elfelejtette az apple icloud jelszavát? így lehet visszaadni

Elfelejtette az iCloud jelszavát iPhone vagy iPad készülékén? Az ApkVenue a legbiztonságosabb módja a jelszó visszaállításának, amikor elfelejtette az iCloud jelszavát. (Frissítve 2020)

Azok számára, akik rendelkeznek Apple termékekkel, ismernie kell iCloud. Az iCloud az Apple termékekkel két dolog, amelyet nem lehet elválasztani egymástól.

Az elfelejtett iCloud jelszó komoly problémát jelenthet az Apple termék felhasználói számára. Ha elfelejtette az iCloud-fiók jelszavát, és vissza szeretné állítani, úgy tűnik, hogy kipróbálhatja a következő módszereket.

Tehát az ApkVenue előkészítette azokat a lépéseket, amelyeket meg kell tenni, amikor elfelejtette az iCloud jelszavát. Az alábbiakban bemutatjuk az elveszett vagy elfelejtett iCloud-fiók helyreállításának teljes útmutatóját.

Hogyan lehet kinyitni az iCloud Elfelejtett jelszavát

Mi az iCloud? Az iCloud egy szolgáltatás felhő az Apple készítette, amely 2011. június 6-án jelent meg San Franciscóban.

Az iCloud lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fényképeket, zenét, videókat és egyéb dokumentumokat szinkronizáljanak iPhone-okkal, iPad-ekkel, iPod-okkal és más Apple által készített termékekkel.

Mivel az egyik legfontosabb dolog az Apple felhasználók számára, az iCloud jelszavának elvesztése természetesen nem jó dolog. Itt van egy útmutató az elveszett vagy elfelejtett iCloud-fiók jelszavának helyreállításához.

Az Apple iCloud-fiók jelszavának visszaállítása

Többféle módon teheti meg, amikor elfelejti az iCloud jelszavát, és újra hozzáférni szeretne hozzá. Ezeket a különféle alternatívákat az Apple szándékosan készíti el, hogy megkönnyítse a felhasználóinak.

Ezúttal az ApkVenue többféle módon is megvitatja az iCloud megnyitását, amely elfelejtette a jelszót ebben a cikkben, és csak ki kell választania, hogy melyik módszer a legkönnyebb és legpraktikusabb használni.

Mivel az iCloud szolgáltatás, amelyhez hozzáfér, integrálva van az Apple ID azonosítóval, ha elfelejtette az iCloud jelszavát, ez megegyezik az Apple ID jelszavának elfelejtésével.

Ezért a jelszót elfelejtő iCloud megnyitása közvetett módon metszi az Ön által használt Apple ID-t.

Hogyan lehet visszaállítani a fiókhozzáférést Elfelejtette az iCloud jelszavát a böngészőn keresztül

Az ApkVenue első megosztási módja, amikor elfelejti az iCloud jelszavát, az Apple szolgáltatásainak használata, amelyek böngészőn keresztül érhetők el.

Annak ellenére, hogy böngészőn keresztül érhető el, van néhány további utasítás, amelyet e-mailben vagy más végrehajtott biztonsági beállításokkal kell betartania.

Itt vannak azok a lépések, amelyeket be kell tartania, amikor elfelejti az iCloud jelszavát, és vissza szeretné állítani azt a böngészőn keresztül.

  • 1. lépés - Nyissa meg a //iforgot.apple.com/password/verify/appleid oldalt az Apple eszköz böngészőjén keresztül.

  • 2. lépés - Adja meg az Apple azonosítóját vagy e-mail címét a megadott mezőkben a további utasítások megnyitásához.

  • 3. lépés - Az Apple ID sikeres megadása után kattintson a jelszó visszaállítása lehetőségre, majd kattintson a gombra folytatás.

  • 4. lépés - Számos lehetőség áll rendelkezésre a használt jelszó visszaállítására, az ApkVenue azt javasolja, hogy válasszon egy lehetőséget Kérjen e-mailt, hogy e-mailt kapjon a jelszó megváltoztatásáról.

  • 5. lépés - Nyissa meg a bejövő e-mailt az Apple-től, kattintson a Jelszó visszaállítása elemre, és kövesse az utasításokat a jelszó megváltoztatásához.

Az Apple csapat által az utasítások teljesítéséig követve az Apple ID-fiókod megváltoztatja a jelszót és meg kell Bejelentkezés vissza.

Amikor sikeres lesz Bejelentkezés A használt eszközhöz ismét hozzáférhet az iCloud szolgáltatáshoz, elfelejtve az előző jelszót.

Hogyan nyitható meg egy Apple-fiók, amely elfelejtette az iCloud jelszavát a Find My iPhone alkalmazáson keresztül

Az iCloud-jelszó elfelejtésekor a második módszer az, hogy használja a hivatalos Apple alkalmazást, a Find My iPhone nevet.

Ezt az alkalmazást biztonsági alkalmazásként hozták létre, amely képes nyomon követni iPhone tartózkodási helyét, és az Apple ID jelszavának megváltoztatására is használható, ha elveszíti iPhone készülékét.

Íme néhány lépés, amelyet meg kell tennie az adatok eléréséhez, amikor elfelejtette az iCloud jelszavát.

A módszer használatához egy másik Apple eszközt kell használnia, amely nem használható olyan eszközön, amely elfelejtette az iCloud jelszavát.

  • 1. lépés - Töltse le és telepítse a Find My iPhone alkalmazást.

  • 2. lépés - Nyissa meg a Find My iPhone alkalmazást, és adja meg az Apple ID-t, amely elfelejtette a jelszót.

  • 3. lépés - Típus Elfelejtette az Apple azonosítóját vagy jelszavát és kövesse a következő lépéseket az alkalmazás utasításainak megfelelően.

Ezt az egy módszert akkor használhatja, amikor más Apple-eszközökhöz van hozzáférése, és ha még nem rendelkezik az első módszerrel, akkor az alkalmasabb lehet az Ön számára.

A második módszerben használt alkalmazás a hivatalos Apple alkalmazást használja, így nem kell aggódnia az adatai biztonsága miatt.

Ez egy egyszerű módja az elveszett vagy elfelejtett Apple iCloud-fiók helyreállításának. Ezt a két módszert szándékosan vitatják meg, hogy jobb összehasonlítást kapjon.

Az Apple ugyan kínál alternatív módot az elfelejtett iCloud-fiók jelszavának visszaállítására, de jó ötletbiztonsági mentés jelszavát bizonyos dokumentumokban.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk hasznosak lehetnek, és ha továbbra is zavart, kérdezzen a megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét!