5 módszer a fényképek egyszerre történő gyors törlésére

Van egy csomó gyalázatos fotó az FB-n? Így könnyedén törölheti a fényképeket a Facebookról az alkalmazáson keresztül vagy alkalmazás nélkül (Update 2020)

Mint az egyik legnépszerűbb közösségi média, amely hosszú ideje létezik, természetesen rengeteg fotónk van szétszórva a fiókban Facebook. Akár a fotód feltölteni egyedül, valamint a bent tartózkodókcímkék barátok és rokonok által.

A sok fotó közül nem kevés a fotók szégyenteljesek aka kínos, és most el akarja távolítani. Néhány ember számára még az összes fotót is törölni akarja a Facebook-járól.

Ezért ezúttal az ApkVenue ad tippeket a következőkkel kapcsolatban hogyan lehet fotókat törölni az FB-n (Facebook) tartósan. Mint például hogyan? Gyerünk, lásd teljes mértékben ebben a cikkben.

Fotók törlésének módjai az FB-n (Facebook) véglegesen

Ebben a cikkben az ApkVenue megmondja, hogyan lehet fotókat törölni a Facebookon. Kezdve az álnevek egyesével történő szelektív törlésétől az összes fénykép törléséig.

Az ApkVenue nemcsak az alkalmazás révén készített alternatívákat hogyan lehet törölni az összes fotót a Facebook-on a böngészőn és az FB Lite alkalmazáson keresztül is.

Fotók gyors törlése az FB-ről mobilon (alkalmazás)

Először is az ApkVenue megmondja, hogyan törölheti a fotókat a Facebook-on a Facebook alkalmazás segítségével. Ez a módszer meglehetősen egyszerű és csak kevesebb, mint 1 percet vesz igénybe.

Itt vannak a lépések:

 • 1. lépés: Töltse le a Facebook alkalmazást a mobiltelefonjára, ha még nem rendelkezik vele. Az ApkVenue a következő linken keresztül töltheti le:
Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS
 • 2. lépés: Telepítse később az alkalmazást Belépés a Facebook-fiókod használatával.

 • 3. lépés: Bejelentkezés után lépjen az alkalmazás főoldalára. Kattintson a profilfotójára az FB profil megnyitásához.

 • 4. lépés: A profil oldalon, tekercs amíg le nem találja Fotók. Kattintson a gombra.

 • 5. lépés: Döntse el, mely fotókat szeretné törölni. Ha már van, kattintson a fényképre a.

 • 6. lépés: Kattintson arra a menü gombra 3 pont szimbólum a jobb felső sarokban. Ezután válasszon egy lehetőséget Fotó törlése a fénykép törléséhez.

Hogyan lehet gyorsan törölni a fényképeket az FB-ről egy böngésző segítségével

Ha véletlenül laptopot vagy PC-t használ, akkor nem kell unnia a mobiltelefon kinyitását a követéshez hogyan lehet törölni az FB profilfotóját.

Tudja, hogy fotókat közvetlenül is törölhet Facebook oldal. Kíváncsi vagy, hogyan? Gyerünk, nézd meg, bandázz!

 • 1. lépés: Nyissa meg a számítógépére vagy laptopjára telepített böngésző alkalmazást. Az ApkVenue használatát javasolja Google Chrome, banda. Itt az ApkVenue megadja a letöltési linket:
Google Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS
 • 2. lépés: A telepítés után nyissa meg a Google Chrome alkalmazást, majd írja be a címet Facebook (//www.facebook.com/) oszlopban Címsor. nyomja meg Belép hogy megnyissa az oldalt.

 • 3. lépés: Jelentkezzen be az FB fiókjával. A főoldalon kattintson a gombra nyíl ikonra lefelé mutatva a jobb felső sarokban, majd válasszon egy lehetőséget Lásd a profilodat.

 • 4. lépés: A profil oldalon kattintson a fülre Fotók fotógyűjtemény megnyitásához az FB-fiókján. Ezután válassza ki a törölni kívánt fotókat.
 • 5. lépés: Kattintson a fotóra a teljes méret megnyitásához. Ezután kattintson a gombra pont ikon 3 a jobb felső sarokban kattintson a lehetőségekre Fotó törlése a fénykép törléséhez.

