8 legjobb ingyenes és legjobb offline Naruto játék Androidra 2021-ben

Olyan offline Naruto játékot keres, amelyet ingyen letölthet Android-telefonjára? Itt az ApkVenue a legjobb ajánlásokat kínálja Önnek (2021-es frissítés)

Nagy rajongója vagy az anime-nak Naruto? Szeretne kipróbálni játszani Naruto játék offline a mobiltelefonodon? Nos, ez nagyon helyes, mert az ApkVenue-nak van néhány ajánlása, itt, banda!

Valójában annyi játék létezik, amely ezen a legnépszerűbb akcióanimén alapul, mint pl Naruto X Boruto Ninja feszültség.

Sajnos ezt a játékot internetkapcsolattal, más néven online kell játszani. Ha nincs WiFi vagy internetkvóta, akkor nem játszhatja ezt a játékot.

Ebben a cikkben az ApkVenue ajánlásokat és letöltési linkeket ad a legjobb offline Naruto-játékokhoz, amelyeket szabadidejében játszhat.

Azonban nem minden játék letölthető és lejátszható közvetlenül a Google Play Áruházból. Az alábbi játékok némelyikéhez emulátor szükséges.

Ahelyett, hogy várnánk még egy kicsit, vessünk egy pillantást a következő cikkre!

1. Végső Ninja lángoló

Az első offline Naruto játék az Végső Ninja lángoló amelyet több mint letöltöttek 10 milliószor a Google Play Áruházban.

Ebben az egy stratégiai akciójátékban a missziók teljesítéséhez létre kell hoznia a Naruto univerzum legnagyobb shinobi csapatát.

A klassz képek mellett ennek a játéknak is ugyanaz a küldetése, mint a Naruto animében. Ha unatkozol, barátaiddal is játszhatsz többjátékos módban.

RészletVégső Ninja lángoló
FejlesztőBANDAI NAMCO Entertainment Inc.
Minimális OSAndroid 5.1 és újabb
Méret94 MB
Letöltés10 000 000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.2/5 (541,222)

Töltse le itt: Végső Ninja lángoló

2. Ninja Return: Ultimate Skill

Szereted a retro stílusú játékokat? Próbálja ki a játékokat Ninja Return: Végső készség ezt. Legfeljebb 40 ninja karakter választható.

Sokféle játékmód létezik, beleértve az edzést, a túlélést és a versus módot. A használni kívánt karakterek sok olyan képességgel rendelkeznek, amelyek az eredeti történethez vannak igazítva.

Az összes képpontos grafikán kívül ez az offline Naruto játék is könnyen irányítható, hogy halálos kombókat készítsen ellenfelének legyőzéséhez.

RészletNinja Return: Végső készség
FejlesztőDragon Nar ltd
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret81 MB
Letöltés1.000.000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.1/5 (22.068)

Töltse le itt: Ninja Return: Végső készség

3. Végső Anime Bajnokok

Üdvözöljük retro stílusban, Végső Anime Bajnokok lehetővé teszi a Narutóra hasonlító karakterek mozgatását is.

Ez a játék nemcsak Naruto karaktereket használ, hanem lehetővé teszi különféle anime karakterek lejátszását is.

Az Egy darabból a Dragon Ball-ig mindent felhasználhat. Könnyű vezérléssel fogja irányítani a karakterét, hogy legyőzze ellenfelét.

RészletUltra Anime Bajnokok
Fejlesztőninja játék adatai 2018
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret97 MB
Letöltés1.000.000 és több
MűfajÁrkád
Értékelés4.1/5 (44.328)

Töltse le itt: Végső Anime Bajnokok

4. Stickman Ninja 2

Szeretne játszani a Naruto karakterek stickman stílusában? Próbálja ki a játékokat Stickman Ninja 2 ez garantáltan szórakoztató!

Ez a játék jó 2D-s grafikával rendelkezik, és nagyon könnyű játszani. Az akciójelenetek, bár csak kétdimenziósak, az eredeti animéhez hasonlítanak.

Különböző izgalmas kalandokat fog átélni, nagyon kielégítő harci hangokkal. Sőt, ez az offline Naruto játék Androidra viszonylag könnyű.

RészletStickman Ninja 2
FejlesztőNoGame Studio - NoLife
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret67 MB
Letöltés100 000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.0/5 (10,325)

Töltse le itt: Stickman Ninja 2

5. Találd meg a Naruto karakter kvízt

Szeretne egy játékot, amely teszteli a Naruto ismereteit? Töltse le a játékot Találd meg a Naruto karakter kvízt ez, banda!

