hogyan lehet felgyorsítani az internetet a hack dns segítségével (10x gyorsabban)

Néha, amikor egy webhelyhez, például a YouTube-hoz látogatunk, csalódást okozunk a lassú YouTube-videók streamingje miatt. Az internetszolgáltató vagy valóban az általunk használt számítógépek internetbeállításai miatt. Nos, itt van C

Az internet ma fő követelmény. Az internet ma már nemcsak kiegészítő. Az 5 éves gyermekektől kezdve a kormányokig mind az internetet használják. Az Internet megszokta folyam youtube, játék online, még az internetre is szükség van a köztisztviselők részvételéhez a DKI Jakartában és más közösségi szolgáltatásokban. Ezenkívül a DNS blokkolt webhelyeket is képes megnyitni.

Néha, amikor egy webhelyhez, például a YouTube-hoz látogatunk, csalódunk folyam lassú YouTube videók. Az internetszolgáltató vagy valóban az általunk használt számítógépek internetbeállításai miatt. Nos, itt az ApkVenue egyszerű tippeket nyújt az internet gyorsításához a Hack DNS segítségével.

  • 10+ INGYENES dolog az interneten, amit ki kell próbálni!
  • 10 ország a világ leggyorsabb 4G LTE internetes hálózatával
  • 3 módszer az internetkvóta mentésére a számítógépen, akár 40%

Hogyan lehet felgyorsítani az internetet a Hack DNS használatával

Előtte tudnia kell, mi a DNS. A DNS a Domain Name System rövidítése, amely a nevekre vonatkozó információkat tároló rendszer a gazda vagy tartománynevek elosztott adatbázis formájában számítógépes hálózaton, például az interneten keresztül. A DNS minden névhez megad egy IP-címet a gazda és mindegyiket felsorolja szerver levélátvitel (levélváltó szerver), amely minden tartományhoz levelet fogad. A Google Chrome böngésző szerint a DNS olyan hálózati szolgáltatás, amely a webhelyek nevét internetes címre fordítja. Nos, az oktatóanyagban, hogyan gyorsíthatja fel az internetet ezzel a DNS-feltöréssel, az ApkVenue ingyenes DNS-t használ.

A lassú internetsebesség nem mindig az internetszolgáltató hibája. Probléma lehet a számítógépen található DNS-beállításokkal. Nos, itt az ApkVenue megoldást kínál egy alternatív DNS szolgáltatás használatával. A használható ingyenes DNS listája, beleértve:

  • Nyissa meg a DNS-t
  • Google DNS
  • Ultra DNS

1. Nyissa meg a DNS-beállításokat

Kattintson a Start gombra később a Windows rendszerben válassza a Vezérlőpult lehetőséget. A Vezérlőpult a Microsoft Windows azon része, amely lehetővé teszi felhasználó az alapvető rendszerbeállítások és vezérlők megtekintése az Appleteken keresztül, pl. add hardver, adja hozzá és távolítsa el szoftver, vezérelheti a felhasználói fiókokat és módosíthatja a kisegítő lehetőségeket.

2. Válassza a Hálózat és Internet lehetőséget

Hálózat és internet a Windows rendszerben jelen lévő funkciók egy olyan kategóriája, amely hálózati és internetes beállításokban működik.

3. Válassza a Hálózati és megosztási központ lehetőséget

Hálózati és megosztási központ egy speciális kategória a Windows hálózati és megosztási beállításai között.

4. Válassza ki az internetkapcsolatot, majd kattintson a Tulajdonságok gombra

Tovább Internet tulajdonságai, látni fogja az Ön által használt internetes hálózat IP- és DNS-beállításait.

5. Válassza az Internet Protocol 4-es verziót (TCP / IPv4), majd kattintson a Tulajdonságok gombra

Az IP verzió 4 címe (gyakran IPv4 címnek is nevezik) a belső címzés egyik típusa, amelyet belül használnak jegyzőkönyv TCP / IP hálózat használatával jegyzőkönyv IP verzió 4.

6. Válassza a következő DNS-kiszolgáló címének használata lehetőséget

Ezután töltse ki az ingyenes DNS-címet a következő címmel:

  • Előnyben részesített DNS-kiszolgáló: 208.67.222.222
  • Alternatív DNS-kiszolgáló: 208.67.220.220

7. Válassza ki az Internet Protocol 6. verzióját (TCP / IPv6), majd kattintson a Tulajdonságok gombra

A A következő DNS-kiszolgáló címek (ingyenes DNS) használata mezőbe írja be a következő címeket:

  • Előnyben részesített DNS-kiszolgáló: 2620: 0: ccc :: 2
  • Alternatív DNS-kiszolgáló: 2620: 0: ccd :: 2

Nos, befejeztem az internet felgyorsításának DNS-hackeléssel történő beállítását. Most ellenőrizheti az internet sebességét, az biztosan gyorsabb, igaz? Írja meg tapasztalatait a megjegyzések oszlopba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found