nem bonyolult! Így vásárolhat online nemzetközi szinten hitelkártya nélkül

Most már nem kell aggódnia, mert ebben a cikkben az ApkVenue elárulja, hogyan lehet online vásárolni nemzetközi szinten hitelkártya nélkül ..

A vásárlás valóban nagyon szórakoztató tevékenység. Különösen a kifinomult technológia mai korszakában a vásárlás már annál könnyebb az online vásárlási rendszerrel. Nemcsak könnyebb, hanem a kínált árak is versenyképesek.

Az online vásárlás egyedül végezhető el nemzeti vagy nemzetközi oldalak. A nemzetközi webhelyeken történő online vásárláshoz azonban általában hitelkártyát kell használnia. Hoppá, mi van, ha nincs hitelkártyája? Most már nem kell aggódnia, mert ebben a cikkben az ApkVenue elárulja, hogyan lehet online vásárolni nemzetközi szinten hitelkártya nélkül.

  • 6 legjobb online fizetési alternatíva a PayPal-on kívül
  • Nem kell bajlódnia, vásároljon autót most online! Itt van, hogyan
  • Splashy! Rendeljen online taxit, kiderül, hogy a sofőr hivatalos!

Hogyan lehet online vásárolni hitelkártya nélkül

Ön azok közé tartozik, akik nagyon szeretik az online vásárlást? Milyen webhelyeken vásárol? Lazada vagy Tokopedia vagy Bukalapak? Soha nem gondoltam a vásárlásra Ebay vagy Aliexpress vagy Amazon? Mivel a külföldi online vételi és eladási oldalakon található termékek gyakran nagyon érdekesek.

Mint Jaka előző cikkében, nevezetesen az Intel Xeon 5650-ben, amely kompenzálni tudja az Intel Core i7 5820K teljesítményét. Ha meg akarja vásárolni, tetszik vagy sem, külföldről kell vásárolnia. Mivel az Rp. 700 ezer piaci ára Amerikában érvényes.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ha kiderül, hogy a hitelkártya jelenti az akadályt, most már nem kell aggódnia. Az ApkVenue három módszert ismertet az internetes vásárlásokkal kapcsolatban hitelkártya használata nélkül.

1. A Doku Wallet használata

Először a szolgáltatások igénybevétele Doku pénztárca. Az ApkVenue megpróbálta a Doku Wallet fiók szolgáltatásait igénybe venni az internetes vásárláshoz az Aliexpress weboldalán. Vázlat, ez a szolgáltatás ingyenes. De sajnos csak legfeljebb 5 millió IDR rúpiát költ.

Fotó forrása: Fotó: Doku Wallet

A Doku Wallet szolgáltatás használata nagyon egyszerű. Akkor csak felkeresi a webhelyet regisztrálja magát. Ezt követően látogasson el olyan online vásárlási oldalakat, mint például az Aliexpress. Akkor tovább fizetési módot válassza a Doku Wallet lehetőséget. Utána már csak muszáj utalj egy kis pénzt Doku Wallet bankszámlájára.

2. Használata VCC feltöltési egyenleg Vagy Paypal

Hitelkártya nélküli internetes vásárlás következő módja a használat feltöltési egyenleg VCC vagy Paypal. Először először el kell döntenie, használni szeretné a VCC-t vagy a Paypal-ot? Mindkettőnek ugyanaz a koncepciója. Igen, azok számára, akik nem ismerik a VCC-t, a VCC a Virtuális hitelkártya. Csak a névből kell megértenie, ami álhitelkártya.

Fotó forrás: Photo: All About Blogging

Tehát az ApkVenue egyenként megvitatja. Először is, ha a használat mellett dönt VCC. A VCC-t itt vásárolhatja: országos vételi és eladási webhely, például a Kaskus vagy a Tokopedia és mások. Az ár általában a tartomány körül mozog 100 ezer IDR.

Aztán utána csak muszáj pénzt tenni belépsz a VCC-fiókba. Ezt úgy teszi meg, hogy megkérdezi eladó, de itt természetesen fizetnie kell az eladónak a kért árfolyam mértékének megfelelően. Ezt követően csak a VCC-t kell használnia mint egy közönséges hitelkártya.

Fotó forrása: Fotó: Paypal

Másodszor, ha a használat mellett dönt Paypal. Természetesen először regisztrálnia kell magát a Paypal webhelyén. Ezután ellenőriznie kell, és ehhez az ellenőrzéshez VCC szükséges. Tehát messze van hatékonyabb közvetlenül a VCC használatával különben is, mert a végén VCC-re is szükséged lesz.

Ha igen, akárcsak a VCC, te is meg kell találnia egy eladót *, aki elad egyensúly Paypal számlára. Vásárolja meg az egyenleget ** a tétel árának megfelelően hogy meg akarja vásárolni. Ha igen, akkor csak a Paypal-fiókján keresztül kell feldolgoznia a vásárlást a szokásos módon.

3. Egységes vagy egyéni exportáló importálási szolgáltatások használata

Most, ha úgy gondolja, hogy a fenti két módszer meglehetősen bonyolult, használhatja ezt az utolsó módszert, amelyet nagyon könnyűnek minősítenek. Mégpedig a használatával egyéni vagy egység export import szolgáltatások. Általánosságban elmondható, hogy ezt a szolgáltatást olyan webhelyek vásárlásán és eladásán találja meg, mint a Kaskus vagy a Tokopedia.

Fotó forrása: Fotó: PT. Trans Samudera Maritim

Egy ilyen szolgáltatás használatával meg fogja érteni. Csak fizessen a szolgáltató által említett ár szerint, kész. De természetesen ez fog hatással vannak az áruk árára hogy meg akarja vásárolni. Általában így lesz sokkal drágább ahelyett, hogy magad vásárolnád meg. Mert ily módon nemcsak a tárgy árát, hanem a szolgáltatás árát is megfizeti.

Tehát ez volt Jaka cikke arról, hogy 3 módon lehet online vásárolni nemzetközi szinten hitelkártya nélkül. Sok szerencsét és boldog vásárlást!

Zászló: Semar papa


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found