Hogyan lehet véglegesen törölni a michat-fiókot (legújabb 2020)

Unod már a MiChat játékát, és meg akarsz szabadulni a digitális lábnyomodtól? A következő cikkből megtudhatja, hogyan törölheti egyszerűen MiChat-fiókját véglegesen

Az otthoni tevékenységekhez kapcsolódó felhívások közepette, mint manapság, a chat-alkalmazások a legnépszerűbb lehetőségek a társasági életre. Annak ellenére, hogy a WhatsApp uralja ezt az ágazatot, számos más csevegőalkalmazás létezik, amelyek számos kiváló funkciót kínálnak.

Az egyik az MiChat, banda. Ez az alkalmazás lehetővé teszi új barátok és barátnők megtalálását a funkció segítségével Közeli. Sajnos a korlátozott hozzáférés és a felhasználók kis száma miatt hamar unatkozni fog.

Ha már nem akarja a MiChatot játszani, akkor a megfelelő cikket olvassa. Ebben a cikkben az ApkVenue megvitatja, hogyan lehet egyszerűen törölni a MiChat-fiókokat.

Mi a MiChat?

Mielőtt az ApkVenue belépne a fő beszélgetésbe, talán van köztetek olyan, aki nem ismeri a MiChat-ot. A MiChat egy ingyenes csevegőalkalmazás, amellyel kommunikálhat barátaival, családjával és barátnőivel.

Nem csak, új barátokkal is találkozhat, akik körülötted vannak, akár társat, bandát is találhatsz. Ettől eltekintve ez az alkalmazás sokkal könnyebb, mint a WhatsApp.

Letöltheti a MiChat-ot a Google Play Áruházból Android-felhasználók számára, vagy az App Store-ból iPhone-felhasználók számára. Ez az alkalmazás szintén ingyenes, banda.

Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS

Sajnos vannak negatív dolgok a MiChatban, bandában. Az ApkVenue nem javasolja azoknak, akik kiskorúak, hogy használják ezt az alkalmazást.

Az egyik oka annak, hogy sokan távol maradnak ettől az alkalmazástól, mert ezt az alkalmazást gyakran használják olyan negatív dolgokra, mint például az online prostitúció.

A mostanihoz hasonló ramadán hónap felé jó, ha távol tartjuk magunkat a negatív dolgoktól, és amennyire csak lehetséges, jutalmakra törekszünk. Lehetséges, hogy a MiChat-fiók törlése lehet az első lépés önmagának megtisztítására.

Hogyan lehet egyszerűen törölni a MiChat-fiókot

Annak ellenére, hogy a MiChat új barátkeresési funkciója nagyon hasznos, kár, hogy még mindig csak néhány felhasználó. Ha jobban belegondolunk, a sokkal népszerűbb Line chat alkalmazás is hasonló funkcióval rendelkezik.

Ha unja a MiChat használatát, akkor valóban törölheti ezt az alkalmazást a mobiltelefonjáról. Sajnos a regisztrált fiókját önmagában nem töröljük.

Hogy őszinte legyek, nincs olyan funkció, amely lehetővé tenné számunkra, hogy azonnal töröljünk egy MiChat-fiókot, mint például a Facebook. Az alábbiakban azonban kipróbálhat néhány módszert, banda.

Ja, igen, ha Ön is keresi a MiChat Lite fiók törlésének módját, akkor ezt a módszert is használhatja.

1. Hogyan lehet törölni a MiChat-fiókot a profil módosításával

Az első megoldás a MiChat-fiók törlésére a cserélje ki profilját hamis adatokkal hogy amikor fiókja megjelenik a keresési listában, mások nem ismerik fel ezt a fiókot az Önéként.

 • Nyissa meg és futtassa a MiChat alkalmazást.

 • Ha valaha is csevegett ezen az alkalmazáson keresztül, törölje az összes csevegési előzményt néhány pillanat megnyomásával a csevegésen, majd válassza a Csevegés törlése lehetőséget. Ennek célja a MiChat összes digitális nyomának törlése.

 • Ezután lépjen be ismét a főmenübe. Ezután kattintson a fülre Nekem.

 • Kattintson a fotót mutató ikonra a profiloldalra történő belépéshez. Minél kreatívabban változtassa meg személyes identitását. Megváltoztathatja a fényképet és a nevet kedvenc anime karakterével.

 • Megváltoztathatja a nemet az alkalmazásban, a MiChat azonosítót, a hobbikat, a régiót és az összes olyan funkciót, amely kifejezetten leírhatja Önt.

 • Ha végzett, visszatérhet a menübe.

 • Csakúgy, mint a WhatsApp, a Facebook és az Instagram, a MiChat is rendelkezik megnevezett funkcióval Pillanatok ahová mindent elküldhet, amit csak akar, beleértve a fényképeket, szövegeket, videókat és egyebeket.

 • Törléséhez lépjen a főoldalra, majd válassza a fület Pillanatok. Nyomja meg egy pillanatra a bejegyzését, majd válassza a törlés lehetőséget. Ha címlapfotót használ, ne felejtse el kicserélni azt sem.

 • Miután kiléptette a személyazonosságát a profiljából, itt az ideje megakadályozni, hogy mások felfedezzék profilját. Annak ellenére, hogy személyazonosságát ilyen módon megváltoztatták, az a személy, aki elmentette a számát, továbbra is láthatja fiókja valódi személyazonosságát.

 • A trükk az, hogy rákattint a fülre Nekem, majd válasszon egy lehetőséget Magánélet.

 • Az Adatvédelem oldalon erősítse meg az opciót Keressen meg a MiChat ID alapján és Keressen meg telefonszám alapján kikapcsolásához csúsztassa a gombot a két opciótól jobbra.

 • Annak biztosításához, hogy az összes csevegési előzmény törölve legyen, menjen vissza a menübe Nekem, majd válasszon egy lehetőséget Beállítások.

 • Kattintson a menüre Beszélgetések, majd válassza a lehetőséget Beszélgetési előzmények törlése.

 • A MiChat-fiók törlésének utolsó lépése Kijelentkezés a számláról. A trükk a fül megnyitása Nekem, nyissa meg az opciókat Beállítások, majd válassza a lehetőséget Kijelentkezés.
 • Kijelentkezés után biztonságosan törölheti a MiChat alkalmazást.

2. Hogyan lehet véglegesen törölni a MiChat-fiókot

Ha nem érzi magát biztonságban a fenti módszer használatával, kövesse a MiChat-fiók végleges törlésének következő módját. Ily módon nem feltétlenül 100% -ban sikeres, de nincs semmi baj, amit megpróbálhatsz.

MiChat-fiókjának végleges törléséhez próbálja meg készítsen e-mail alkalmazást a fiók törlésére elküldte a MiChat súgónak, amely rendelkezik e-mail címmel [email protected].

El kell magyaráznia a MiChat-fiók törlésének okát. Ezenkívül az ApkVenue azt javasolja, hogy küldjön egy e-mailt angolul, banda.

Miután választ kapott a MiChat-tól, kövesse a fiók törléséhez kapott utasításokat. De ne számítson sokat, mert a MiChat ritkán válaszol az e-mailekre.

Ez Jaka cikke arról, hogyan lehet véglegesen törölni a MiChat-fiókot. Remélhetőleg a fenti cikk segíthet, banda!

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el megjegyzéseket hagyni a rendelkezésre álló oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba