hogyan lehet egyszerűen és véglegesen törölni a wa (WhatsApp) csoportot

A már nem aktív WA-csoport törlése nagyon egyszerű, tudod! Így törölheti véglegesen a WhatsApp csoportokat ⬇️!

A WhatsApp (WA) csoport törlése könnyen megcsinálható és valójában az is. De sajnos még mindig sok felhasználója van ennek a népszerű csevegőalkalmazásnak, aki még nem ismeri.

Általában a felhasználók egyszerűen elhagyják a csoportot anélkül, hogy ténylegesen törölnék őket a WhatsApp alkalmazásból. Valójában valóban megtudhatja, hogy végleg törölni akarja-e, banda.

Kíváncsi tudni, hogyan? Gyerünk, csak nézd meg a lépéseket hogyan lehet törölni egy állandó WA csoportot anélkül, hogy bonyolult lenne többet lent!

Hogyan lehet törölni a WhatsApp csoportot

Zavart a bölcs szavak küldése a WA csoportban? Azonnal törölni szeretné, hogy ne kerüljön újra a csoportba?

Tudsz! De először is tudnia kell, hogy a WA csoport törlése ezúttal csak akkor végezhető el te vagy az admin a csoport, banda.

A módszer nagyon egyszerű, nem kevésbé egyszerű, mint a WA csevegés törlése, tudod!

Ahelyett, hogy kíváncsi lenne, jobb, ha csak megnézi hogyan lehet törölni a WA csoport törlését álnév véglegesen törölte a következőket.

Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

Hogyan lehet véglegesen törölni a WA-csoportot

A WhatsApp csoport végleges bezárásának lépései, amelyeket az ApkVenue ezúttal megvitat, mind Androidon, mind iPhone-on megteheti.

Hogy ne tévedjek, itt Jaka magyarázza el teljesen a képpel. Nézd meg!

1. Nyissa meg a Csoport elemet, és adja meg a Csoportbeállítások oldalt

Először nyissa meg a törölni kívánt WA-csoportot. Ezt követően a névrész megérintésével lép be a csoportbeállítások oldalára.

2. Távolítsa el a csoporttagokat

Törlés előtt bizonyos módon el kell távolítania az összes csoporttagot válassza a tagot> eltávolítás> OK. Ugyanezt tegye minden csoporttag esetében.

3. Válassza az „Exit Group” lehetőséget

Miután az összes tagját eltávolítottuk, most már csak Ön maradt a csoportban. Ezután válasszon egy lehetőséget Kilépés a csoportból alatt található, majd válassza a lehetőséget KIJÁRAT.

4. Törölje a WhatsApp Group alkalmazást

Kilépés után a WhatsApp rendszergazdaként megkérdezi, hogy törölni szeretné-e a csoportot vagy sem jelentés mint levélszemét. válassza Csoport törlése majd válassza ki TÖRÖL.

Véget ért a WA csoport végleges bezárásának módja, banda! Most a csoport teljesen tiszta a WA csoportok listájáról.

Sajnos a csoporttagok WA kapcsolattartóinak törlésénél egyenként kell ezt megtenni, más néven nem lehet használni hogyan lehet egyszerre eltávolítani a WA csoport tagjait.

A WhatsApp csoportok törlésének okai és előnyei

Jaka biztos abban, hogy a "rossz" érzése az egyik oka annak, hogy egyszerűen elhagyja a már nem használt WA csoportot anélkül, hogy azonnal törölné. Attól félsz, hogy arrogánsnak vagy ilyesminek hívják, igaz?

Annak ellenére, hogy a WA csoport törlése nem mindig hagy negatív benyomást, banda! Különösen, ha a csoportot tagjai soha nem használták kommunikációra.

Másrészt a WhatsApp csoport törlésének valójában megvannak a maga előnyei, amelyeket Ön és más tagok is igénybe vehetnek.

Például, amit az ApkVenue összefoglalt a következő pontokban:

1. Ingyenes a haszontalan tartalomtól

Ma már nem titok, hogy a WA csoportot nemcsak a tagjai közötti kommunikáció eszközeként használják, hanem a zavarodottság vagy a benne lévő egyének bizonytalanságának csatornájaként is.

Kezdve a kamu tartalom beküldésétől, a nem fontos adásoktól a lelki öblítésig, amely gyakran vitákat vált ki tagjai között.

Ha WA-csoportja tartalmaz ilyen tartalmat, akkor is erősen védendő?

2. A tárhely felszabadítása

Tudnia kell, hogy az elérhetőségi adatfájl, csevegési előzmények, így a WhatsApp-nak elküldött médiafájlok, például fotók, videók és hangfelvételek csökkentik a mobiltelefon tárterületét.

Ezért ahelyett, hogy felhalmozná a már nem használt WA-csoportokat, és megtöltené a memóriáját, jobb, ha megpróbálja megfontolni a törlést, bandát.

Vagy ha nem Ön az adminisztrátori csoport, megpróbálhatja bezárni az ApkVenue által korábban tárgyalt ideiglenes WA-csoportot.

3. Kerülje a HP lassúvá válását

A túl megtöltött mobiltelefon-memória minden bizonnyal még lassabbá teszi mobiltelefonját, és nem lehetetlen, hogy gyakran tapasztalja lemaradás.

Ezért ennek elkerülése érdekében megpróbálhatja törölni a WhatsApp csoportot, amelyet az ApkVenue fentebb kifejtett, bandával.

4. A csoport inaktív

A cikk megírásához hasonlóan Jaka fő célja, hogy elmondja, hogyan lehet törölni egy WA-csoportot, amely már nem aktív.

Ez azt jelenti, hogy továbbra sem lehet önző, csak személyes okokból törölheti a WA csoportot, vagy bosszúsnak érezheti magát. Meg lehet próbálni, hogyan lehet blokkolni a WhatsApp csoportot annak elkerülése érdekében.

Vagy megpróbálhatja elhagyni a WhatsApp csoportot anélkül, hogy elkapnák, hogy biztonságosabb legyen az istenkáromlásban.

Tehát győződjön meg arról, hogy a törölni kívánt csoport valóban nincs használatban, OK! Az eseménycsoportokat vagy hasonlókat azonban általában csak bandák használják.

Bónusz: WhatsApp Groups tippek

Ha tudni akarod, mi a tipp a WhatsApp csoportok használatához, megnézheted ezt az egy videót, banda!

Ez az hogyan lehet törölni egy csoportot a WhatsApp-on tartósan könnyen. Most már nem fog zavarni bizonyos már nem használt csoportok létezése!

Tehát, hogy udvariasabb legyek, a csoport törlése előtt tájékoztathatja azokat a tagokat is, akik még benne vannak.

Hogy, igazán könnyű, igaz? Sok sikert és találkozunk a következő ApkVenue cikkben, banda!

Olvassa el a cikkeket is Csoport vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found