dpi beállítások a legjobb játékegérhez játékhoz, a magas dpi nem feltétlenül a legjobb

Eddig még mindig sokan gondolják úgy, hogy a legjobb DPI játékegér a legjobb. Igazán?

Egér egy hardver ami hasznos a kurzor mozgatásához a számítógép képernyőjén. Maga az egér az idők nyomán fejlődött.

Ha emlékszel, az öreg egér még mindig gumilabdát használt, amely mozgatórugóként szolgált. Jelenleg azonban az egér alapja lézer és optikai mint mozgásának alapja.

Optikai egér és lézeres egér olyan kifinomultsággal rendelkezik, amellyel az előző generációs egér nem rendelkezett, az egyik az képesség a DPI beállítására.

Egér működési mechanizmusa Optikai & Lézer

Mielőtt Jaka elmagyarázná, mi is a DPI, érdemes először megérteni az optikai és lézeres egér, banda működési mechanizmusát.

Az optikai egér a fény mozgására támaszkodik, amely általában vörös színű. Ezután a fény jelzi az egér belsejében lévő kis kamerát.

A kamera másodpercenként akár száz pontot is rögzít, amíg mozgatja az egeret. Ezután az egérből származó jel a kurzor mozgatásává alakul át a számítógépen.

Szinte ugyanaz, mint egy optikai egér, a lézeres egér működési rendszere a kamera fényre való feltérképezésére is támaszkodik.

A különbség az, hogy a lézeres egér infravörös fényt használ, amely gyakran szabad szemmel nem látható.

Mi az a DPI?

Egér működési mechanizmusa optikai & lézer aki kamerával használta a fénypontok feltérképezését egy sík síkon, létrejött a DPI, banda kifejezés.

DPI vagy Pont per hüvelyk az egér érzékenységének mérésére használt egység.

Minél magasabb a használt DPI, a kurzor tovább mozog, még akkor is, ha csak egy kicsit mozgatja az egeret.

Például az egér 1600 DPI-vel rendelkezik. Amikor az egeret 2,5 hüvelyk (1 hüvelyk) távolságra mozgatja, a kurzor 1600 képpontos mozgással mozog.

Minél nagyobb a DPI értéke, annál kevesebb egér mozgatására van szükség a kurzor mozgatásához. A magas DPI azonban nem garantálja az egér jobb teljesítményét.

A túl magas DPI miatt az egér egyáltalán nem reagál, vagy túl szoros lehet. Ha ez így van, akkor is zavaró, banda.

Az egyik különbség a rendes egér és a játék egér között az, hogy vannak gombok kapcsoló a gamer egér DPI beállításához. A DPI-t az akkori igényekhez igazíthatja.

Igen, néha sokan még mindig összekeverednek DPI és Érzékenység. Bár hasonlóak, két különböző kifejezés, banda.

A DPI a hardver vagy az egér segítségével állítható be, amelyet a megnyomásával használhat kapcsoló DPI a játék egérén. Eközben az érzékenységet a szoftver segítségével lehet beállítani.

A legjobb DPI beállítás kiválasztása a játékhoz

Jelenleg sok olyan egérgyártó van, aki termékeit nagy DPI csábításával árulja.

Ez arra készteti az embereket, hogy a magas DPI-szinttel rendelkező játékegér még jobbá tegye a játéktudást.

Valójában egy nagy, kontextus nélküli DPI haszontalan, tudod, banda. Valójában egy érzékeny egér mozgékonyságunkat mozgékonysággá teszi mozgékonyságot és gyorsaságot igénylő játékok során.

Ha azonban olyan játékot játszik, amelyhez lövési pontosság szükséges, a magas DPI megnehezíti az ellenség célzását.

Ha olyan fegyvert használ, mint egy mesterlövész, óvatosnak kell lennie az egér mozgatásában. Az egér csak kissé elmozdul, nem tudja pontosan megcélozni az ellenséget.

A magas DPI-vel rendelkező egér azok számára is nagyon nehéz, akik grafikusként vagy illusztrátorként dolgoznak. Ez a munka pontosságot és precizitást igényel.

Mondhatni, nincs semmi baj a DPI beállításokkal, és semmi sem stimmel. Minden az ízléstől és a preferenciáktól függ. Általában a legjobb DPI-beállítások vannak a játékosok számára 400 DPI, 800 DPI, és 1600 DPI.

Egy hétköznapi, olcsó egér most 1600 DPI-t, bandát használ. Ezért a magas DPI-szint nem garantálja, hogy jobb lesz.

Az FPS játékokat játszó profi játékosok csak 400 - 800 DPI-t használnak. Ennek oka az volt, hogy nagyobb pontosságra volt szükségük, mint sebességre.

Ezenkívül a magas DPI akkor is optimálisan fog működni, ha a legjobb VGA kártyát és monitort, bandát használja.

Na igen, most is sok, tudod, olcsó játékegér van Rp. 100 000 vagy 200 Rp körül. Igazítsd az igényeidhez, banda.

Ez az ApkVenue cikke az optimális játékhoz szükséges legjobb egér DPI-beállításokról. Remélhetőleg ez a cikk hozzáadhatja a betekintést, banda.

Találkozunk egy másik Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Játék egér vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba