5 legjobb fps játék pc-n barátoknak ngabuburit

Az FPS műfaji játékkal kapcsolatban ezúttal az ApkVenue megvitatja a legjobb FPS műfajú játékokat, amelyek izgalmat és epikus árnyalatokat adnak játék közben, ezért kérjük, hallgassa meg!

FPS műfaj (First Person Shooter) az egyik játékműfaj nagyon népszerű játékosok és hétköznapi emberek különböző köreiben, akik nyugodtan csak videojátékokat szeretnének élvezni. Ez a műfaj saját izgalmat kínál, különösen azok számára, akiknek nagyon tetszik a lövöldözés fogalma valamint egy nagyon aktív játékrendszer.

Eddig annyi volt FPS műfaji játék amelyek különböző típusú témákat hordozó különféle konzolokon vannak elszórva, például világháború, terroristák elleni küzdelem és még sok más. Nos, ami az FPS műfaji játékot illeti, ezúttal az ApkVenue fogja megvitatni a legjobb FPS műfajú játékok közül ami izgalmat és árnyalatot nyújt epikus amikor lejátszják, kérem, hallgassa meg!

  • 20 legjobb ingyenes Android FPS játék, 2017. július
  • 5 legjobb kiterjesztett valóság első személyi lövöldözős játék (FPS) játékok verziója JalanTikus
  • Ez az 5 jó FPS játék, amelyet közvetlenül a böngészőben játszhat (telepítés nélkül)

5 legjobb FPS játék PC-n a Ngabuburit Friends számára

1. Counter-Strike: Globális offenzíva

Fotó: logicincrements.com

Counter-Strike: Globális offenzíva a játéksorozatok egyike Ellencsapás amelyet 2012-ben adtak ki. Csakúgy, mint a többi Counter Strike sorozat, ezt az egy játékot is használják a terrorizmusellenes és a terrorista erők közötti csata fogalma által kiválasztott bizonyos területen játékos, ahol mindkét félnek különböző céljai vannak (bombák telepítése a terroristák számára és a bombák hatástalanítása, valamint a túszok megmentése a terrorizmusellenesek számára).

A játék elején a játékosok különféle fegyvereket és felszereléseket vásárolhatnak, amelyek a csata során használhatók. Klasszikus? Természetesen, de klasszikus nem azt jelenti, hogy unalmas és nem szórakoztató.

2. Call of Duty: Világ a háborúban

Fotó: oceanofgames.com

Call of Duty World at War egy sora franchise játékok Call of Duty amely 2008-ban jelent meg. Ahogy a neve is mutatja, ennek a játék sorozatnak van témája második világháború az idő és a hely beállításaként. A játékosok különféle csatákban vesznek részt, ahol különféle módon tehetnek meg egy adott küldetést. Természetesen választhat Egyjátékos együttműködni az AI-vel vagy Többjátékos hogy együtt játszhass a barátaiddal.

Csata közben csak két fegyvert cipelve és csak egy gránátot, de megváltoztathatja a fegyvert úgy, hogy elveszi elesett ellenségektől vagy barátoktól (beleértve néhány egyedi fegyvert is). Annak ellenére, hogy klasszikusnak tűnik, az ApkVenue biztos abban, hogy a világháborús téma epikus izgalmakat és árnyalatokat ad a játékosoknak, és ne felejtsük el, hogy ez nem lesz sokáig. Call of Duty: második világháború amely ennek a hamarosan megjelenő sorozatnak a folytatása.

3. Csatatér 4

Fotó: battlefield.com

Battlefield 4 a Battlefield játék franchise legújabb sorozata, amely 2013-ban jelent meg. Ajánlott játékok színjelző váltórendszer Ezeknek a színvakoknak a kiosztása az idő és a hely témáját veszi egy 2020-ban kitalált háborúban, ahol Amerika és Oroszország között növekszik a feszültség, és a kínai kormány polgárháború küszöbén áll.

Maga fogja eljátszani a karaktereket Daniel Recker megakadályozni a kínai polgárháború bekövetkezését (a játék során számos összeesküvés fog kiderülni, beleértve az orosz részvételt is). A játék során különféle dolgokat tehet, például Fegyver testreszabása, lövés közben úszás, merülés az ellenség észlelésének elkerülése érdekében, és természetesen néhány közeli harci lépés.

4. Titanfall 2

Fotó: Electronic Arts

Titanfall 2 a Titanfall játék folytatása, amely 2016-ban jelent meg. A Call of Duty-tól vagy a Battlefield-től eltérően ez a játék egy háborús témát hordoz egy óriási, kifinomult robotnak, amelyet hívnak Titán.

A játékosok pilótaként fognak szerepelni, akiknek sok képességük van a harci hatékonyság növelésére, valamint különféle kiegészítő mechanizmusokkal, például Pulse Blade, vezesse a hologramot az ellenség megzavarására, Grapple Gu, és természetesen a Titan, amely lassabban halad, mint a pilóta, de halálosabb fegyverrel rendelkezik.

5. Far Cry 3

Fotó: farcry.wikia.com

Far Cry 3 egy FPS műfajú játék, amely rendszert használ nyitott világ valamint néhány RPG elem benne. Ez a játék, amelyet 2012-ben adtak ki, időben és helyen játszódik trópusi sziget, ahol a Jason Brody nevű főszereplő barátaival nyaral, de hirtelen kalózok támadják meg.

A saját küldetésed az mentse meg barátait a kalózok elől és a sziget lakói elmenekültek a szigetről. Ez a játék számos érdekes elemet kínál, például egy rendszert kézművesség különféle típusú tárgyak készítéséhez, mint például fegyverek, fák készség amely a küldetés befejezése és az ellenfelek, képességek megölése után kinyílik lopakodás, és még sok más. Egy terület biztosítása után különféle további küldetéseket is kap, például vadászatot.

Ez volt az 5 izgalmas FPS játék, amelyet PC-n játszhat srácok, remélhetőleg hasznos és boldog játék. Személy szerint az ApkVenue javasolja, hogy próbálja ki a játékot Titanfall 2 vagy Far Cry 3 amely más koncepciót kínál az FPS műfajban. Természetesen, ha igazi háborúskodást keres, Call of Duty World at War nagyon alkalmas az Ön számára. , győződjön meg róla, hogy a kommentekben is hagy nyomokat Ossza meg barátainak.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found