Fotók törlése az FB-ről egyszerre (album)

Szóval, mi van akkor, ha egyszerre több fotót szeretne törölni az FB-ről? A fenti módszer használata természetesen nagyon bonyolult, mert egyesével kell kiválasztani a fényképeket.

Nos, ily módon az ApkVenue megtanít hogyan lehet gyorsan törölni a fotókat az FB-n, mégpedig a bent lévő fényképek törlése album egyszerre.

Ehhez a módszerhez megteheti az alkalmazásban vagy a böngészőben. Az oktatóanyaghoz azonban az ApkVenue bemutatja, hogyan lehet gyorsan törölni a képeket az FB-ről egy böngésző segítségével.

 • 1. lépés: Nyisd ki profil FB, majd válassza a fület Fotók.

 • 2. lépés: Válassza a fület Album, majd válasszon egy albumot, amelynek összes fotóját törölni szeretné.

 • 3. lépés: Győződjön meg arról, hogy az album olyan album, amelyet maga készített. Nem törölheti mások által létrehozott albumokat.

 • 4. lépés: Kattintson a gombra pont ikon 3 a jobb felső sarokban kattintson a lehetőségekre Album törlése az album törléséhez. Fotóit egyszerre töröljük.

Fotók törlése az FB Lite-ről

FB Lite vagy Facebook Lite egy alternatíva azok számára, akik burgonya mobiltelefonokat használnak, de simán szeretnének tudni Facebookolni. Az FB Lite kvótában is hatékonyabb, tudod.

Nos, az ApkVenue most azt akarja megtanítani, hogyan lehet az FB Lite-en azonnal törölni a fotókat. Hogyan kell? Kövesse a végéig, banda!

 • 1. lépés: Töltse le az FB Lite alkalmazást az ApkVenue által alább megadott módon:
Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS
 • 2. lépés: Telepítse az FB Lite alkalmazást, majd nyissa meg, hogy bejelentkezhessen a fiókjával.

 • 3. lépés: A főoldalon kattintson a profilfotójára az FB profil megnyitásához.

 • 4. lépés:Tekercs addig, amíg meg nem találja a Fotókat. Kattintson a gombra.

 • 5. lépés: Keresse meg a törölni kívánt fotót. Győződjön meg arról, hogy a fotó olyan fotó, amelyet maga töltött fel.

 • 6. lépés: Kattintson a kép nagyításához. Ezután kattintson a gombra 3 pont ikon a jobb felső sarokban. Válassz egy lehetőséget Töröl a fénykép törléséhez.

Fotók törlése mások FB-jéről (címkék törlése)

A Facebook rendelkezik olyan funkcióval, amelyen keresztül mások fényképeit mentheti címkék. Ha mások megcímkéznek, a fotó megjelenik a profilodon.

Valójában ez nem egy módja annak, hogy fényképeket töröljünk valaki más FB-járól, hanem hogy töröljük a címkét, hogy a fénykép ne jelenjen meg az FB-n. Itt vannak a lépések:

 • 1. lépés: Nyissa meg a Facebook alkalmazást vagy böngészőt.

 • 2. lépés: Nyissa meg a profilját, majd keresse meg a lapot Fotók.

 • 3. lépés: A Fotók menüben válassza a lehetőséget Fotók rólad. Kattintson arra a fotóra, amelyhez el szeretné távolítani a címkét.

 • 4. lépés: Kattintson 3 pont ikon a fénykép jobb felső sarkában. Ezután válasszon egy lehetőséget Címke eltávolítása hogy eltávolítsd a fényképet a profilodról.
 • 1. lépés: Ne feledje, hogy ez a fotó nem lesz véglegesen törölve. Ez a fotó azon személy profilján marad, aki megcímkézett. Csak ez a fotó már nem jelenik meg a profilodon.

Ez az hogyan lehet fotókat törölni a Facebook-on tartósan és azonnali módon. Most már nem kell bajlódnia az összes kínos álneves fénykép törlésével, amelyek valaha is léteztek a Facebook-fiókjában.

Találkozunk újra a következő Jalantikus cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Bemutató vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba