5 legjobb androidos alkalmazás ingyenes filmek és tévésorozatok nézéséhez (2. rész)

Szeretne tévésorozatokat vagy filmeket nézni? Nézze meg ezt az 5 alkalmazást, hogy TV-sorozatokat és filmeket nézhessen az Android okostelefonon, amelyet az ApkVenue választott!

Néz olyan tevékenység, amelyet a legtöbb ember nagyon népszerű. Legyen szó tévésorozatokról vagy filmnézésről, a legtöbb ember szabadidejében gyakran keresi kedvenc tévésorozatát vagy filmjét, amelyet egyedül vagy szeretteivel együtt nézhet meg. Jelenleg sokan vannak Alkalmazás nézni, amely lehetővé teszi számunkra a használat használatát számítógépes eszközök vagy Android okostelefonok.

Nos, ezúttal az ApkVenue számos alkalmazást megvitat, amelyekkel kedvenc tévésorozatait és filmjeit nézheti az Android használatával. Természetesen az alkalmazás, amelyet az ApkVenue ezúttal megvitat, ingyenes és teljesen legális alkalmazás, így nem kell félnie Szerzői jogi problémák. Ezenkívül az ApkVenue által megvitatott alkalmazásoknak minden bizonnyal megvannak a maguk előnyei, amelyek más hasonló alkalmazásoknál nincsenek. Szeretne tudni bármit is? Nézze meg a részleteket.

  • 6 legjobb alkalmazás TV-nézéshez Android telefonon
  • 10 legjobb online TV alkalmazás Androidra és PC-re 2020-ban, ingyenes!
  • Hogyan lehet ingyenesen nézni a tengerentúli tévécsatornákat egy Android telefonon

5 legjobb Android-alkalmazás ingyenes filmek és tévésorozatok megtekintéséhez (2. rész)

1. Terrárium TV

Fotó forrása: Fotó: Terrárium TV

Terrárium TV egy olyan alkalmazás, amely a legújabb tévésorozatokat és filmeket nézi androidos okostelefonján. Alkalmazás, amely csak néhány hete jelent meg funkciót kínál folyam és minőségi minőségben töltse le kedvenc tévésorozatát és filmjeit 1 080 p mint a népszerű sorozat Trónok játéka, Walking Dead, Homeland, és még sok más. Ami a filmeket illeti, mindig élvezheti a legfrissebb videominőségű filmeket, amelyeket folyamatosan frissítenek, mint a filmeket Szépség és a fenevad, csillagközi, kezdetektől fogva, és még sok más.

Fotó forrása: Fotó: Terrárium TV

Maga a Terrarium TV is technológiát használ ponttól-pontig így minden streaming tevékenység ezzel a Terrarium TV-vel teljesen legális, hacsak nem videofájlok megosztása aki nézte vagyfeltölteni-övé. Ettől eltekintve a Terrarium TV is támogatja több mint 20 típusú felirat.

2. Cinema Box HD

Fotó forrása: Fotó: Cinema Box HD

Cinema Box HD egy olyan alkalmazás olyan tévésorozatok és filmek nézésére, amelyek nem kevésbé remekek, mint a Terrarium TV. Alkalmazás, amely szintén testvére Playbox HD Streaming és letöltési funkciókat kínál különböző népszerű tévésorozatokhoz, mint pl Trónok játéka, légió, és még sok más.

Fotó forrása: Fotó: Cinema Box HD

Míg a filmeknél megnézhet olyan kiváló osztályú filmeket, mint pl Deadpool, Logan, Most látsz engem 2, és még sok más, és természetesen ne felejtsük el, hogy filmeket is letölthetünk ezzel az alkalmazással. Emellett nézni is lehet western animációs film (rajzfilm) és különféle népszerű japán animációs filmek (anime), különösen az animációs filmek kedvelői számára. Ez az alkalmazás is rendelkezik csatorna az MV megtekintésére (zenei videó) híres énekesektől és zenekaroktól, mint a YouTube-on.

3. Mega Box HD

Fotó forrása: Fotó: Mega Box HD

Mega Box HD hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Terrarium TV és a Cinema Box HD. Ez az egy alkalmazás lehetővé teszi különféle tévésorozatok és filmek közvetítése népszerű, hogy tetszik az Avengers sorozat és a Star Wars sorozat.

Fotó forrása: Fotó: Mega Box HD

Mi különbözteti meg ezt az alkalmazást a két korábbi alkalmazástól szűrőrendszer amely lehetővé teszi a tévésorozatok és filmek kiválasztását a népszerűség és a minősítés szintje alapján. Ezen felül kiválaszthatja a megtekintés műfaját is az Ön igényei szerint az alkalmazás jobb felső sarkában található opció kiválasztásával.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Flipps TV

A fénykép jóvoltából: Fotó: Flipps TV

Flipps TV egy film és zenei videó streaming alkalmazás már elérhető 2014-től eltekintve egy szám megtekintésétől mainstream filmek amelyet sokan ritkán ismernek, látvány formájában is kaphat egyedi videoklipek és élő sportesemények.

A fénykép jóvoltából: Fotó: Flipps TV

Nem csak, hogy hírszerelmesek számára különféle híreket kaphat megbízható forrásokból, például A BBC és a Washingtong Post, kiegészítve a hírekkel kapcsolatos videókkal.

5. Tubi TV

Fotó forrása: Fotó: Tubi TV

Tubi TV egy olyan streaming alkalmazás Android okostelefonokon, amely különféle mainstreamellenes tévésorozatokat és filmeket kínál, amelyeket mások nem ismernek klasszikus stílusban. Emellett neked horrorfilm szerelmese és szadista szempontból a Tubi TV a helyes választás, mert vannak különféle mainstreamellenes horrorfilm és szörnyű, amelyet ez az egyetlen alkalmazás nyújt.

Fotó forrása: Fotó: Tubi TV

Nem csak, de meg is kaphatja különféle tévésorozatok és filmek, amelyeket nem fognak megszerezni a Netflix-en és számos anti-mainstream filmajánlat a felülvizsgálat az egyik filmkritikus oldal legjobbja, nevezetesen rohadt paradicsomok.

Ez volt az 5 alkalmazás ingyenes tévésorozatok és filmek megtekintésére legjobb választás Jaka. Sok szerencsét! Csak egy javaslat, ne felejtsen el sok adatcsomagot elkészíteni, hogy nézés közben ne szakadjon meg az út közepén. A probléma az, hogy az ApkVenue által korábban említett alkalmazások némelyike ​​támogatja a videó minőségét 1080p-ig, igaz? Ne felejtsd el Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban az Ön tapasztalata ezen alkalmazások használatában.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found