3 módszer a csevegésre a Facebookon anélkül, hogy telepítenénk a Messenger alkalmazást az Android rendszerre

Bosszús, mert a Facebook Android alkalmazás arra kéri, hogy töltse le a Facebook Messengert, hogy megnyithassa az üzeneteket? Kövesse ezt a módszert, hogy túljárjon rajta

A gyorsan növekvő Facebook soha nem hagyja abba az új innovációk nyújtását. A Facebook egyik olyan újítása, amely meglehetősen idegesítő lehet, a Facebook Messenger, amelyet a Facebook-barátokkal küldött üzenetek megválaszolásának szentelnek. Az üzenetfunkció elválasztása a Facebook alkalmazástól nagyon sok Facebook-felhasználót idegesített, köztük Jakát is. Nos, ezúttal az ApkVenue ad 3 új módszer a Facebookon történő csevegésre a Messenger alkalmazás telepítése nélkül.

  • Csevegés a Facebookon anélkül, hogy megnyitná a Facebook Messenger Androidot
  • Hogyan lehet feltörni a Facebookot mások számára 2020 és tippek annak megakadályozására!
  • Kvóta, RAM és tárhely megtakarítása a Facebook Android alkalmazás használatakor

A Messenger teljes körű szolgáltatásokat kínál, a matricáktól a hívásokig. Sajnos a Messenger alkalmazásról ismert, hogy lemeríti az akkumulátort és lemerül a RAM. Plusz a Facebook arról is híres, hogy pazarló elemeket okoz. Nem bosszantó, ha mindkettőt egyszerre kell telepíteni?

Apps Browser Facebook, Inc. LETÖLTÉS

Hogyan cseveghetünk a Facebookon az Android Messenger alkalmazás nélkül

Azok számára, akiknek nagy a tárhelyük és a RAM, nem biztos, hogy alkalmazásokat kell telepíteniük Facebook és Hírnök egyszerre. De mi történik, ha az Androidon a tárhely és a RAM alig elég? Ezért az ApkVenue 3 módot kínál Önnek csevegés a Facebookon anélkül, hogy telepítenie kellene a Messenger alkalmazást.

1. A Facebook Chat Enabler használata

Képesnek lenni csevegés a Facebookon a Messenger telepítése nélkül használhatja Facebook Chat Enabler. A Facebook Chat Enabler segítségével újraaktiválhatja a funkciót csevegés Facebookon. A trükk, csak telepítse ezt az alkalmazást, majd aktiválja. Ha Android-alkalmazásában telepítve van a Messenger, ez az alkalmazás eltávolítja.

Mivel a legfrissebb Facebook alkalmazás beérkező levelek fülét törölték, akkor mikor fog csevegés, kattintson a Messenger ikonra. Később leszközvetlen a beérkező levelek nézetre. Érdekes módon ez a bejövő üzenetek megjelenítése a bejövő üzenetek megjelenítése a Facebook internetén, tehát megbízható és biztonságos.

Érdekelt? Töltse le az alábbi Facebook Chat Enablert:

AntaresOne Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

2. Használja a Disa-t

Disa egy androidos alkalmazás, amely minden tárolóba gyűjt minden üzenetet, amely az Androidjára érkezik. Disával láthatod csevegés a WhatsApp, SMS és csevegés Facebook egy alkalmazásban. Hogy válaszolhassak csevegés Facebook a Disa-n, nem kell telepítenie a Messenger alkalmazást. Elég Belépés a Facebook-fiókjával, akkor megteheti csevegés közvetlenül a Facebook-kapcsolatokhoz a Disa-n keresztül.

Használhatja a Disát a WhatsApp és az SMS csere alkalmazásaként is. És ismét: Disa friss megjelenése kényelmessé teszi a használatát.

Alkalmazások termelékenysége Disa.im LETÖLTÉS

3. Használja a Facebook Lite alkalmazást

A Facebook Lite használatával élvezheti a Facebook teljes funkcióit, beleértve a funkciókat is csevegés postaládán keresztül. Érdekes módon a Facebook Lite sokkal akkumulátor-hatékonyabb és RAM-fogyasztóbb, mint maga a Facebook alkalmazás. Szeretné tudni, hogy a Facebook Lite miben különbözik a szokásos Facebook-tól? Olvassa el a Kvóta, RAM és tárhely mentése című cikket a Facebook Android alkalmazás használatakor.

Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS

A Facebook Lite használatával válaszolhat csevegés a Facebookon anélkül, hogy külön telepítenie kellene a Messengert. További plusz, megjelenés csevegés a Facebook Lite-en ihlette a Messengert.

A meglehetősen nagy fájlmérettel és magas RAM-fogyasztással rendelkező Messenger telepítése helyett miért nem próbálhatja ki a fenti módszerek egyikét? Melyik utat részesíti előnyben? Jaka szereti használni a Disát, mert frissnek tűnik és különféle üzeneteket gyűjt össze egy alkalmazásban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found