hogyan lehet androidos okostelefont Windows telefonra váltani vásárlás nélkül

Kényelmes az Androiddal, de időnként szeretne kipróbálni egy másik operációs rendszert használó okostelefont? Az ApkVenue tippjei ezúttal az, hogyan lehet az Android okostelefont Windows Phone-ra váltani vásárlás vagy ingyenes nélkül.

Az androidos okostelefon-használók a legtöbbet hasonlítják a többi operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokhoz. Nyilvánvaló, hogy ez a Google által készített operációs rendszer különféle funkciókat és alkalmazások millióit kínálja, amelyeket a felhasználók ingyenesen beszerezhetnek. Ezenkívül az első Android-tól az Oreo-ig tartó fejlesztések minden bizonnyal hűségesebbé teszik a felhasználókat.

De Android-felhasználóként nem érzi soha unalmát, és szeretné kipróbálni az okostelefont más operációs rendszerekkel, például Windows Phone. A legtöbben szeretnék kipróbálni, de nem akarják pazarolni a pénzt, hogy új okostelefont vásároljanak csak azért, hogy megpróbálják.

Ha ez akadályt jelent az Ön számára, az ApkVenue megoldást nyújt Önnek. Ebben a tippben az ApkVenue megmondja hogyan lehet az Android okostelefont Windows Phone-vá alakítani anélkül, hogy álnevet költenének egy fillért sem! Kíváncsi vagy, hogyan? Nézze meg az alábbi tippeket.

  • Menő! Ez a Startup Sound megváltoztatása Windows 3.1-ről Windows 10-re
  • Hogyan tekinthető meg a WiFi jelszavak a Windows 10 rendszeren, a legegyszerűbb és legpraktikusabb!
  • 5 A kalóz Windows szoftver használatának veszélyei

Hogyan lehet az Android okostelefont Windows telefonra váltani

Fotóforrás: Forrás: WinSource

Nem kell fizetnie azért, hogy Windows Phone-t vásároljon a legközelebbi okostelefon-üzletben, hogy érezze az okostelefon használatának érzését. Csak annyit kell tennie, hogy Android-okostelefonjának tartalma hasonlítson a Microsoft által gyártott okostelefon tartalmához.

Természetesen meg kell töltenie androidos okostelefonját a Microsoft által készített, a Google Play Áruházban elérhető alkalmazásokkal, és ingyen telepítheti azokat. Bármi? Íme néhány alkalmazás, amelyre szüksége lesz:

  • Microsoft Launcher: Olyan alkalmazások, amelyeket telepítenie kell a Windows Phone használatának érzéséhez. A hordozórakéta használatával androidos okostelefonja Windows-szerűnek tűnik.
Töltse le a Microsoft Apps segédprogramokat
  • OutlookTelepítheti ezt az alkalmazást is, amely Microsoft-stílusú üzenetküldést (e-mailt) biztosít Android-okostelefonjára. Ráadásul az Outlook nem Microsoft fiókok postaládáit is betöltheti.
Microsoft Corporation Társadalmi és üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS
  • Cortana: Az egyik leggyakrabban használt személyi asszisztens alkalmazás még a Windows Phone-on is. De a Cortana státusza, amely egy Microsoft-alkotás, természetesen személyes asszisztensként történő felhasználásával növeli a Windows Phone benyomását az Androidon.
Microsoft Corporation Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS
  • Egy megjegyzés: Szolgáltatásokat nyújtó alkalmazások jegyzetelés a Microsoft készítette, természetesen nem szabad kihagyni, ha szeretné érezni a Windows Phone használatának érzését.
Microsoft Corporation Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS
  • Hivatal: Azokat az alkalmazásokat, amelyeket Ön biztosan ismer, mint például a Microsoft Word, az Excel és a PowerPoint, mind az Android okostelefonján lévő Microsoft Office alkalmazással lehet megnyitni és szerkeszteni.
Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Microsoft Corporation LETÖLTÉS
  • Skype: Olyan alkalmazás, amelyet mindenképpen ismer. Ismételten, mivel eredetileg a Microsoft készítette, a Skype az egyik kötelező alkalmazás, amely lehetővé teszi az Android rendszer Windows Phone-ként való használatát.
A Skype Technologies Töltse le a közösségi és üzenetküldő alkalmazásokat
  • Egy meghajtó: Felhőtárolás nagyon Microsoft stílusban. Természetesen be kell fejeznie az Android-változást Windows Phone-ra is.
Microsoft Corporation Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Android okostelefon nézet> Windows Phone

Miután a fenti Microsoft-ból különféle alkalmazásokat telepített, Android-okostelefonja „Windows Phone” -nak mondható. Valójában az Android szinte teljesen úgy működik, mint egy igazi Windows Phone, kivéve a formatervezést és a külső megjelenést.

Ez az hogyan lehet az Android okostelefont Windows Phone-vá alakítani költség nélkül, más néven egy fillért költenek. Azoknak az Android felhasználóknak, akik valóban szeretnék érezni a Windows Phone szenzációját, nem árt azonnal gyakorolniuk az ApkVenue fent leírt tippjeit. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found