legjobb android mágikus trükkök alkalmazás 2019

Káprázatos, de könnyen elkészíthető varázslatos trükköt szeretnél a barátaid elé öltöztetni? Ezek a mágikus trükkök közül néhány megoldást jelenthet!

Jelenleg a technológia gyors fejlődése által kínált kifinomultság felhasználható különböző szakmai területeken, beleértve a mágusokat, tudod, bandákat.

Korábban a mágusok hagyományos mágikus adathordozókat használtak, amelyeket alaposan fel kellett készíteniük magukra, most sokkal könnyebb ezt megtenni az Android okostelefonokon keresztül.

Valójában azok számára, akik nem tudnak semmit a mágia világáról, ennek a varázslat-trükk alkalmazásnak az Android segítségével még mindig megmutathatja varázsstílusát.

Kíváncsi arra, hogy mik az alkalmazások? Gyerünk, és találd meg a választ a következő áttekintésben.

Cool Magic Tricks App for Android

1. Csodálatos varázsérme

Alkalmazások letöltése

Ahogy a neve is mutatja, Csodálatos mágikus érme egy mágikus trükk alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a mobiltelefon képernyőjén lévő érméket eredeti fizikai formájukra cserélje.

Csak valódi érmékkel és a mobiltelefonon található Amazing Magic Coin alkalmazással mindenkit meghökkenthet, aki tanúja ennek a varázslatnak.

Hogy a hallgatóságot még jobban lenyűgözze a játszott mágikus trükkökkel, ez az alkalmazás számos különféle érmehatást biztosít, például érmeesőt, ujjait, amelyek beléphetnek a képernyőre, és még sok mást.

Ezenkívül ez az alkalmazás videók formájában oktatóanyagokat is tartalmaz, amelyek megkönnyítik az Ön számára minden mágikus trükk megértését.

Egyébként ez az alkalmazás tökéletes azok számára, akik érdeklődnek és el akarják kezdeni a mágia elsajátítását.

InformációCsodálatos mágikus érme
FejlesztőAlejandro Merlini
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (1.200)
Méret17 MB
Telepítse100K +
Android minimum4.0

2. Gondolatolvasó

Alkalmazások letöltése

Unod már a mágia trükköket, amelyek érmemédiát használnak? Ezután az alkalmazás Gondolatolvasó Ezt ki kell próbálnod, banda.

A Mind Reader egy mágikus trükk alkalmazás, amely képes pontosan és gyorsan olvasni a felhasználók gondolatait.

Hogyan kell játszani ezt a mágikus trükköt, nagyon egyszerű. Csak azt kell mondania a közönségnek, hogy válassza ki a megadott kártyát, amely után az alkalmazás kitalálja és megjeleníti a korábban kiválasztott kártyát.

Ez az alkalmazás nagyon alkalmas szórakozásra, amikor barátaival, bandákkal lóg.

InformációGondolatolvasó
FejlesztőPszeudo Nerds
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (76)
Méret3,3 MB
Telepítse1K +
Android minimum5.0

3. Varázslatos gondolatolvasási trükk

Alkalmazások letöltése

Szinte hasonló az előző mágikus trükk alkalmazáshoz, Varázslatos gondolatolvasási trükk Mágikus trükk koncepcióval rendelkezik, amely képes olvasni a felhasználók gondolatait.

A különbség az, hogy ha korábban használt kártyahordozókat használtak, akkor ez az alkalmazás más adathordozókat használ, nevezetesen számok.

Később felkérik, hogy válasszon 1 és 99 közötti számokat, majd az alkalmazás több, véletlenszámokat tartalmazó kártyát jelenít meg, a játék végén pedig az alkalmazás a korábban kiválasztott számokat jeleníti meg.

Bámulatos, hogy ez az alkalmazás képes pontosan és gyorsan kitalálni a kiválasztott számot.

InformációVarázslatos gondolatolvasási trükk
FejlesztőJUSt Imagine Studios
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (861)
Méret2,6 MB
Telepítse100K +
Android minimum4.3

Egyéb mágikus trükkök ...

Szeretne tisztábban tudni a fenti mágikus trükk alkalmazásról és annak lejátszásáról? Gyere, nézd meg a következő videót!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazások egyéb merít Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found