zavarban a régi iskolák közösségi médiás bejegyzéseinél, így törölhetjük egy kattintással

Évekkel ezelőtt közzétett már valami kínos dolgot a közösségi médiában? Csak törölje ezt az egyszerű módot.

ABG időszak olyan időszak, amikor még mindig instabilak vagyunk, és csak szenvedély és ego szerint cselekszünk. Hasonlóképpen, amikor a közösségi médiában van, az ABG általában posztol olyan dolgokat, amelyeket nem kell közzétenni.

Ha te valaha tapasztalt ezekben a napokban talán a múltban volt kedved törölni a bejegyzést, igaz? De mit tehetek, természetesen bonyolult bejegyzések keresése több évvel ezelőttről.

  • 15 módszer a Facebook feltörésére és hogyan lehet megvédeni, mielőtt túl késő lenne
  • Íme, hogyan lehet megtudni Instagram-bejegyzéseinek árát
  • Videók letöltésének 7 módja IG-re (Android és PC), nagyon egyszerű!

Hogyan lehet egy kattintással törölni a régi közösségi média bejegyzéseket

Ha akarod törölje a régi bejegyzéseket a közösségi médiában, mint például Facebook, Twitter vagy Instagram, számos egyszerű módszer használható. Ez hogyan lehet törölni a régi iskolai bejegyzéseket a közösségi médiában könnyen.

1. Twitter

Ha akarod törölje a régi iskolai bejegyzéseket Ön a Twitteren van, használhatja a Tweet Deleter webhelyet, amely megkönnyíti az Ön számára törölje a tweetjét.

Ban ben Tweet Deleter Számos szolgáltatás megkönnyítheti régi tweetjeinek törlését. Kereshet a tweetjeiben, amelyek tartalmaznak egy szót vagy dátum szerint rendezni őket. Így kell használni.

1. Lépjen be a Tweet Deleter webhelyére, majd jelentkezzen be Twitter-fiókjába.

2. Ha törölni kívánja a szót tartalmazó tweetjét, írja be ezt a szót elérhető oszlop ott.

3. A törölni kívánt tweeteket azonban beállíthatja úgy is, hogy a tweetteket beállítja bejegyzés típusa, adathordozó és dátum is.

4. Ha igen, kiválaszthatja a törölni kívánt tweeteket kattintson a Tweet törlése gombra ha ez elég.

5. Vannak olyan funkciók is Opciók törlése hogy melyik tweet lesz gyorsan törölve. Sajnos ezek a szolgáltatások megkövetelik, hogy fizetni kell a további szolgáltatásokért.

2. Facebook

Gyorsan törölheti a Facebook bejegyzéseket is a Facebook Post Manager kiterjesztés telepítésével Chrome böngésző számítógépén. Ne feledje, hogy Chrome-nak kell lennie, semmi más nem. Így működik:

1. Telepítse a kiterjesztést Facebook Post Manager a Chrome-ban.

2. Jelentkezzen be Facebook-fiókjába, majd lépjen a következőre: Profil és válassza a Nézet lehetőséget Naplót.

3. Ezen az oldalon láthatja az aktuális tevékenységét játszani a Facebookot, kezdve valamit elküldeni, mint, amíg itt nem lesz észrevétel.

4. Hozzáférés a korábban telepített kiterjesztéshez menüsor mint az alábbi kép. Akkor lehet válassza a post szűrőt milyen dátumot tartalmaz, és milyen írást szeretne törölni. Ha megtelt, nyomja meg a gombot Töröl.

5. Facebook kiterjesztés Postaigazgató megteszi Beolvasás, és amikor elkészült, egy sárga gomb jelenik meg az írással Erősítse meg a törléshez, nyomja meg a és gombot válassza a Megerősítés lehetőséget.

6. válassza Beküldések törlése, és várja meg a folyamat befejeződött. Így könnyű használni.

3. Instagram

Az Instagram közösségi média bejegyzéseit egyszerre is törölheti. A módszer nagyon egyszerű, csak le kell töltenie az alkalmazást Insta Cleaner - az Instagram számára a Play Áruházban.

Használatához megteheti közvetlenül olvasni az Instagram-bejegyzések egyszerre törlése című cikkben. Maga a módszer nagyon könnyen követhető.

Ezeket a módszereket használhatja, ha akarja törölje a közösségi médiában található régi bejegyzéseket Ön. De talán át kell gondolnia, ha törölni szeretné az összes bejegyzést a közösségi médiában. Mert olyan bejegyzésekből, amelyek a megtapasztalt életutunk bizonyítékai. Igaz, haver?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found