hogyan nézhet kvóta nélkül okostelefonon YouTube-videókat

Tetszik a YouTube-on közvetíteni, de a kvóta egyre fogy? Ha igen, JalanTikusnak van egy fontos tippje az Ön számára, nevezetesen, hogyan lehet videókat nézni a YouTube-on kvóta nélkül!

Három korábbi PayPal-alkalmazott hozta létre 2005-ben, Youtube videomédiává alakult át folyam kedvenc a világon, mivel a Google 2006-ban megszerezte. Nem csak folyam, a YouTube-on is társasági életet élhet

Szereted folyam a YouTube-on, de a kvóta haldoklik? Ha igen, JalanTikusnak vannak fontos tippjei az Ön számára, mégpedig hogyan lehet videókat nézni a YouTube-on kvóta nélkül!

  • Hogyan továbbíthatjuk a YouTube-ot számítógépes pufferelés nélkül
  • Inspirálj! Ezt az 5 YouTube-csatornát a híres YouTube-felhasználók is kedvelik
  • 10 legújabb YouTube-szolgáltatás, amelyekről nem tudhatsz

Hogyan lehet videókat nézni a YouTube-on kvóta nélkül

Tehát video szolgáltatás folyam amely sokféle kreatív és érdekes tartalmat kínál, sokan inkább folyam YouTube a tévézés helyett. Ennek eredményeként a kvóta gyorsan elfogy.

Annak érdekében, hogy ne bosszankodjon, mert ugyanazt a YouTube-videót szeretné megnézni sokszor, de nem szeretné, hogy a kvóta gyorsan elfogyjon, próbálkozzon a következő módszerekkel, hogy kvóták nélkül nézhessen videókat a YouTube-on:

  • Töltse le az alkalmazást YouTube GO okostelefonján. Ez az alkalmazás még mindig szakaszban van Korai hozzáférés, de közvetlenül letölthető igazán a Google Play Áruházból.
Google Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS
  • A telepítés után ellenőrizze mobiltelefonszámán keresztül, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Ön YouTube-felhasználó. Ezenkívül összekapcsolhatja egy Gmail-fiókkal is.
  • Ezután nyissa meg vagy keresse meg a megtekinteni kívánt videót. Azután kattintson, akkor megjelenik az a lehetőség, hogy a videót különféle minőségi opciókban töltheti le.
  • Csak töltse le. Letöltés után újra és újra megnézheti a videót anélkül, hogy aggódnia kellene a kvóta kimerüléséért.

Annak érdekében, hogy ez a kvóta nélküli YouTube-videók nézési módja hatékonyabb legyen, célszerű a YouTube GO-t használni, miközben csatlakozik egy ingyenes WiFi-csatlakozáshoz. Tehát tényleg ne használja a kvótát.

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found