hogyan lehet hozzáadni az Intel HD Vram-ot nehéz PC / laptop játékok lejátszásához

Ez természetesen képtelenné tesz minket játékra. Tehát hogyan adhatja hozzá az Intel HD VRAM-ot nehéz játékok játékához a számítógépén vagy a laptopján?

Az Intel HD az Intel APU-termékeinek iGPU-ja. A fejlesztést először 2010-ben vezették be. A gyors fejlődés még arra is késztette, hogy Intel Iris-vé fejlődjön.

Az Intel APU technológiájáról szólva az APU sorozathoz tartozó VRAM legnagyobb mennyisége csak 128 MB. Ez természetesen képtelenné tesz minket játékra. Tehát hogyan adhatja hozzá az Intel HD VRAM-ot nehéz játékok játékához a számítógépén vagy a laptopján? Gyere és nézd meg az alábbi beszélgetést!

  • Ez az olcsó processzor Rp. 850 ezerért egyenértékű egy Intel Core i5-tel!
  • Szivárgás! Ez a legújabb Intel Core i7 Kabylake teljesítmény
  • Nagy! Az AMD legújabb Rp. 5 millió CPU-ja kompenzálja az Intel Rp. 23 milliót

Az Intel HD VRAM hozzáadása nehéz játékok lejátszásához

Fotó forrása: Kép: Hexus

A jelenlegi VRAM az Intel HD-n valójában 64 GB-ig képes. Még sokkal nagyobb, mint az Nvidia GTX Titan X Pascal, amely 12 GB-os. Mielőtt megvitatnánk annak növelését, az ApkVenue először meg akarja mondani, hogyan működik ez az Intel HD VRAM.

A dGPU-n, az Intel HD-n, az APU-n vagy az iGPU-n lévő VRAM-tól eltérően a feldolgozáshoz használt CPU-ból RAM-ot vesz el. Vagy nevezhető megosztott memóriának. Tehát az Intel HD-n lévő VRAM mennyisége nagyban befolyásolja a RAM mennyiségét.

1. módszer: Adja hozzá az Intel HD VRAM-ot

Fotó forrása: Kép: Pvladov

Az Intel HD VRAM hozzáadásával kapcsolatban az valóban az alaplap gyártójától függ. Vannak, akik VRAM-méretbeállításokat biztosítanak a BIOS-ban, mások nem.

Ha a gyártás támogató. Ezután csak be kell lépnie a BIOS-ba, majd keresse meg a menüt a megosztott memória konfigurálásához. Rendezze el, ahogy akarja, majd kész. De ha erre nincs támogatás, akkor csak a gyártó adhatja át magát az automatikus beállításoknak.

2. módszer: Adja hozzá az Intel HD VRAM-ot

Fotóforrás: Kép: Mac Slow

A VRAM hozzáadásának következő módja a RAM hozzáadása. Ahogy az ApkVenue korábban elmondta, az APU rendszerben a VRAM mennyisége valóban a RAM mennyiségétől függ. Mivel a RAM CPU-ra és GPU-ra van osztva.

De ez megint nem mindig lehetséges. Az alaplap gyártójától függ. Van, aki RAM-ot ad hozzá, majd a VRAM felmegy, van, aki nem.

Következtetés

Az érthetőség megkönnyítése érdekében az ApkVenue itt a legfontosabb szempontokat az alábbiak szerint hozza meg.

  • Az Intel HD az Intel saját APU-jának iGPU-ja.
  • Az Intel HD felbontású VRAM nagymértékben befolyásolja a RAM mennyiségét. Mivel a RAM meg van osztva a CPU és a GPU (megosztott memória) között.
  • Az alaplap gyártójától függ. Vannak olyan alaplapok, amelyek a VRAM mennyiségét a BIOS-on keresztül állíthatják be, néhányuk nem.
  • Az alaplap gyártójától függ. A RAM hozzáadásával automatikusan növelheti a VRAM-ot. De néhány nem.
  • Ha az alaplapgyártó lezárta a VRAM értéket, akkor csak lemondhat. Hacsak nem akarja vállalni a maradandó károsodás kockázatát, ha nem sikerül módosítani a BIOS-t.
  • Növelheti az Intel HD VRAM memóriát minden típusú számítógépen / laptopon? Nem, ez az alaplap gyártójától függ.

Mi van, ha a VRAM túl nagy, így csökken a RAM-hely? Az Intel rendelkezik a Dynamic Video Memory Technology (DVMT) nevű technológiával. Ahol ezzel a technológiával automatikusan szükség szerint dinamikusan beállíthatja a megosztott memóriát.

Ha elegendő a VRAM, akkor akár a GTA V játékot is csak Rp. 800 ezer processzorral játszhatja le. Íme egy teljesítményvideó az Intel G4560 és az Intel HD 610 készülékekhez, a GTA V Low @ 720p 30FPS sebességgel.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát ezek az ApkVenue tippjei az Intel HD VRAM hozzáadásához. Mit gondol erről, hasznos? Hagyja meg véleményét a megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Intel vagy más érdekes írás Andalas fia.

Transzparens: GameSpot


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found