hogyan lehet WhatsApp 1 számot készíteni 2 mobiltelefonhoz

Hogyan készítsünk WhatsApp 1 számot 2 mobiltelefonhoz, nem olyan nehéz, mint azt elképzelitek, banda! Itt tekintheti meg az 1 WA 2 HP teljes használatát.

Hogyan készítsünk WhatsApp 1 számot 2 mobiltelefonhoz lehetetlennek hangozhat egyesek számára, igen, banda. Tekintettel arra, hogy a WhatsApp csak akkor engedélyezi a felhasználók számára a bejelentkezést, ha egyszerre csak egy számot használnak eszköz.

Valójában néha vannak olyan körülmények, amikor sokkal praktikusabb lesz, ha 2 különböző mobiltelefonon 1 WA fiókkal jelentkezik be.

Ami bosszantó, hogy még ezt a módszert sem lehet becsapni a WhatsApp MOD alkalmazás használatakor, ami még jobban megzavarja a felhasználókat. Te is?

De nem kell aggódnia! A probléma az, hogy az ApkVenue ezúttal néhány trükköt akar mondani, hogy WhatsApp 1 számot készítsen 2 mobiltelefonhoz. Nézd meg!

Gyűjtemény az 1 WA-fiók használatának módjáról 2 különböző mobiltelefonon, legújabbak!

Ha meg akarja csinálni erőfeszítés egy kicsit nagyobb, mint általában, valójában vannak "csintalan" módszerek a trükközésre, beleértve a WhatsApp 1 szám elkészítését 2 mobiltelefonhoz.

Nem használja az alkalmazások másolását mobil telefonokon vagy hasonlókon, de megteheti azt a módszert, amelyet az ApkVenue az alábbiakban ismertet.

Miért használjon 1 WhatsApp számot két mobiltelefonon?

Fotó forrás: Pricebook

Ami a hivatalos szabályokat illeti, egy Whatsapp-szám csak 1 mobiltelefonon használható. De használhat egy trükköt arra is, hogyan készítsen WhatsApp 1 számot 2 mobiltelefonhoz.

De mi értelme ennek a 2 HP 1 WA-nak a használata?

  • 2 HP felhasználó számára. Azoknak, akiknek 2 mobiltelefonjuk van, bonyolultnak kell lenniük, igaz, ha 2 WhatsApp-fiókkal kell rendelkeznie? Tehát ez a trükk nagyon hasznos lesz, így hozzáférhet 1 WhatsApp-hoz egy másik mobiltelefonon.

  • Monitor más emberek Whatsapp. Nos, ha ez a te dolgod, akkor valóban birtokos vagy. Legyen az a barátod, a gyerekek, a testvérek, a testvérek, a szülők és mások. Mert továbbra is figyelemmel kísérheti mások WhatsApp csevegéseit a mobiltelefonján keresztül.

Tehát, ha alig várom, hogy megtudja, hogyan készítsen WhatsApp 1 számot 2 mobiltelefonhoz, olvassa el az alábbi magyarázatot.

Hogyan készítsünk WhatsApp 1 számot 2 mobiltelefonhoz

Ellentétben azzal, hogyan kell egyszerre használni az 1 HP 2 WA-t, ami könnyebben elvégezhető, a 2 HP 1 WA telepítését valójában sokkal nehezebb megvalósítani.

A nehéz azonban nem azt jelenti, hogy nem lehet, igaz? Az 1-et továbbra is használhatja számla WA 2 HP a következő trükkök révén.

1. Hogyan telepítsen 2 HP 1 WA fiókot a WhatsApp Weben keresztül

Amellett, hogy laptopon vagy számítógépen keresztül elérhető, a WhatsApp Web is kiderül, hogy okostelefonján keresztül is meg lehet nyitni, legyen az Android vagy iPhone, tudod, banda.

Tehát azoknak, akik tudni akarják hogyan lehet WhatsApp 1 számot készíteni 2 HP iPhone-hoz vagy Androidhoz, kövesse az alábbi ApkVenue lépéseket.

