androidod veszélyes kártékony programoknak van kitéve? itt találhatja meg

A QaudRoot kártevő az Android felhasználókat fenyegeti. Megfertőzte okostelefonját QuadRoot és más veszélyes rosszindulatú programok? Ellenőrizzük a következő módon!

Nyílt forráskódú licencelt operációs rendszerként Android bárki használhatja és fejlesztheti. Még az alkalmazást is könnyen elkészítheti valaki, aki ismeri az alapokat kódolás. Tehát nem meglepő, hogy az Android okostelefonok kiszolgáltatottak a biztonsági problémáknak.

A közelmúltban az Android-felhasználókat aggasztotta a megjelenés QuadRoot kártevő. Az Ön Android okostelefonja megfertőzött QuadRoot és rosszindulatú Egyéb? Gyere, nézd meg!

  • Mentsd meg Androidodat egy új vírustól: A Quad Rooter kihasználja, mielőtt túl késő lenne

Hogyan lehet megtudni, hogy az Android fertőzött-e rosszindulatú programmal?

Ha Androidját rosszindulatú programok fertőzik meg, akkor már nem lehet nyugodt és nyugodt. Ennek oka az, hogy rosszindulatú rosszindulatú programok vannak rendelve, amelyek az összes személyes adatot és információt ellopják az okostelefonon. A fényképektől a banki adatokig minden veszélybe kerül, ha rosszindulatú program van az Android-on. Így találhatja meg:

Megfertőzte okostelefonját a QuadRoot?

QuadRoot nagyon veszélyes, mert kiváltságos hozzáférést biztosíthat az okostelefon rendszerhez, így a QuadRoot ellophatja az összes okostelefonon lévő adatot. Eddig a QuadRoot több mint 900 millió Android okostelefont fertőzött meg, amelyek ezt használják chipset Tátika. A legújabb okostelefonok, például a BlackBerry DTEK50, a Nexus 5, a Nexus 6 és a Samsung Galaxy S7 Edge sem jelentenek kivételt.

Veszélyezteti androidját a QuadRoot négy jele egyikének? Ennek megismeréséhez töltse le a QuadRooter szkennert, majd hajtsa végre a folyamatot szkennelés, és nézze meg az eredményeket. További részletekért olvassa el az Android mentése a QuadRoot vírusból cikket.

Víruskereső és biztonsági alkalmazások Check Point Labs LETÖLTÉS

Tudni kell, QuadRooter szkenner nem a legjobb víruskereső alkalmazás, amely felhasználható más vírusok megelőzésére és felderítésére. És ha kiderül, hogy okostelefonján QuadRooter van, az egyetlen módja annak megakadályozására, hogy várjon frissítés javítás legújabb a szállítótól és a Qualcomm-tól.

Megfertőzte okostelefonját más veszélyes rosszindulatú programok?

A QuadRooteren kívül számos más veszélyes Android vírus létezik, például a Shedun vírus, amely megbéníthatja okostelefonját. Sok vírus amelyek Android okostelefonokat támadnak, a legújabb operációs rendszereket, mint például az Android Lollipop és a Marshmallow, vírusok támadják.

Az őrzéshez és annak megakadályozásához, hogy androidos okostelefonja kártékony programokat vagy más veszélyes vírusokat okozzon, okostelefonokon számos legjobb Android víruskereső alkalmazást használhat, mint például az Avast, az AVG és a BitDefender.

Avast Software Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS AVG Technologies LETÖLTHETŐ Antivírus és biztonsági alkalmazások Víruskereső és biztonsági alkalmazások LETÖLTÉS

A rosszindulatú programok eltávolítása Android okostelefonról

Amikorletapogatás használja a legjobb víruskeresőt, és kiderül, hogy okostelefonját rosszindulatú programok érik, nem azonnal pánikol. Számos androidos víruskereső alkalmazást felszereltek rosszindulatú programok karanténjával és eltávolító funkcióival. De ne feledje, hogy mindig használjon fizetős víruskeresőt, amelyet a Google Play Áruházból tölt le, ne pedig a Play Áruházon kívülről.

De ha lusta fizetni a víruskereső fizetett változatáért a Google Play Áruházban, megpróbálhat csökkentett módba lépni, hogy eltávolítsa a rosszindulatú programokat az okostelefonról. A teljes útmutatóért olvassa el a következő cikket: Hogyan lehet eltávolítani a vírusokat Android-on antivírus nélkül.

Gyerünk még tudatában rosszindulatú programokkal Android okostelefonokon! Nem akarja, hogy az okostelefonján lévő adatokat ellopják és megosszák más felelőtlen felekkel?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found