5 kamera alkalmazás, amely támogatja a nyers formátumot androidon

Nem minden androidos okostelefon rendelkezik olyan fényképezőgéppel, amely RAW formátumban képes fényképeket készíteni. Tehát íme 5 kameraalkalmazás, amely támogatja az RAW formátumot az Android rendszeren.

Most az okostelefonok kezdenek megjelenni olyan kamerákkal, amelyek RAW formátumban képesek fotókat készíteni. Mint ismeretes, a RAW formátumú fényképeknek több előnyük van feldolgozásuk során, mint a JPEG formátumban. Azonban nem minden androidos okostelefon rendelkezik olyan fényképezőgéppel, amely képes RAW formátumban fényképezni. Nos, itt van 5 kameraalkalmazás, amelyek támogatják a RAW formátumot Androidon.

  • 7 legújabb Android áttetsző kameraalkalmazás, valóban tudsz?
  • Doyan Selfie? Ez az alkalmazás még szaftosabbá teheti a szelfiképeket
  • 4 legjobb Android fényképezőgép alkalmazás a fotószerkesztéshez

Miért nincs minden Android okostelefon felszerelve ezzel a képességgel? Mivel a RAW formátum sok helyet foglal el annak tárolására, emellett a hétköznapi felhasználók szeme úgy fogja érezni, hogy a JPEG formátumú fotók elég jók.

5 fényképezőgép-alkalmazás, amely támogatja a RAW formátumot az Android rendszeren

1. FV-5 kamera

Val vel FV-5 kamera, akkor egy olyan kezelőfelülettel kell szembenéznie, amely DSLR fényképezőgépnek tűnik. Az alkalmazás használatával megtalálja a kamera kézi vezérlését. A Camera 360 alkalmazással ellentétben, amely sok felvételi módot biztosít a könnyebbség érdekében, a Camera FV-5 csak manuális beállításokat kínál, így rugalmasabban kezelheti őket, így jó fényképeket készíthet.

FlavioNet Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

Ennek az alkalmazásnak két változata létezik, nevezetesen a Lite és a Pro az 49 560 IDR-hez. A Pro verzióban olyan funkciót kap, amely lehetővé teszi fényképek RAW formátumban történő elkészítését.

2. AZ kamera - kézi Pro Cam

Szinte ugyanaz, mint a Camera FV-5, az alkalmazás kézi beállításokat is biztosít a maximális képeredmény elérése érdekében. A különbség az AZ kamera szolgáltatásokat nyújt RAW képek ingyen. Még így is frissítés az alkalmazáson keresztül a Pro verzióhoz funkciókat kaphat korlátlan videó rögzítése, élő hisztogram, és így tovább.

Fotó- és képalkotó Hecorat Camera Apps LETÖLTÉS

3. Jobb kamera

Elmondható, hogy Egy jobb kamera valóban a legjobb kameraalkalmazás az Android-on. Ez a fényképezőgép alkalmazás különféle felvételi módokat biztosít, amelyeket szükség szerint használhat. Annak ellenére, hogy létezik ingyenes verzió, a Pro verzió befizetésével számos további funkciót kap. Sajnálatos A RAW kép funkció csak néhány eszközt támogat. Ettől eltekintve az A Better Camera nagyon használható, köszönhetően a módoknak Előre lőtt, HDR +, Éjszakai mód, nagy felbontású panorámák, tárgy eltávolítása, és így tovább.

Apps Photo & Imaging Almalence LETÖLTÉS

4. Mi2raw kamera

A következő az Mi2raw ami valójában jól működik RAW-fotók előállításához. Ez az alkalmazás ingyenes, de sajnos csak néhány Android-eszköz támogatja ezt, például a Xiaomi Mi2, Mi3, LG G2 és a OnePlus One. Ha az okostelefon nem támogatott, akkor jobb, ha nem telepíti, mert nem nyílik meg.

Apps Photo & Imaging MaGin LETÖLTÉS

5. Manuális kamera

Kézi kamera majdnem ugyanaz, mint az 1. és 2. szám, amint a neve is mutatja, ez az alkalmazás tapasztalatokat nyújt a kézi üzemmód használatáról a fényképezőgépen. Annak érdekében, hogy olyan kezelőszervek megjelenítésével nézzen szembe, mint egy DSLR fényképezőgépen. Ez az alkalmazás azonban megegyezik a 3. és a 4. számmal is, ahol ez az alkalmazás csak az általa támogatott eszközöket támogatja. Telepítse a Manuális fényképezőgép-kompatibilitást, hogy megtudja, okostelefonja támogatja-e a Kézi kamerát vagy sem.

Fotó- és képalkotó alkalmazások Geeky Devs Studio LETÖLTÉS Fotó- és képalkotó alkalmazások Geeky Devs Studio LETÖLTÉS

A RAW formátumú fényképeket tiszta fájloknak tekinthetjük, így később a későbbiekben tetszés szerint mentheti és feldolgozhatja őket. Emlékszel akkoriban, amikor a film korában voltál? Talán ismeri a fotó közhelyét / negatívumát, amely fontos ahhoz, hogy újra, újra és újra kinyomtatható legyen. Jól A RAW fájlokat úgy lehet elképzelni, mint egy fotó kliséit / negatívumait.

Tehát szokásunk legyen RAW fájlokat készíteni minden fotóból pillanat fontos a mindennapi életben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found