Hogyan lehet visszaállítani a törölt fájlokat androidon root nélkül

Ha meg szeretné tudni, hogyan kell helyesen visszaállítani az adatokat az Android rendszeren, akkor megteheti a cikkben leírt módszert.

Mint okostelefon-felhasználók, gyakran különféle fájlokat töröl, akár szándékosan, akár véletlenül. Ezt általában azért teszi, hogy elkerülje az adatok belső memórián és külső memórián történő felhalmozódását. Tehát az okostelefonon tárolt adatait bármikor és bárhol biztonságosan használhatja.

Másrészt biztosan megbánta, hogy törölte a fájlt okostelefonjáról, legyen az egykori barátjának fényképe, vagy akármi, amit még nem. biztonsági mentés. Ezért ebben a cikkben az ApkVenue megadta Hogyan lehet visszaállítani a törölt fájlokat az Android rendszeren gyökér.

  • A véglegesen törölt fájlok visszaállítása egy laptopon
  • [UPDATE 2015] A véglegesen törölt fájlok visszaállítása a számítógépen
  • A törölt Android-értesítések visszaállításának egyszerű módjai

Hogyan lehet visszaállítani a törölt fájlokat Android-on root nélkül

Igaz, az androidos okostelefon-használók közül nem sokan tapasztalták meg az esetetelveszett fontos fájlok a tároló memóriában okostelefon. Akkor, ha még nincs bekapcsolva biztonsági mentés, vagy nincs is más példányod, mit tegyél? Nyugodjon meg, az ApkVenue különféle módon állíthatja helyre a törölt fájlokat az Android-on.

Hogyan lehet helyreállítani az elveszett adatokat az Android rendszeren

Az elveszett adatok helyreállításának módja az Android-on valójában könnyen elvégezhető. Nem kell zavarnia, hogy zavart vagy zokog az adatvesztés miatt. Csak egyet kell letöltenie szoftver használat FonePaw Android Data Recovery. Ezután kövesse a következő lépéseket.

  • Nyisd ki szoftver FonePaw Android Data Recovery. Csatlakoztassa androidos okostelefonját a számítógéphez. Ha nem észleli, akkor csatlakoztassa manuálisan. Ja, ne felejtsd el aktiválni USB hibakeresés.
  • Különféle lehetőségek lesznek. Jelölje be a fájltípus opciót amelyet vissza akar állítani a FonePaw Android Data Recovery segítségével. Ezután kattintson a gombra Következő.
  • Ezt követően látni fogja a törölt adatokat szoftver FonePaw Android Data Recovery. Ezután válassza ki a visszaállítani kívánt fájlokat. Kattintson tovább Visszaszerez.
  • Ezután csak annyit kell tennie, hogy megvárja, amíg a választott fájlok visszatérnek a PC mappába, ahová megy.

Hogyan, érted hogyan lehet helyreállítani az elveszett adatokat az Android rendszeren a FonePaw Android Data Recovery használatához? Pihenjen, ha kevésbé érzi jól magát a használatban szoftver Az ApkVenue-nak azonban még mindig van más módja a törölt fájlok visszaállítására az Androidon anélkül gyökér.

Hogyan lehet helyreállítani a törölt fotókat, zenei és videofájlokat az Android rendszeren

Azok a fájlok, amelyeket általában törölnek az Androidról, azok fotók, zene és videók. Igaz, vagy sem? Az okostelefon-felhasználók többségének ezt nagyon gyakran meg kell tapasztalnia. Ez történhet szándékosan vagy véletlenül, vagy nem is tudja, miért vesznek el az adatok. Tehát az Androidon törölt adatok, például fotók és névjegyek visszaállításához meg kell tennie az alábbi lépéseket.

  • Letöltés szoftver Recuva először lent.
Piriform tisztító és csípő alkalmazások LETÖLTÉS
  • Ezután csatlakoztassa a birtokában lévő Android memóriakártyát a számítógéphez Kártyaolvasó. Miután csatlakoztatta a számítógéphez, csak nyissa meg szoftver Recuva.
  • Ezt követően válassza ki a Recuva egyik elérhető lehetőségét. Ezután kattintson a gombra Következő.
  • Ezután válassza ki, hogy hol keresse meg a keresni kívánt fájlt. A trükk, kattintson Egy adott helyen.
  • Azután, Tallózás annak a helynek a meghatározásához. Ezután kattintson a gombra Következő.
  • Ezután ne felejtsen el pipálni Engedélyezze a Deep Scan funkciót. Ezután kattintson a gombra Rajt.
  • Várja meg, amíg a folyamat beolvassa.
  • Ha igen, akkor különféle törölt fájlok jelennek meg. Válassza ki, melyiket szeretné visszaküldeni, majd kattintson a gombra Visszaszerez.

Ez az hogyan lehet visszaállítani a törölt fotó-, zene- és videofájlokat az Android rendszeren. Mostantól ismét összegyűjtheti az exének összes fotóját oké. Ne légy már szomorú srácok mert elvesztetted exed fényképeit. Tegye a fenti módszert a törölt adatok visszaállítására az Android rendszeren.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt kapcsolatfájlokat az Android rendszeren

Ha továbbra is más alkalmazásokat szeretne kipróbálni, akkor meg kell próbálnia, hogyan állíthatja vissza a törölt névjegyfájlokat ezen az Androidon. Előtte azonban meg kell töltse le a MobiKin Doctor szoftvert Androidra első srácok. A letöltés befejezése után figyelni fog az alábbi lépésekre.

  • Amikor megnyitja a MobiKin Doctor for Android alkalmazást, automatikusan elindul szoftver akarat beolvasó eszköz csatlakozik a számítógéphez.
  • Majd egy sikeres vizsgálat után minden törölt kapcsolattartó fájlok és egyéb Android-adatok jelennek meg.
  • Válassza ki a visszaállítani kívánt fájlokat, majd válassza a lehetőséget Visszaszerez.

Csak várd meg a folyamatot visszakeresheti a törölt fájlokat az Android rendszeren könnyen. Ez még mindig túl nehéz neked? Ha van módja a törölt fájlok visszaállítására az Androidon anélkül gyökér mások, amelyek hatékonyabbak és könnyebbek, írják az alábbi megjegyzésekbe srácok.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found