vesz egy használt androidot? Ez a 7 legjobb alkalmazás az okostelefon hardverének ellenőrzésére

ÓVAKODIK! Legyen óvatos, ha használt Android okostelefont szeretne vásárolni. Annak érdekében, hogy ne tévesszen meg, először ellenőrizze a hardvert. Íme 7 alkalmazás, amelyek segítenek ellenőrizni használt okostelefon vásárlásakor.

Használt Android okostelefon vásárlása előtt természetesen meg kell győződnie arról, hogy az összes szolgáltatás normálisan működik-e és a specifikációk hardvermegfelelő. Nem akarja, hogy becsapjanak, és megsérüljön a mobiltelefonja vagy KW.

Most, hogy ellenőrizze az összes szoftvert és hardvert, szüksége lesz az alkalmazás segítségére. Itt mutatja be az ApkVenue 7 alkalmazás az Android hardverének ellenőrzéséhez mielőtt okostelefont vásárolna második.

  • 11 tipp a használt Android okostelefon kiválasztásához és megvásárlásához
  • Biztonságos tippek az Android okostelefonok értékesítéséhez, hogy ne lopják el az adatokat
  • 8 dolog, amit meg kell tennie az Android-telefon eladása előtt

Alkalmazás az Android hardver ellenőrzéséhez

1. Telefon tesztelő (hardver információ)

Ez az Telefon tesztelő. Ez az alkalmazás segít elemezni és tesztelni a megvásárolni kívánt Android okostelefon hardverét, érzékelőit és alkatrészeit.

Miguel Torres Benchmarking Apps LETÖLTÉS

A lényeg az, hogy minden alkatrész megfelelően működjön. Ez az alkalmazás futás közben könnyű, és teljes leírást nyújt az Android okostelefon specifikációiról.

2. Antutu Tester

Amellett, hogy népszerű az benchmark alkalmazás, az AnTuTu rendelkezik más alkalmazásokkal is az okostelefon hardverének tesztelésére, nevezetesen AnTuTu Tester. Ez az alkalmazás teljesebb és átfogóbb funkciókkal rendelkezik, például képes tesztelni az akkumulátor élettartamát és összehasonlítani a többi okostelefonnal kapott eredményeket.

Emellett te is képernyő teszt mint például az egészségre egyidejűleg érhető érintések maximális száma pixelek, színek és egyebek tekintetében.

3. Telefon doktor plusz

Telefonorvos Plusz 30 féle tesztet képes elvégezni az olyan egyszerű dolgoktól, mint a mobil kapcsolat, a Bluetooth, a GPS, a hangszórókig, a fülhallgatókig, a mikrofonokig, a processzorokig, a GPU-kig és másokig.

A vonzó és könnyen használható kezelőfelülettel a Phone Doctor Plus nem kizárólag az Android operációs rendszerre vonatkozik. Doctor Plus is elérhető az iOS felhasználók számára.

4. Érzékelő doboz

Ahogy a neve is mutatja, ha csak a meglévő érzékelőket akarja tesztelni, akkor az alkalmazást Érzékelő doboz megéri kipróbálni. Amellett, hogy információt nyújt arról, hogy milyen érzékelők állnak rendelkezésre, ez az alkalmazás magyarázatot ad arra is, hogy ezek az érzékelők hogyan működnek.

Típusok olvasható érzékelő Érzékelődoboz, például giroszkóp, fényérzékelő, irányérzékelő, közelségérzékelő, hőmérséklet-érzékelő, gyorsulásmérő, mágneses mező, nyomás és hangintenzitás.

5. Geekbench 4

Geekbench 4 egy meglehetősen népszerű benchmark alkalmazás. Számos új teszt forgatókönyv létezik a CPU terhelésének növelésére, gyorsítótár, és a memória alrendszer.

Az új CPU teszt forgatókönyvek mellett vannak teszt forgatókönyvek a GPU számára is. A Geekbench 4 segítségével most kideríthető, hogy mekkora a GPU számítási teljesítménye.

6. Z-eszköz teszt

Egy alkalmazás az Android okostelefon hardverének ellenőrzésére Z-eszköz teszt. Ez az alkalmazás megbízható, mert teljes és pontos információt tud nyújtani az eszközről.

tudsz kamera állapot teszt, a kamera által támogatott képpontok számától kezdve a beágyazott funkciókig. Ezenkívül tesztelheti az okostelefon képernyőjét, csatlakozását vagy érzékelőit is.

7. AIDA64

AIDA64 van rendszerdiagnosztikai segédprogram kifinomult, amely fontos információkat gyűjt az okostelefon hardveréről és a szoftver konfigurációjáról. Ez lehetővé teszi az összetett műszaki előírások megismerését.

AIDA64 csomagolva az interfészen felhasználóbarát. Ahol a hardverre vonatkozó összes információ külön kategóriákra van bontva, és képes teljesíteni alapos tesztelés bármilyen okostelefon hardverhez.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez az 7 ingyenes alkalmazás hogy részletesen ellenőrizze a hardvert. Tekintettel arra, hogy az Android bonyolultabb, ezért tesztelni kell, amikor használt Android okostelefont vásárol. Mit gondolsz?

Olvassa el a cikkeket is okostelefon vagy cikkei Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found