Hogyan lehet kijavítani a YouTube lefagyását és összeomlását 10 másodperc alatt

Nézed a YouTube-ot, na, hirtelen a számítógéped lefagy vagy összeomlik? Ne csalódjon még, csak nézze meg az ApkVenue oldalt, hogy legyőzze.

Youtube természetesen ismerős számunkra. Videomegosztó webhelyek és eszközök streaming videó sok ember használta a világ minden tájáról. Youtube egyre nagyobb szükség van mert szórakoztatás, ismeretek és információk terjesztésének eszközeként használható fel.

Néha azonban problémák merülnek fel amikor videókat játszunk a YouTube-on, az általunk használt számítógép hirtelen megtapasztalja összeomlik és fagyasztó. Tehát ehhez az ApkVenue megmondja, hogyan kell kijavítani lefagy és összeomlik, miközben a YouTube-ot PC-n játszik.

 • YouTube-videók megtekintésének egyszerű módjai kommentek olvasása közben
 • Hogyan továbbíthatjuk a YouTube-ot számítógépes pufferelés nélkül
 • AZTA! Kiderült, hogy ez a 10 legnépszerűbb YouTube-videó

Végezze el kézzel a járművezetői ellenőrzéseket

Ha a számítógép összeomlik és lefagy a YouTube lejátszása közben, akkor jó ötlet az Ön számára először ellenőrizze van video meghajtó hogy már megvan naprakész. Vagy próbálja megtudni, hogy valaki más használja-e a meghajtót ugyanarról a problémáról számolt be. Ha van, akkor meg kell eltávolításvideokártya illesztőprogram és cserélje le a régi verzióra.

Itt vannak a lépések:

 • Nyomja meg a ** Windows Key + R ** gombot, és írja be a ** devmgmt.msc ** parancsot a Megnyitás mezőbe. Ezután kattintson az OK gombra.
 • Tovább Eszközkezelő, kattintson a ** Kijelzőadapterek ** elemre. Ezután kattintson duplán a videokártyára.

 • Ezután az alábbiak szerint jelenik meg. Válassza az Illesztőprogram fület, és kattintson a ** Visszaállítás illesztőprogramra **. Ezután kattintson az OK gombra.

Tiltsa le a hardveres gyorsítást

Általában kompatibilitási problémák vannak böngésző és a grafikus kártya az a baleset egyik oka YouTube videók lejátszása közben. Általában ez is eredményezheti kék képernyő PC-n. Ezért a YouTube fagyasztásának leküzdése az tiltsa le a videók hardveres gyorsítását.

Az alábbiak szerint tilthatja le a hardveres gyorsítást egyes böngészőkben:

 • Króm

Nyissa meg a ** 3-idot ** ikont a jobb felső sarokban. Válassza a ** Beállítások> Speciális beállítások megjelenítése ** lehetőséget, majd válassza a lehetőséget tekercs addig, amíg meg nem találja a rendszer opciót, és törölje a jelölést a jelölőnégyzetből. ** Ha lehetséges, használja a hardveres gyorsítást.

 • Firefox

Nyissa meg a ** 3 sávos ** ikont a jobb felső sarokban Firefox majd válassza a ** Beállítások> Speciális ** lehetőséget. Ezután az alábbiak szerint jelenik meg, válassza a ** Általános ** fület. Ezen a lapon a ** Internetes böngészés ** alatt törölje a jelölést a ** Használja a hardveres gyorsítást, ha rendelkezésre áll **.

 • Él

Nyisd ki Vezérlőpult -> Internetbeállítások -> Haladó. Ezután jelölje be a ** Használja a szoftveres megjelenítést a GPU-megjelenítés helyett ** jelölőnégyzetet. Ezután kattintson az OK gombra.

Tiltsa le a Flash-t

Általában, Vaku mindig minden böngésző és webhely letiltotta. Vaku azonban továbbra is működhet ban ben háttér és végezzen olyan tevékenységeket, amelyek összeomlást eredményezhetnek.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Az alábbiak szerint tilthatja le a Flash-t egyes böngészőkben az összeomlás kijavításához:

 • Króm

Írja be a következőt: ** chrome: // plugins ** címsáv. Aztán részenként Adobe Flash player, kattintson a Deaktiválás gombra.

 • Firefox

Ha megnyit egy oldalt a Firefoxban, benne egy Flash elem, akkor az meg is fog történni megjelenik egy jóváhagyást kérő ablak hogy kapcsolja be. Ennek ellenére eltávolíthatja a Flash-t is. Az út nyissa meg a Vezérlőpultot, kattintson a gombra Programok> Programok és szolgáltatások. Keresse meg a ** Adobe Flash Player ** elemet, majd távolítsa el a programot.

Nos, ott van hogyan lehet kijavítani a YouTube lefagyasztási és összeomlási problémáit. Ha a probléma még mindig felbukkan a fenti módszerek elvégzése után a legjobb megoldás az szolgáltatóközpont csinálni telepítse újra a rendszert. Hasznos lehet!