Ez a 9 zenei streaming szolgáltatás ingyenesen érhető el, tudod!

Annak ellenére, hogy a legtöbbjük fizetett, vannak olyan zenei streaming szolgáltatások is, amelyekhez ingyenesen férhet hozzá, anélkül, hogy bármit is fizetnie kellene.

A zenehallgatás az unalom megszabadulásának egyik módja, és megnyerheti az elmét. Nem csoda, hogy a zeneipar még mindig működik, és a világ egyik legnagyobb iparágává vált.

A technika fejlődésével a zene hallgatása is változik. Csak az LP-kből indulva most számos zeneszolgáltatással kereshet és hallgathat kedvenc zenéit az okostelefonján folyam.

  • Hogyan lehet ingyenes zenét közvetíteni kvóta nélkül Android és iOS rendszeren
  • 5 ok, amiért az emberek jobban szeretik a zene online közvetítését. Te is?

Ez a zenei streaming szolgáltatás ingyenesen érhető el

Bár többségük fizetett, vannak zenei szolgáltatások is folyam amelyhez ingyen férhet hozzá, anélkül, hogy bármit is fizetnie kellene. Ezúttal JalanTikus több zenei szolgáltatást szeretne megosztani folyam amelyhez ingyen férhet hozzá.

1. Spotify

Fotó forrás: Forrás: Softonic

Ez a zenei szolgáltatás valóban óriási versenytársainak, összesen több mint 140 millióval. Ez mind azért van Spotify jó zenei minőséggel rendelkezik, a dalok teljes száma, és ami a legfontosabb, ingyen használható. Bár ingyenesen elérhető, a felhasználók elveszítik néhány prémium funkciót, például az Offline módot, a korlátlan „Next” -t és a kedvenc dalok lejátszását.

Töltse le a Spotify videó- ​​és hangalkalmazásokat

2. Joox

Joox zenei szolgáltatás folyam Kínából származik, amely Indonéziában a legnépszerűbb, mert van néhány trükkje, hogy ingyenes prémium hozzáférést kapjon. Csak annyit kell tennie, hogy megosztja a közösségi médiában lejátszott zenét, és Joox-fiókja egy napra prémium hozzáférést kap. De továbbra is hozzáférhet a zenei szolgáltatásokhoz folyam prémium hozzáférés nélkül. Természetesen néhány elérhetetlen funkcióval, például Offline Mode és VIP dalokkal.

Tencent Mobility Limited Töltse le a videó és hangalkalmazásokat

3. Deezer

Fotóforrás: Forrás: Forbes

Annak ellenére, hogy 2012-től Indonéziában jelent meg, sajnos zenei szolgáltatás Deezer kevésbé visszhangozzák a zenekedvelők. Maga a francia zeneszolgáltatás ingyen érhető el, funkcióinak néhány észrevehető csökkentésével. Ha ingyenesen hozzáfér a Deezerhez, akkor csak napi 2 órán keresztül élvezheti a zenét.

4. SoundCloud

Fotóforrás: Forrás: USA Today

Ez a szolgáltatás nem teljesen tele zenével, de ha olyan dalt keres, amelyet hallgatni szeretne, akkor talán megkeresheti SoundCloud. Itt mindent megoszthat hangfájlok formájában, és más felhasználók is hozzáférhetnek az Ön által feltöltött fájlokhoz.

SoundCloud LETÖLTÉS Videó és audio alkalmazások

5. Ohdio

Talán sokan még soha nem hallottak erről a streaming zenei szolgáltatásról. Ohdio maga egy online rádióoldal, amely csak indonéz dalokat játszik. A szolgáltatás egyedülálló, hogy ez a szolgáltatás ingyenes, de a felhasználók nem választhatják ki a lejátszani kívánt számokat. Tehát csak az Ohdio által játszott dalokat fogja hallgatni.

6. TuneIn

Fotóforrás: Forrás: App Advice

Ez az egy szolgáltatás azonban sok ember számára ismeretlen Indonéziában és a világon is Beállít önmagában rengeteg jó tulajdonság van. Szolgáltatás folyam maga az Egyesült Államokból származik, inkább hasonlít rádióállomásra, mint zenei szolgáltatásra folyam Egyéb. 100 000 rádiót mutatnak be a világ minden tájáról, beleértve Indonéziát is, amelyek tartalma nemcsak zene, de vannak viták, vígjátékok, sőt sport. Néhány hirdetés mellett ingyen élvezheti a TuneIn programot.

7. Sky Music

SkyMusic készítette: Telkomsel és PT. A MelOn Indonesia olyan szolgáltatás, amelyet egymilliószor töltöttek le a Google Playről, és több mint 6 millió dalból álló gyűjteményt tartalmaz. Magát ezt a szolgáltatást csak a Telkomsel felhasználói érhetik el két csomag opcióval, nevezetesen a Basic-hez, amelyhez előfizetés nélkül hozzáférhet, és a Premium-hoz 11 ezer / havi előfizetési díjjal, amely teljes hozzáférést biztosít az összes zenéhez és zeneszám lejátszásához offline.

Apps Videó és audio dinnye LETÖLTÉS

8. Guvera

Fotóforrás: Forrás: Music Ally

Valójában Guvera, ez az ausztrál zenei szolgáltatás megváltoztatta nevét DragonFli. Az a szolgáltatás, amely korábban csak streaming zenét szolgáltatott, szórakoztató szolgáltatássá alakult át, hogy információt találjon márka, a videóktól, a divattól, a termékkínálattól kezdve a lejátszók által kurált lejátszási listákig márka bizonyos.

9. Apple Music

Fotóforrás: Forrás: Tekrevue

A szolgáltatási piac miatt zene streaming elfoglalt volt, az Apple a szolgáltatás nyújtásával be is ugrott ebbe az iparágba Apple Music. Valójában ez a zenei szolgáltatás nem ingyenes, de az Apple 3 hónapot ingyenesen biztosít az új ügyfelek számára, és automatikusan megújul 49 000 Rp díj ellenében, amelyet levonnak a regisztrált hitelkártyáról.

Apple Inc Video & Audio Apps LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found