hogyan lehet egy kattintással leiratkozni az összes bosszantó e-mail előfizetésről

Bosszúsnak kell lennie, ha nem világos e-mailt kap? Legyen szó spamről, online áruházak promócióiról és másokról. A rendezettség érdekében a következőképpen írhatja le az összes bosszantó e-mail előfizetését egy kattintással.

Ha androidos okostelefon-használó, akkor feltétlenül a Google Mail vagy ismertebb nevén használja Gmail mint a fő e-mail szolgáltatás ugye? Természetesen sok tevékenység online ami megköveteli az e-mail használatát. De néha a beérkező e-mailek mennyisége meglehetősen bosszantó lehet. Ezért az ApkVenue meg akarja vitatni a módokat leiratkozás vagy egy kattintással leiratkozhat a tisztázatlan e-mailekről.

Néha szándékosan vagy akaratlanul tesszük Iratkozz fel vagy iratkozzon fel bizonyos weboldalakon vagy szolgáltatásokban található e-mailekre, amelyek meglehetősen idegesítőnek bizonyulnak. Ha igen, akkor a következő módszereket gyakorolhatja leiratkozás e-mail, amely nem egyértelmű.

  • Hogyan hozhatunk létre ingyenes e-maileket egyszerűen a Yahoo, Gmail, Outlook, Mail.com és iCloud webhelyeken!
  • 10 ok, amiért a Google Inbox SOKKAL jobb, mint a Gmail
  • A leghatékonyabb módja annak, hogy a Gmail-fiókját ne feltörjék

Az összes bosszantó e-mail előfizetés leiratkozása 1 kattintással

A nem egyértelmű e-mailekről való leiratkozáshoz nem tudom levélszemét, promó az üzletből online, értesítések a különböző közösségi médiafiókokról és mások, az ApkVenue nagyon egyszerű, gyors és csak körülbelül 1 percet vesz igénybe. Azonnal itt vannak a lépések:

  • A gyors út leiratkozás minden bosszantó e-mailt a Gmailben, azaz a webhely súgóját használja bontsa ki. Kérjük, látogasson el a webhelyre, majd kattintson a gombra Kezd el most.
  • Továbbá, hozzon létre egy fiókot az unroll.me oldalon használja a kezelni kívánt e-mailt.
  • A kicsomagoláshoz hozzáférést kér a Gmail-fiókjához és engedd ha folytatni akarja.
  • Következő A letekerés megtörténik szkennelés és megjeleníti az e-mail feliratkozásaid számát. Kattintson a gombra Folytatni folytatni.
  • Ezután megjelenik az összes feliratkozott e-mail listája.
  • Akkor elég vagy kattintson a Leiratkozás gombra leiratkozni olyan szolgáltatásokról, amelyek Ön szerint bosszantóak vagy kevésbé fontosak. Kész!

Ez a könnyű út leiratkozás vagy gyorsan és egyszerűen leiratkozhat az összes bosszantó e-mail szolgáltatásról a Gmail-fiókjában. Most hatékonyabban kezelheti e-mailjeit, és mentesülhet a bosszantó e-mailektől. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found