beleértve a Microsoft Paint alkalmazást is, ezek 4 kötelező alkalmazás a számítógépet nem ismerő emberek számára

Számos egyéb alkalmazás, köztük a Paint is kötelező program, amelyet kipróbálhatunk vagy lejátszhatunk, amikor először megismerjük a számítógépeket. Azok, akik a 90-es években születtünk, és általános iskolában tanulunk először számítógépet, bizonyára nagyon jól ismerik a négyet

A Microsoft Paint eltávolításáról szóló hír elég sok embert elszomorított. Ennek oka, hogy a Paint egyike a legendás alkalmazásoknak, amelyek már régóta léteznek, és ezek közé válnak kedvenc játszani, különösen azok számára, akik csak ismerkednek és tanulnak számítógépeket.

Az ApkVenue-nak csak a számítógépes tanulásról van szó, számos más alkalmazással, beleértve a Paint-et is „kötelező” alkalmazás, amelyet kipróbálhat vagy lejátszhat, amikor először megismeri a számítógépeket. Azok számára, akik a 90-es években születtünk és az általános iskolában tanulunk először számítógépet, bizonyára nagyon jól ismerjük az alábbi négy alkalmazást.

  • Kötelező jelentkezés hackerek számára! Ez az 5 legjobb hacker alkalmazás az Androidon
  • 10 tiltott Android-alkalmazás a böjt hónapban, csábító hit!

Ez 4 „kötelező” alkalmazás az új emberek számára, hogy ismerjék a számítógépeket

1. Microsoft Word

Fotó forrás: Forrás: lifehack.org

Az első dolog, amit egy számítógép-tanár megtanít, természetesen a számítógép be- és kikapcsolásán kívül gépelje be a dokumentumokat a Microsoft Word használatával. Igen, a számítógépes tanárok általában azt mondják nekünk, hogy ezt az alkalmazást használjuk hivatalos levelek készítéséhez. Bár a gyakorlatban sokan klassz gépelni, ahogy szeretik.

2. Microsoft Paint

Fotó forrás: Forrás: Earth Touch

A Microsoft Paint egy tároló minden kreativitás helyőrzője éppen a számítógépeket tanultuk. Unod már a gépelést, általában a Paint oldalhoz fordulunk, hogy csak ingyenes rajzot kapjunk, és kipróbáljuk a rendelkezésre álló különféle eszközöket.

3. Internet Explorer

Fotóforrás: Forrás: Lifewire

Most, hogy tudunk egy keveset a számítógépekről, majd meghallgatjuk az internetet, rákapcsolódunk fedezze fel a virtuális világot az Internet Explorer segítségével. Általában a Google megnyitása és a keresett szó villámgyors megtalálása csodálkozott bennünk abban az időben.

4. Játékok

Ettől eltekintve számos olyan játék is létezik, amelyeket biztosan először játszottunk számítógéppel. Íme három közülük:

  • Szoliter
Fotóforrás: Forrás: Terület

Kártyajátékok, amelyek ma is léteznek. Általában akkor leszünk boldogok, ha megnyerjük a játékot, majd megjelennek a tűzijáték és a leeső kártyák hatása.

  • Aknakutató hajó
Fotóforrás: Forrás: WikiHow

A pasziánszhoz hasonlóan ez a játék a mai napig is halhatatlan. Játék Aknakutató hajó maga nagyon egyszerű, csak válassza ki a négyzetet a nyitáshoz, és remélje, hogy nem találja meg a bombát, akkor mi nyerünk.

  • Flipper
Fotóforrás: Forrás: YouTube

Az egyik legszórakoztatóbb játék. Sajnos ez a játék már nem szerepel a számítógépek alapértelmezett játékaiban. Nyomtatás a lehető legmagasabb pontszámot míg a barátokkal való versengés ennek a játéknak az egyik izgalma.

Ez a néhány kötelező alkalmazás számunkra, a 90-es évek számára, akik csak megismerjük és megtanuljuk a számítógépeket. Te magad? Milyen alkalmazásokat játszol mindig, amikor először megismered a számítógépeket? Ne habozzon megosztani az alábbi megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Számítógép vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found