10 lassított videó alkalmazás androidon

Ha lassított videókat szeretne készíteni egy Android mobiltelefonon, az valójában egyszerű. Az ApkVenue számos alkalmazást biztosít, amelyeket letölthet egy érdekes és klassz lassított videó elkészítéséhez!

A legtöbb androidos okostelefon rendelkezik kamerával, elöl és hátul egyaránt. De meg tudod csinálni lassított videó az alacsony áron vásárolt Android mobiltelefonnal?

Ha lassított videókat szeretne készíteni egy Android mobiltelefonon, az valójában egyszerű. Az ApkVenue számos alkalmazást biztosít, amelyekre képes Letöltés így érdekes és klassz lassított videót készíthet.

  • 5 legjobb okostelefon lassított videók rögzítésére
  • Az eredeti méretnél legfeljebb 10-szer kisebb videók tömörítése
  • 10 legjobb videoszerkesztő alkalmazás Androidra

10 lassított videó alkalmazás Androidon

1. INGYENES Slo Mo Video Editor (Pro)

Az első alkalmazás jó lassított módú videók készítésére az INGYENES Slo Mo Video Editor (Pro). Ahogy a neve is sugallja, ingyenesen letöltheti ezt az alkalmazást. Emellett a minőséget sem lehet lebecsülni. Brader.

2. Lassított videó FX

Lassított mozgású effektusokkal szeretne videót rögzíteni? Könnyű, csak használhatja az alkalmazást Lassított videó FX hogy előállítsa. Valójában készíthet is gyors mozgású videó vagy kombinálja. Hú, ne próbáld ki!

3. SloPro

Fotóforrás: Fotó: PlayStore

Ha nem akar bonyolult lenni, és a lassított videók készítéséhez csak egy alkalmazást használ, letöltheti SloPro oké. Mert ezen az alkalmazáson keresztül megteheti forgatás, szerkesztés, és ossza meg a videót a közösségi médiában. Igen, érdekes!

4. Videoshop - Videoszerkesztő

Fotóforrás: Fotó: PlayStore

Ezenkívül a legjobb alkalmazás, amire szüksége van egy lassított videó működéséhez Videoshop - Videoszerkesztő. Itt hozzáadhatja azt is hang effektus, szöveg, még szinkronhang bár. Az általad készített videó kiváló minőségű lesz.

5. FilmoraGo - Ingyenes videószerkesztő

Fotóforrás: Fotó: PlayStore

A jó eredmények érdekében az egyik lassított videó alkalmazás az Androidon, amelyet le kell töltenie FilmoraGo - Ingyenes videószerkesztő. Itt különféle dolgokat tehet a legjobb munka létrehozása érdekében. Ezt követően ne felejtsd el, mutasd meg barátaidnak!

6. HTC Service Video Player

Fotóforrás: Fotó: PlayStore

Van egy nagyon egyszerű alkalmazás lassított videók készítéséhez, neve HTC Service Video Player. Nos, ez egy olyan alkalmazás, amely bármilyen videót lassítottá tehet. Sajnos nem minden androidos okostelefon képes erre.

7. ASUS PixelMaster kamera

Fotóforrás: Fotó: PlayStore

Van olyan alkalmazás, amely újra minden lehet! Neve ASUS PixelMaster kamera. Itt érdekes effektusokat készíthet, szerkeszthet és beilleszthet, barátom! Valójában aktiválhatja a módot is gyenge fényviszonyok, és az eredmény? Ciamik Brader!

8. VivaVideo: Ingyenes videószerkesztő

Több szűrőt szeretne használni egy lassított videó alkalmazásban? Tud! Csak le kell töltenie az alkalmazást VivaVideo: Ingyenes videószerkesztő. Itt megkóstolhatja az egyedi és érdekes szűrőket, és felveheti azokat a készítendő videóba.

Apps Video & Audio QuVideo Inc. LETÖLTÉS

9. Quik - Ingyenes videószerkesztő

Hozzáadja a zenét nagy átmenetekkel? Csak valósítsa meg a Quik - Free Video Editor letöltésével. Természetesen ily módon az Ön által készített lassított videó még vonzóbbnak és garantáltabban fog kinézni Mint nagyon.

10. Adobe Premiere klip

Ki nem ismeri az Adobe termékeit? Igen, egyet videoszerkesztő eszközök a leghatalmasabb dolog az Adobe Premiere klip. tudsz osztályozó szín, adjon átmenetet és végezzen beállításokat a létrehozott lassított videóban. Az eredményeknek páratlanul hűvösnek kell lenniük!

Nos, ott van 10 lassított videó alkalmazás Androidon amelyet le kell töltenie az okostelefonjára. Ossza meg véleményed az alábbi megjegyzések oszlopban!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found