hogyan lehet digitálisan elkészíteni saját magazinját

A digitális magazinok előnyei a nyomtatott magazinokhoz képest, hogy egyszerűbbek és könnyebben hordozhatók. Még izgalmasabb, a digitális videotámogatással rendelkezik, így növeli az olvasási élményt. JalanTikus tippeket ad a digitális folyóirat készítéséhez.

A magazinok különféle információkat tartalmazó nyomtatott médiák, amelyek általában tele vannak képekkel és vannak stílusmaga. A technológia gyors fejlődése miatt a magazin nyomtatott változata kevésbé népszerű, mert az emberek a digitális magazinokat részesítik előnyben kütyükön.

A digitális magazinok előnyei a nyomtatott magazinokhoz képest, hogy egyszerűbbek és könnyebben hordozhatók. Még izgalmasabb, hogy a digitális változat rendelkezik videotámogatással, így növeli az olvasási élményt. Nos, ezúttal JalanTikus ad tippeket arra, hogyan készítsen saját digitális magazint az alkalmazás segítségével Steller és Fotó kollázs.

  • 8 ok, amiért el kellene hagynia az Instagramot a Steller számára
  • A TIME magazin 10 legbefolyásosabb modulja a világon
  • Szeret olvasni Playboy-t? Most van egy alkalmazás, tudod

Hogyan készítsünk digitális magazint

Az első lépés folytatása előtt először le kell töltenie és telepítenie kell a szükséges alkalmazást bemutató hogyan készítsünk digitális magazint ezúttal.

Apps Közösségi és Üzenetküldő Mombo Labs, Inc. LETÖLTÉS

Töltse Photo Collage

Kérjük, telepítse mindkét alkalmazást, és nyissa meg az alkalmazást Fotó kollázs. Valójában nem feltétlenül Photo Collage-nek kell lennie, használhatunk más képszerkesztő alkalmazásokat is, de az ApkVenue szerint könnyebb használni a Photo Collage alkalmazást.

RoidApp Photo & Imaging Apps LETÖLTÉS PicsArt Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

Magazin borító készítése a fotó kollázs segítségével

  • A Photo Collage megnyílása után kattintson a lehetőségekre Magazin.
  • Kérlek válassz sablon használni kívánt magazin, ízlés szerint válasszon.
  • Ezután válassza ki a használni kívánt fényképet borító a magazin később.
  • Kérjük, a szíved szerint szerkessze. Hozzáadhat szöveget, matricákat és még sok mást.
  • Ha elkészült, ne felejtse el Mentés és válassza ki a fénykép felbontását. Mert Borító Ennek vége van.

Amikor elkészült borító, majd készítse el a magazin tartalmát. A magazin tartalma szabadon kitölthető. Egyesítsen több fényképet egybe a Photo Collage alkalmazás segítségével határ vagy sablon ami létezik.

Következő közzététel Stellernek

  • Ha elkészült, a következő publikálni a közösségi médiába. Itt az ApkVenue a Steller alkalmazáson keresztül teszi közzé. Ha még nincs, akkor töltse le először, és regisztráljon egy új fiókot, ha még nem rendelkezik fiókkal. Ha már van számlád, akkor menj egyenesen Belépés és kattintson a gombra ceruzával rajzolt kék kör csinálni sztori új.
  • Válassza ki a témát, és válassza ki a Photo Collage alkalmazáson keresztül készített fényképet, beleértve borító és tartalma.
  • Töltse ki a szöveget a fotón szereplő információkkal. És taraaaa... A digitális magazin készen állpublikálni. Kérjük, tegye közzé és várja meg, amíg eljönnek az olvasók.

A Steller egy fotóalkalmazás megosztása új, amely szinte hasonlít az Instagram-ra. De a különbség az, hogy Steller inkább a fotók és történetek megosztására összpontosít, így egyedibbé válik. A galéria kiállítása is vonzó, mintha könyvet nyitnánk. Felvehet olyan videókat is, mint az Instagram.

Tehát ezek voltak a tippek a JalanTikus saját folyóirat-változatának elkészítéséhez. Biztosan fejlesztheti saját alkotásait, hogy érdekesebbé tegye őket.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found