Ez a kirakós játék igazi Naruto rajongóknak készült. Sok rejtvény és apróság, amire képesnek kell lennie helyesen válaszolni.

Az egyik érdekes tulajdonság, hogy megkérheti barátait, hogy segítsenek olyan rejtvények megoldásában, amelyek elakadnak és képtelenek tovább lépni a következő szintre.

RészletTaláld meg a Naruto karakter kvízt
FejlesztőCoolFunApps
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret24 MB
Letöltés100 000 és több
MűfajRejtvények
Értékelés3.6/5 (1,595)

Töltse le itt: Találd meg a Naruto karakter kvízt

6. Naruto Shippuden: Végső ninja-hatás

Ha nem vagy elégedett az Androidon futó Naruto játékkal, megpróbálhatod a PPSSPP Naruto játékot. Az egyik az Naruto Shippuden: Végső ninja-hatás.

Ez a PSP játék garantáltan igazán szórakoztató lesz, mert bandás stílusú csatát vívunk A dinasztia harcosai. Ha problémája van, ez a játék lehet a megfelelő üzlet.

A Naruto játék története a Kazekage mentőakciója a Five Kage értekezleten, amely megkezdte a negyedik ninja világháborút.

Több mint 50 különböző karaktert irányíthat ebben a játékban, beleértve a Hachibit és a Gamabuntát.

RészletNaruto Shippuden: Végső ninja-hatás
KiadóBANDAI NAMCO Szórakozás
Kiadási dátum2011. október 18
MűfajAkció, harc
Méret912 MB
Letöltés5.000.000+
Értékelés4.87/5 (66,736)

Töltse le itt: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Impact a Coolrom segítségével

7. Naruto Shippuden - Végső Ninja Hősök 3

A következő Naruto PPSSPP játék az Naruto Shippuden - Végső Ninja Hősök 3. Ha anime stílusú harci játékot keres, akkor nyilvánvalóan ez az egy játék megfelelő az Ön számára.

Ezt a játékot a Naruto anime 50 karakterével látták el, kiegészítve a megfelelő képességekkel. Néhány karakter akár erőteljes kombinációs támadásokat is kiadhat.

Az anime cselekményét követő fő történeten kívül van egy további történet, ahol Narutónak meg kell állnia nukenin Shinga nevű Konohától. Csakrát akar gyűjteni a világ minden tájáról, és el akarja pusztítani.

RészletNaruto Shippuden - Végső Ninja Hősök 3
KiadóBANDAI NAMCO Szórakozás
Kiadási dátum2009. december 10
MűfajAkció, harc
Méret1,1 GB
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.87/5 (12,971)

Töltse le itt: Naruto Shippuden - Végső Ninja Hősök 3

8. Naruto Shippuden: Legendák: Akatsuki Rising

Ha Ön az a típus, aki az Akatsuki szervezetet részesíti előnyben más karakterekkel szemben, akkor jobb játszani Naruto Shippuden Legends: Akatsuki Rising ezt.

Ezen a kalandjátékon keresztül különböző Akatsuki karaktereket játszhat, például Itachi Uchiha, Kisame Hoshigaki, Deidara és Sasori.

Maga a sztori követi az anime folyamatát. Vannak kritikusok, akik szerint ennek a játéknak a története nem különbözik a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 4 játéktól.

RészletNaruto Shippuden Legends: Akatsuki Rising
KiadóBANDAI NAMCO Szórakozás
Kiadási dátum2009. szeptember 24
MűfajAkció, harc
Méret473 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.87/5 (20,663)

Töltse le itt: Naruto Shippuden Legends: Akatsuki Rising

BÓNUSZ: Hogyan lehet letölteni a PPSSPP ISO játékokat PC-re és Androidra, teljes!

Az ApkVenue fenti sok ajánlása közül természetesen Ön döntött arról, hogy melyik játékot választja. Legyen szó Android-játékról vagy PSP-játékról, minden egyformán szórakoztató, valóban!

Vannak azonban olyanok, akik zavartak abban, hogyan lehet offline módon játszani a Naruto játékokat az Android PSP emulátorával. A kérdés megválaszolására az ApkVenue külön cikket is készített Önnek.

Az oktatóanyag teljes magyarázatát lásd a következővel kapcsolatban: hogyan lehet letölteni és játszani a PPSSPP játékot Androidon, lásd az alábbi cikket, banda!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez csak néhány volt Naruto játék offline melyeket az ApkVenue tud Önnek ajánlani. Ha úgy gondolja, hogy a fenti lehetőségek még mindig hiányoznak, próbálja ki a PSP játékokat, és játsszon a mobilján található emulátorral.

Melyik Naruto játék a kedvenced? Írj a kommentekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found