos-fantasztikus benne. E két műfaj kombinációja várható egyedi benyomást keltsen a közönség számára.
  • A dráma közvetítési menetrend valójában a Vagabond drámához tartozik. Alapvetően A Vagabond a tervek szerint korán fog sugározni de a befejezetlen gyártási folyamat miatt korán sugározták a My Absolute Boyfriend-t.
  • Da-Da és Wang Joon szerepei először más színészeknek és színésznőknek ajánlják fel első. A Da-Da szerepét kezdetben Song Ji Hyo-nak, míg Wang Joon szerepét Chun Jung Myun-nak ajánlották fel, de mindketten elutasították.
  • Ez a dráma dráma romantikus komédia második, amely az SBS-ben került adásba ebben az évben. Az SBS általában komolyabb műfajú drámákat sugároz, de ebben az évben két romantikus vígjáték-dráma került bemutatásra ezen a televízión.

Nézd meg az abszolút barátomat

CímAbszolút barátom
Élő2019. május 15
Időtartam40 rész (35 perc)
TermelésApollo Képek
RendezőJung Jung-hwa
ÖntvényYeo Jin-goo, Bang Min-ah, hing Jong-hyun és mtsai
MűfajVígjáték, fantázia, romantika

Azok számára, akik koreai drámákat szeretnének nézni ezzel az érdekes koncepcióval, megnézhetitek az alábbi linken keresztül, banda!

>>> Nézze meg az abszolút barátomat <<<

Ez a japán manga filmadaptáció alternatív megtekintés lehet azok számára, akik unják a jelenleg sugárzott akció- és horrorfilmeket, például a Rumah Kentang a kezdet című filmet és a Vér és hús című filmet.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.