6 legjobb alkalmazás tévénézéshez Android telefonon

Mi van, ha követ egy tévéműsort, amely megköveteli, hogy üljön a tévé elé, de valóban nincs ideje? Ne keverje össze! Csak töltse le a 6 legjobb TV-nézést Android telefonon.

Napjainkban úgy tűnik, hogy a TV elvesztette értelmét, különösen azoknál a munkavállalóknál, akik több mint 12 órát töltenek otthon kívül. TV nélkül is szórakoztathatja őket okostelefon vagy táblagép. Még otthon is elfoglaltak lesznek a kütyükkel.

De mi van, ha követ egy sorozatot, amely megköveteli, hogy üljön a tévé elé? Ne keverje össze! Csak töltse le az alkalmazást alább. Itt van a 6 legjobb Android-alkalmazás, amellyel tévét nézhet egy Android mobiltelefonon anélkül, hogy először be kellene kapcsolnia a tévét.

  • Unod már a zenés műsorok nézését? Minőségi nézési streaming itt
  • 3 jó tipp a mobiltelefon használatához tévézéshez Androidon keresztül

6 legjobb alkalmazás TV-nézéshez Android telefonon

1. Mivo TV

Szeretné megnézni kedvenc sorozatait, amelyek aranyosak, de nem érik utol otthon, mert még mindig útközben vagy egy irodában, ahol nincs tévé? Folyó Csak haladj előre .. A Mivo TV használatával most megnézheted indonéz tévéadásokat a saját Android-eszközödön keresztül.

Nézze meg a kívánt helyi csatornákat bármikor és bárhol. Beállíthatja csatorna mint például az SCTV, a TV One, a Beritasatu, a Bloomberg, a Trans7, a TransTV és még sokan mások. Több mint 45 van csatorna Választhat TV-t és ingyenes! Ne felejtsd el, ha nem akarodlemaradás nézés közben az internetkapcsolatának is gyorsnak kell lennie. Ha jó a kapcsolat, akkor kipróbálhatja a Mivo TV-n elérhető HD minőségi lehetőségeket.

Csak töltse le a Mivo TV alkalmazás legújabb verzióját, amely rendelkezik funkciókkal csevegés & HD most a JalanTikuson

Alkalmazások Videó és audio Média és videó LETÖLTÉS

2. DIRECTV

Ez egy alkalmazás hivatalos a DIRECTV-től mindenki számára, aki feliratkozott erre a TV-szolgáltatóra. A DIRECTV lehetővé teszi streaming menet közben minden nyújtott szórakozás, beleértve az ABC, AMC, NBC, FOX tévéműsorokat, még az olyan prémium tartalmakat is, mint az HBO. Ne felejtsd el, hogy az alkalmazás használata előtt DIRECTV előfizetőnek kell lenned.

Érdekel a DIRECTV alkalmazás? Itt INGYEN letöltheti:

DIRECTV, LLC Töltse le a videó és audio alkalmazásokat

3. WatchABC

Biztosan ismeri az ABC TV-t. Szeretné bárhol és bármikor megnézni az ABC Family tévésorozatot, de az iskolai / főiskolai / munkarend be van tiltva? Könnyen! Csak töltse le a WatchABC alkalmazást. Ez az alkalmazás egy alkalmazás hivatalos az ABC családtól. Ez az alkalmazás filmeket és tévéműsorokat biztosít az ABC programból. Természetesen ez az alkalmazás nagyszerű módja annak, hogy továbbra is tévét nézhessünk anélkül, hogy a televízió elé kellene ülnünk.

Töltse le a WatchABC alkalmazást itt:

ABC Digital Video & Audio Apps LETÖLTÉS

4. XFINITY TV Go

Ha fizetős TV előfizető vagy és XFINITY TV-vel rendelkezel, ez azt jelenti, hogy valóban le kell töltened ezt az alkalmazást. Az XFINITY TV Go alkalmazás segít bárhol és bármikor tetsző tévéműsorok nézésében, beleértve a prémium csatornákat, például az HBO-t is. Csakúgy, mint minden más, neked is Iratkozz fel ezt a TV-tartalmat, mielőtt hozzáférhetne a műsorokhoz.

Gyere, töltsd le az XFINITY TV Ugrás ide:

Comcast Interactive Media Video & Audio Apps LETÖLTÉS

5. HBO GO

Ha rajongsz a Game of Thronesért, a True Bloodért és a Boardwalk Empireért, akkor már ismered ezt az HBO nevű prémium csatornát, igaz? Az egyik csatorna be van kapcsolva kasszasiker amely prémium és jó minőségű benyomásai miatt valóban a bestseller. Biztosan nagyon idegesítő, amikor elmulasztjuk azokat a műsorokat, amelyeket követünk, mert vannak más tevékenységek is, igaz? Ezért le kell töltened az HBO GO-t, így nem fogsz lemaradni egyik kedvenc műsorodról sem, annak ellenére, hogy már nem a tévé előtt ülsz. Ezt a gyakorlati alkalmazást letöltheti androidos telefonjára vagy táblagépére.

Nézze tovább itt a Trónok játékát:

Apps Videó és audio Otthoni Box Office Inc. LETÖLTÉS

6. Netflix

Ki ne ismerné a Netflixet? Most olyan TV-műsorokat nézhet, amelyek minőségi műsorokat kínálnak bárhol és bármikor. A Netflix előfizetésével több száz kiválasztott tévéműsort érhet el különböző hálózatokból. Ne felejtsük el, hogy léteznek olyan eredeti programok a Netflix-től, mint a House of Cards, a Marvel's DareDevil, a Marco Polo és mások. Mire vársz? Gyors Iratkozz fel Netflix, hogy élvezze az adást.

Ne felejtsd el itt letölteni a Netflix-et:

Apps Entertainment Netflix, Inc. LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found