1. lépés - Nyissa meg a Google Chrome-ot
  • Első lépésként nyissa meg a böngésző alkalmazást Google Chrome androidos telefonon vagy iPhone-on. Ezt követően felkeresi a WhatsApp webhelyet (web.whatsapp.com).
Ark Software Technologies Töltse le a közösségi és üzenetküldő alkalmazásokat
  • Ebben a szakaszban ne felejtsd el engedélyezze az Asztali webhely módot hogy folytathassa az 1 WA 2 HP használatának következő lépését.
2. lépés - Olvassa be a QR-kódot
  • Ezt követően egy másik mobiltelefon használatával, amelyet használni szeretne az 1 WhatsApp 2 HP megnyitásához, beolvassa a QR-kódot.

  • A beolvasáshoz először válassza ki a WhatsApp Web lehetőséget a mobiltelefonon.

3. lépés - 1 HP 2 WA sikeres telepítése
  • Ha elvégezte a fenti lépéseket, akkor használhatja és elérheti a WA 1 számot 2 különböző mobiltelefonon, bandánként.

Mennyire könnyű, igaz? Ezt a trükköt általában azok is megcsinálják, akik szeretnék tudni, hogyan lehet megérinteni a WA-t anélkül, hogy elakadnának.

2. Hogyan lehet 1 WA fiókot használni két különböző mobiltelefonon, WhatsApp Web nélkül

Szeretne 1 WA fiókot használni 2 különböző mobiltelefonon, WhatsApp Web nélkül? Tudsz! De a feltétel az, hogy ehhez telepítenie kell egy harmadik féltől származó alkalmazást.

Az egyik alkalmazás, amely képes erre, egy alkalmazás W Multi Messenger - WA web, amelyet az Ark Software Technologies fejlesztő készített.

Érdekes, hogy amellett, hogy képes trükköket csinálni a WhatsApp 1 szám elkészítéséhez 2 mobiltelefonhoz, ez az alkalmazás rendelkezik a WhatsApp állapot letöltésére szolgáló funkcióval is, tudod!

Ahelyett, hogy kíváncsi lennénk, jobb csak nézni hogyan használjunk 1 nincs WA-t 2 mobiltelefonon, WhatsApp Web nélkül a következő részleteket.

1. lépés - Töltse le a W Multi Messenger alkalmazást
  • Először töltse le a W Multi Messenger alkalmazást a Play Áruházból. Vagy hogy praktikusabb legyen, letöltheti az alábbi linken keresztül.

  • Ha igen, nyissa meg az alkalmazást.

2. lépés - Válassza a „Multi Messenger” lehetőséget
  • Ezután az alkalmazás kezdőlapján válasszon egy lehetőséget 'Multi Messenger'.

  • Ezt követően nyomja meg a gombot 'Következő' amíg meg nem találja a gombot "Használat megkezdése" és az indításhoz érintse meg a gombot.

3. lépés - Olvassa be a QR-kódot
  • Ezután te beolvassa a QR-kódot aki egy másik mobiltelefon segítségével jelenik meg, hogy kövesse a WhatsApp Web 1 szám elkészítését 2 mobiltelefon számára.

  • A beolvasáshoz először válassza ki a WhatsApp Web lehetőséget a mobiltelefonon.

4. lépés - Kész
  • Ebben a szakaszban sikeresen használta a második számú WA egy mobiltelefont, bandát.

Vége! Könnyű? Nos, azok számára, akik keresik a használatát WhatsApp 1 2. szám vonalkód-beolvasás nélkül, sajnos Jaka nem talált erre módot.

De ha azt akarja, hogy ezt a trükköt keresse fel a WhatsApp feltörésére, akkor olvassa el az ApkVenue következő cikkét: Hogyan lehet feltörni a WhatsApp alkalmazást Hacker által.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ez kétféle módon készítette el a WhatsApp 1 számot 2 mobiltelefonhoz, amelyet most kipróbálhat, bandában.

A fenti módszert azoknak kipróbálhatjuk, akik két mobiltelefonnal rendelkeznek, és szeretnék, ha WhatsApp-fiókja egyszerre elérhető lenne mindkettőn, új fiók létrehozása nélkül.

Ja, ha van trükk hogyan lehet duplázni a WA-t ugyanazzal a számmal más, megoszthatja a megjegyzések oszlopban, igen. Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found