mobil legendák vs vainglory vs aov, melyik a jobb?

Ön keményvonalas mobil MOBA-játékos? Szeretné tudni, hogy melyik MOBA mobil játék a legjobb? Olvassuk el a következő JalanTikus cikket az információk megismerése érdekében!

Játék műfaj Többjátékos Online Battle Arena vagy amit általában rövidítenek MOBA most gombáskodik az okostelefonokon. Számos cím, mint például a Mobile Legends, az Arena of Valor és a Vainglory lett a mobiljátékosok zászlóshajója Indonéziában.

Mivel annyira híresek, és mindegyiküknek különféle keményvonalas rajongótábora van ezek között a MOBA-játékok között, olyannyira, hogy a rajongói bázisok is „egymásba tolódnak”. Mi a fene a különbség a három játék között?

  • MOBA Mennyire analóg? Íme a MOBA játékok 5 előnye az Androidon
  • Ennek az 5 MOBA hősnek vérkapcsolata van, tudja
  • VESZÉLY! Ez a MOBA mobiljátékok függőségének 7 jele

A különbség a Mobile Legends, az AoV és a Vainglory között

Mielőtt rátérne a Mobile Legends, az AoV és a Vainglory közötti különbségekre, érdemes ezeket először elolvasni az egyes játékok háttere a. Gyere, azonnal hallgass!

Mobile Legends

Ennek a játéknak az indonéziai Moonton készítette a két másik rivális közül a legnagyobb rajongótábort. Sokan nem tudják, mielőtt a nevét Mobile Legends: Bang Bang-ra változtatta, ezt a játékot korábban elnevezték Magic Rush: Heroes Mobile, Legends: 5v5 MOBA.

Magát a Mobile Legends játékot a Moonton tette közzé 2016. július 11-én Android-ra és 2016. november 9-re iOS-re. Azóta ez a játék azonnal felkeltette a mobiljátékosok figyelmét.

Moonton Stratégia Játékok LETÖLTÉS

Arena of Valor

Minden régióban más néven szerepel, Indonéziában pedig elnevezik Mobile ArenaVégül a kiadó, a Tencent Games, világszerte egységesítette nevét, hogy a Valor Arénája legyen, vagy röviden AoV.

Ez a játék maga vonta el az indonéz játékosok figyelmét, mert olyan DC-képregényből adaptált hősei vannak, mint a Batman, a Superman, a Joker és a Wonder Woman. Maga ez a játék 2015. november 26-án jelent meg, és a Google Play a 2017-es legnépszerűbb játéknak nevezte.

2017 szeptemberében a Nintendo végül felkeltette az érdeklődését, és hivatalosan bejelentette, hogy a Valor Arénát is a Nintendo Switch konzolhoz hozza. Ez azért történik, hogy az AoV játékokat bárhol és bármikor játszhassák.

Garena RPG játékok LETÖLTÉS

Hencegés

Ezt a játékot 2014 novemberében adták ki, és először iPad-eszközökre szánták. Végül 2015 júliusában megjelent az Android verzió, és végül elterjedt az okostelefonokra. Amikor először bemutatták az iPhone 6 bemutatásakor, ezt a játékot azonnal lelkesen fogadták a látogatók.

Nem meglepő, ha pozitív választ kapunk a játékosoktól, mert a Super Evil Megacorp alapítója, aki valójában a Vainglory játék megalkotója, a Rockstar, a Riot, a Blizzard és az Insomniac veteránja.

Miután évek óta fenntartotta az egyvonalas stílust a 3v3-mal, a közelmúltban a Vainglory ugyanazzal a 3 vonalas 5v5 üzemmóddal rendelkezik, mint a többi rivális MOBA játék.

A Super Evil Megacorp stratégiai játékok LETÖLTÉS

A különbség a Mobile Legends, az AoV és a Vainglory

A három játék rövid bemutatása után ezúttal beszéljünk különbségek a Mobile Legends, az AoV és a Vainglory között. Gyerünk, nézzük meg!

1. Térképek

Valójában nincs különbség, amely túl feltűnő lenne a Maps-ben a fenti játékok mindegyikében. Azonban mindegyiknek megvan a maga sajátossága az egyes térképeken, például a dzsungel kúszásának és a kúszónövénynek a helye. Az egyes Maps nevek is különböznek, például a Sovereign's Rise for Vainglory, a Land Of Dawn a Mobile Legends és az Antaris az Arena of Valor számára.

2. Irányítás

Ha a Mobile Legends és az AoV is rendelkezik virtuális analóg ami megkönnyíti a játékot, ellentétben a Vainglory-val csap rendszer. A lejátszás során a csapvezérlésnek mindenekelőtt a precizitást kell előtérbe helyeznie, és a nagyobb képernyővel rendelkező okostelefonok nagyobb haszonnal járnak.

3. Tételvásárlási rendszer

Nem vásárolhat gondatlanul tárgyakat, bárhol is legyen a hős, amikor Vaingloryban játszik. A Mobile Legends-től és az AoV-től eltérően Önnek kötelező vásároljon tárgyakat a bázison vagy a dzsungel boltjában amelyek a dzsungel két oldalán vannak.

4. Attribútumok

A Mobile Legends és az AoV játékokban van egy attribútumok nevű rendszer, ahol növelheti a használni kívánt hős alapvető tulajdonságait. Ha az AoV-n Arcana, és magát a Mobile Legends-t emblémának hívják. Magában Vainglory-ban van valami, amit Tehetségnek hívnak, de csak Brawl Mode-ban használható, például Blitz vagy Battle Royale.

5. „Nagy szörny”

A különbség abban is rejlik, hogy minden egyes „nagy szörnyeteg” abban rejlik, hogy segítséget nyújt támadások formájában az ellenséges támaszpontok, buffok vagy tárgyak megvásárlásához szükséges pénz formájában. Magában Vaingloryban két "nagy szörny" van, nevezetesen Blackclaw, aki segít a torony elpusztításában, és Ghostwing, aki buffokat fog biztosítani.

Magában az ML-ben van egy Úr, aki segít elpusztítani az ellenség tornyát, és Turlte, aki pénzt ad. És az AoV-ben van Abyssal Dragon, aki pénzt ad, és a Dark Slayer, aki buffot ad minden hősnek.

Következtetés

Tehát ezek a különbségek, amelyeket a Mobile Legends, az AoV és a Vainglory játékokban tapasztalhatunk. Minden címnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, és természetesen minden játékosnak joga van kiválasztani, hogy melyik játékot játssza. De szerinted ami a legjobb játék? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!

Olvassa el a cikkeket is MOBA játék vagy más érdekes cikkeket a Febi Prilaksono.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found