hogyan lehet megtudni az agy-párharc válaszát a folyamatos győzelem érdekében

Bosszantani kell, ha folyamatosan veszít, amikor az Agypárbajt játszik, nem? Szóval, mi van, ha az ApkVenue megosztja, hogyan lehet megtudni az Agypárbajra adott választ? Akarsz?

Miután olvastál A mindig győzelemre irányuló stratégiák folytatják a Brain Duel játékot, milyen az eredménye, ha párbajozik a barátaival? Ha mindig veszít, talán azért, mert nagyon nehéz. Szóval, mi van, ha az ApkVenue megosztja, hogyan lehet megtudni az Agypárbajra adott választ? Szeretné ezt az Agypárbaj trükköt?

  • Ez a 3 módszer bebizonyosodott, hogy nyerjen az Agypárbajban
  • A legjobb stratégia, hogy mindig nyerj a DUEL BRAIN játékban
  • A legjobb stratégia, amellyel mindig nyerhet a DUEL BRAIN Games játékban (2. rész)

Interaktív játékként az Agypárbaj gondosan kidolgozott játék formájában online. Ennek eredményeként lehetetlennek tűnik a csalás. De ki gondolta volna, hogy az Agypárbajt el lehet csalni?

Hogyan lehet megtudni a válaszokat az agyi párbajra a győzelemhez

Bosszantó, ha folyamatosan veszít, amikor az Agypárbajt játszik barátaival. Úgy tűnik, hogy hülyébbek vagyunk, mint a barátaink. Sajnáljuk, bár alapvetően hülyék vagyunk, ne akarjuk továbbra is hülyének nézni. Nos, az ApkVenue okos lesz hogyan lehet megtudni az Agypárbaj válaszait.

Töltse le az Agy párbaját

A Brain Duel válaszkulcsának megismeréséhez először is le kell töltenie az Brain Duel apk alkalmazást link mely ApkVenue biztosítja és telepíti az Android rendszerre. Nyugi, az Agy Párbaj apk, amely Jalan Tikus számára biztosítja, mentes lesz rosszindulatú és mindenféle vírus, amely amúgy is fenyegeti az Androidodat.

Játék Trivia FEO Media AB LETÖLTÉS

Hogyan lehet megismerni az agypárbaj válaszait

Hogy okosabban nézzen ki, kihívhatja barátait párbajra. Természetesen a meghívó jól érzi magát, igaz? De használhatja azt is, hogy megtudja ennek az Agypárbajnak a kulcsát, amikor egy barátja kihívja Önt egy párbajra.

  • Először is, nyugodtan játsszon a Brain Duel barátaival. Kihívhatja barátait, vagy elfogadhatja barátai kihívásait.
  • Továbbá, amikor a játékon a sor, kapcsolja ki az internetkapcsolatot. Ezután válassza ki a probléma kategóriáját. Vagy előbb kiválaszthatja a problémakategóriát, majd kikapcsolhatja az adatkapcsolatot.
  • Ebben a szakaszban fontos. Ahol tetszés szerint válaszolhat az összes feltett kérdésre, de emlékeznie kell az összes helyes Agypárbaj kulcsra. Még ha rossz is a válasza, válaszát nem rögzíti az Agypárbaj szerver. Tehát nem kell félni.
  • Ha emlékszel a válaszra, akkor az vagy tiszta adatok Agypárbaj. A bejárat Beállítások - Alkalmazások - Brain Duel, majd válassza az Adatok törlése lehetőséget. Vagy használhat másik módszert is, a legfontosabb az Agypárbaj adatainak törlése az Android rendszerén.
  • Az Agypárbaj adatainak törlése után újraindíthatja az adatkapcsolatot az Android rendszerén. Akkor kérem Belépés vissza a Facebook-fiók vagy az Agypárbaj-fiók használatához. Lazítson, a barátja ellen vívott párbaj adatai, amelyeket korábban mentettek.
  • Ezután kérjük, folytassa a párbajt a barátaival szemben. Mivel már tudja a választ, akkor minden kérdésre könnyen válaszolhat.

Könnyű, igaz? Annak érdekében, hogy a barátaid ne gyanakodjanak, érdemes néhány kérdésre rossz válaszokkal válaszolni. Annak ellenére, hogy csal, legalább okosnak tűnik?

Szem előtt kell tartani

Az Agypárbaj trükk alkalmazásához néhány dologra emlékeznie kell. Vagyis:

  • Csak 10-szer teheti meg Belépés Agy párbaj egy nap alatt. Tehát használja ezt az Agypárbaj trükköt okosan.

  • Kétszer is láthatja az Agypárbaj kulcsot több kérdéskategóriában a barátja és az új sora után. Tehát 1 játékban ezt a módszert használhatja arra, hogy háromszor tudja meg a válaszát az Agypárbajra, hogy mindig nyerjen.

Most, hogy tudod, hogyan találod meg az Agypárbaj-válasz kulcsfontosságú trükkjét, mit gondolsz? A legjobb stratégiát fogja használni, hogy mindig nyerjen az Agypárbajban, amelyet Jaka megosztott, vagy használja ezt a módszert, hogy folyamatosan nyerjen az Agypárbajban a barátja ellen?

A név is játék, izgalmasabb lesz, ha tisztességesen és csalás nélkül játsszák. Boldog párbajt!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found