5 legjobb kincsvadász játék, amelyet el kell játszani

A Kincsvadász játék egy olyan játék, ahol kincset kell találnia. Ebben általában van egy rejtvény, amelyet először meg kell oldani.

A Kincsvadász játék egy olyan játék, ahol kincset kell találnia. Ebben általában van egy rejtvény, amelyet először meg kell oldani. Mert meg van töltve akció és kaland, nem ritkán játékok ez a fajta néhány ember számára nagyon addiktívvá válik.

Nincs sok olyan játék, amely ezt a témát felvenné, de nem kevés, aki szereti. Nos, ha te is közéjük tartozol, nézzük meg 5 legjobb kincsvadász játék, amelyet el kell játszanod a következő.

  • 6 Fun Arcade Akció Játékok Androidra
  • A játékosoknak el kell olvasniuk! Ebből a legendás játékból 7 már 20 éves, játszottad már őket?
  • Nem csak a Resident Evil! Ez az 5 legizgalmasabb és legizgalmasabb akció-kaland játék

5 legjobb kincsvadász játék, amelyet el kell játszanod

1. Uncharted sorozat

'Feltérképezetlen' van játékok kizárólagos Play Station által kifejlesztett Csintalan Kutya amely híres játékokCTR ők. Játszma, meccs arról mesél a Kincs vadász amely tele van történetekkel is jelenet elegáns Hollywood. Ha szereted a filmeket Indiana Jones a film szinte minden aspektusa megtalálható a játékok ez. Kezdve poénokattól függ akcióami néha arra készteti, hogy filmet nézzen.

2. Tomb Raider sorozat

'Tomb Raider' egy játékok amely a kalandról mesél Lara Croft, egy sírvadász, hogy megtalálja az ősi tárgyakat, amelyek néha misztikus hatalommal bírnak. Játszma, meccs ezt nagyon izgalmas játszani, mert utánaindítsa újra 2013-ban, játékok ez nemcsak lineáris (csak misszióba kell mennie), hanem átalakul is nyitott világ és akció attól, hogy a kaland ebben a játékban nagyon markáns legyen. Plusz sok mászási jelenet és izgalmas akció, a rejtvényekről nem is beszélve játékok ettől olyan lehet, mint egy kincsvadász.

3. Gyémánt rohanás

Azoknak, akik valaha birtokoltak egy symbian mobiltelefont Nokia játszhatott játékok ez. Játszma, meccs Ez eredetileg kifejezetten a Nokia Symbian telefonok számára készült, akkoriban az Android még nem volt népszerű. Bár a grafika játékok ez csak 2D és csak formát ölt platformer, valójában játékmenet tól től játékok ez nagyon izgalmas. Meg kell oldania az összes rejtvényt játékok ezt, és kitalálni, hogyan lehetne összegyűjteni mindet gyémánt valamint a főnökök elleni harc speciális taktikája. Egyébként garantált játékok ettől rabja leszel és sokszor be akarod fejezni.

4. Spelunky

Nem sokban különbözik a játékok"Gyémánt rohanás", „Spelunky” egy Kincsvadász játék amely tele van 2D grafikákkal, amelyek művészibbek és nem pixel art. Ban ben játékok Ennek a játékosnak küldetése, hogy minél több értékes tárgyat gyűjtsön egy barlangban, ahol sok állat van, például denevérek és kígyók.

5. Kacsamese

'Kacsa mesék' egy játékok amiért elengedték NES 1989-ben, ami természetesen még mindig grafikus pixeles. De azoknak, akik nem szeretik játékok old school, kipróbálhatja ezt a játékot Wii U művészi karikaturista 2D grafikával és minden bizonnyal kellemesebb a szemnek. Játszma, meccs ez egy platformer, amely karaktert ölt Disney, vagyis Scrooge McDuck, ez a főszereplő a világot járja, hogy minél több kincset gyűjtsön. Természetesen játékok ami szép és játékmenet egyedi nemlineáris smink játékok ez az egyik legjobb a konzolon NES akkor.

Nos, ott van 5 legjobb kincsvadász játék, amelyet el kell játszanod. Érdekel a játék játékok a? Vagy ott van játékok bármi más, amit jobbnak gondolsz? Ne felejtsd el Ossza meg a megjegyzések oszlopban igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found