csalás!? Ez eltér az eredeti Windows Rp. 50 ezer és 1,5 millió Rp értéktől

A Windows 10 ára meglehetősen drága, a Microsoft Store-ban 1,5 millió körül van. De meglepő, hogy az indonéz piacon vannak olyanok, akik csak mintegy 50 ezer Rp-ért adnak el. Hogy lehet, csak ugyanaz vagy más?

A legjobb operációs rendszer a számítógépekhez, mégpedig a Windows. A legújabb verzió, jelenleg a Windows 10, hatékony operációs rendszernek bizonyult akár számítógép, akár táblagép számára.

A Windows 10 ára meglehetősen drága, a Microsoft Store-ban 1,5 millió körül van. De meglepő, hogy az indonéz piacon vannak olyanok, akik csak 50 ezer Rp körüli áron adnak el. Hogy lehet, csak ugyanaz vagy más?

  • Így készíthet könnyen hordozható Windows rendszert
  • Ne félj a vírusoktól! Itt van 5 ok a Windows használatának folytatására
  • ÓVAKODIK! A Windows végzetes hiányosságot talált, a Microsoft nem tudja kijavítani?

Ez eltér az eredeti Windows Rp. 50 ezer és 1,5 millió Rp értéktől

Fotó forrása: Kép: Trusted Reviews

Annak érdekében, hogy ne tévedjen, és annak megfelelően vásárolhasson, amire vágyik vagy amire szüksége van, az ApkVenue megpróbálja megmagyarázni mindkettőjüket. Nézzük meg a következőket ...

Eredeti Windows 10 Rp. 1,5 millió

Ha megnézed az árat Windows 10 Home keresztül Microsoft Store, az ára kb 1,5 millió IDR. Indonéziában több megbízható számítógép-üzlet is árul ezen az árkategórián.

A Windows 10 teljesen eredeti, a Microsoft-tól származó disztribúció szerint. Ha teljesen eredeti Windows 10-et szeretne vásárolni, akkor vásárolja meg ezt. Garantáltan a jövőben egyáltalán nem lesz probléma.

A továbbiakban az itt értékesített Windows 10 kiskereskedelmi típusú. Ami azt jelenti, hogy ez a licenc átvihető egy másik számítógépre, amennyiben csak egy számítógép van aktiválva. Például, ha régi számítógépét újra szeretné cserélni, akkor már nem kell megvásárolnia a Windows rendszert. Használhatja a régi Windows licencet.

Az eredeti Windows 10 Rp. 1,5 millió jellemzői:

  • A Windows kiskereskedelmi verziójának kell lennie.
  • Eladta a Microsoft hivatalos forgalmazói vagy viszonteladói.
  • Biztonságos a jövőig.

Windows 10 Original Rp. 50 ezer

Most térj el arra a részre, amelyre már vártunk. A Windows 10 50 000 IDR-ért különböző kereskedési webhelyeken található. De általában az árból indulnak ki 50 ezer IDR nak nek 500 ezer IDR.

Rendszerileg a Windows 10 valóban eredeti. Probléma nélkül csatlakozhat az internethez és csatlakozhat a Microsoft szervereihez. De szó szerint ez a Windows PIRÁLT! Általában azok számára, akik szeretnek informatikai projekteket játszani, ez gyakran így van.

A Windows 10-et illegálisan szerezték be, nem úgy, ahogy kellene. A Windows által eladott verziók maguk a kiskereskedelemtől az OEM típusig változnak. Legtöbbjük azonban OEM. Az OEM típus hiánya miatt csak egyszer telepítheti a számítógépre. Ezek után nem lehet.

Windows 10 Original Rp. 50 ezer jellemző:

  • Általában OEM verzióról van szó, de létezik kiskereskedelmi verzió is.
  • Nem hivatalos Microsoft forgalmazók vagy viszonteladók értékesítik.
  • A rendszerben eredetiként észlelik, de ha manuálisan végezzük az ellenőrzést, akkor figyelembe vesszük kalóz. Számos informatikai projekt játékosát sújtották az esetek az ilyen Windows miatt.

A Windows 10 Rp. 50 ezer, online aktiválható és eredeti. De sajnos ez olyan, mint a kalózkodás, mert a Windows 10 eredeti ára 1,5 millió IDR. Ne érts félre! Ja, ne felejtsd el olvasni a Windows-hoz kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: ShutterStock

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found