hogyan lehet a Windows 10-et 10 másodpercnél rövidebb ideig indítani

Maga a rendszerindításhoz a Windows 10 meglehetősen gyors, de van néhány mód arra, hogy még 10 másodperc alatt is felgyorsítsa a Windows 10 indítását.

Windows 10 a Windows verziója, amelyet manapság sok PC és laptop használó adaptál. Mivel a Windows 10 még mindig új, az interneten rengeteg tipp található a Windows 10-tel kapcsolatban, beleértve a Jalan Tikus Windows 10-hez kapcsolódó tippjeit is. A Windows 10 sok változást hoz a Windows korábbi verzióihoz képest, például a Start menü formáját, a feladatkezelő funkciókat és másokat, hogy a Windows 10 teljesebbé váljon a funkciók és funkciók szempontjából. Ha magát a rendszerindítást illeti, a Windows 10 meglehetősen gyors, de a Windows 10 rendszerindítását fel lehet gyorsítani.

  • A billentyűparancsok legújabb gyűjteménye a Windows 10 rendszerben
  • A Windows 10 Start menüjének módosítása Windows 7 rendszerre

A Windows 10 indításának felgyorsítása

  • Kattintson a jobb gombbal a menüre a Windows 10 alatt, majd válassza a lehetőséget Feladatkezelő

  • Belép az oldalra Feladatkezelő mint ez

  • Válassza a Tab lehetőséget üzembe helyezés tovább Feladatkezelő

  • Válasszon olyan szoftvert, amelyet nem használ a kikapcsoláshoz indításkor. Kattintson a jobb gombbal a fel nem használt szoftverre, és válassza a Letiltás lehetőséget. Az újraaktiváláshoz válassza az Engedélyezés lehetőséget.

  • Később a letiltott szoftver letiltott állapotú lesz

Erősen ajánlott letiltani minden olyan szoftvert, amely nem kapcsolódik a rendszerhez, mert az indításkor futó szoftver csökkentése növeli a Windows indítási sebességét. A Windows 10 gyorsabban és szoftver nélkül indul.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found